Cautare

1276 de rezultate pentru "lupi pe autostrada in moscova" (3.10 secunde)
Romania va avea, pana la sfarsitul anului 2010, inca 180 de kilometri de autostrada, respectiv tronsoanele Bucuresti-Moara Vlasiei-Ploiesti, Campia Turzii-Gilau, Suplacu de Barcau-Bors si centura Sibiu, a declarat Stefan Szobotka, directorul de comunicare al CNADNR.
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat marti, inainte de intalnirea cu reprezentantii companiei Bechtel, ca vrea ca tronsonul Cluj-Bors al Autostrazii Transilvania sa fie finalizat pana in 2012.
Ministrul transporturilor si infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca pana in 2012 vor fi finalizati 836 km de autostrada, chiar si in conditiile crizei economice.
Ora 10.30 Vizitarea santierului de constructie a Autostrazii Bucuresti - Ploiesti (punct de intalnire la Pasajul de la km 56,600, intersectia autostrazii cu DJ 101) Ora 11.30 Vizitarea santierului de modernizare a Centurii Vest Ploiesti Ora 12.00 Vizitarea DN 72 Lungimea totala a sectorului de autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi de 61,8 km, la care se adauga 0,5 km drum de legatura cu DN 1, cu raze de curba cuprinse intre 800 metri si 6.000 metri.
Romanii ar putea plati din 2011 o taxa pentru a circula pe cele 3 autostrazi (dintre care 2 sunt neterminate). Anuntul a fost facut de ministrul Transporturilor, care a vehiculat si o suma de 3-4 euro pe 100 de kilometri.
Grupul chinez China Overseas Engineering Group construieste doua tronsoane in lungime de 49,2 kilometri din autostrada ce uneste Berlinul de Varsovia.
Proiectul face parte din Programul Operational Sectorial de Transport (POS-T) 2007-2013 si vizeaza constructia a 33,25 kilometri de autostrada intre Timisoara si Arad si 12,25 de sosea de centura la nivel de autostrada, scrie MEDIAFAX.
Ministrul transporturilor, Anca Boagiu, a declarat pentru Gandul ca pana la sfarsitul lui 2011 se va putea merge pe autostrada de la Bucuresti la Constanta. "Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada.
Compania americana Bechtel a notificat, vineri, Sindicatul "Transilvania" asupra intentiei de concediere colectiva a peste 800 de angajati care lucreaza la Autostrada Transilvania, din cauza lipsei frontului de lucru si a neplatii datoriilor de catre statul roman pentru lucrarile facute in 2010.
Presedintele Rusiei ratifica memorandumul privind o "autostrada-inel" de 7000 de km, in jurul Marii Negre, care ar avea si un segment Chisinau-Bucuresti.
Ministrii Transporturilor si Culturii s-au contrat in Guvern pe tema Autostrazii Cernavoda-Constanta, Boagiu acuzand ca proiectul este intarziat deoarece Cultura nu a efectuat descarcari arheologice, iar Kelemen demonstrand ca si-a facut treaba, dar Transporturile nu au prevazut bani in acest sens, informeaza Mediafax.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a selectat companiile care vor proiecta si construi tronsoanele de autostrada Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj, Lugoj-Deva si Orastie-Sibiu, valoarea totala a contractelor fiind de 3,45 miliarde lei.
Autostrada suspendata, un vis care devine realitate Autostrada suspendata incepe sa prinda contur.
Astazi este inaugurat un nou tronson din Autostrada Soarelui Un tronson de 21 de kilometri din Autostrada Soarelui va fi inaugurat, astazi, de premierul Emil Boc si de ministrul transporturilor, Anca Boagiu.
finantarea Autostrazii Transilvania din fondurile Uniunii Europene Vineri, 21 octombrie 2011 in timpul vizitei pe centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca pe relatia Valcele - Apahida, ati declarat ca:
Cum arata pe hartie Capitala in 2035.
Autoritatile romane se gandesc la un nou proiect de autostrada, construita in regim de parteneriat public-privat, in zona de sud a Romaniei, pe traseul Pitesti-Craiova-Calafat, potrivit unui oficial din Ministerul Transporturilor, citat de rtv.net.Autostrada ar urma sa fie construita si, in contextul in care la sfarsitul anului va fi finalizata constructia celui de-al doilea pod peste Dunare, Calafat-Vidin, va aparea o noua conexiune rutiera intre Romania si sudul Europei.
Traficul se va desfasura pe o singura cale - doua benzi, o banda pe fiecare sens - in regim de drum national, anunta Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.
Procedura de urgenta pentru autostrada Comarnic-Brasov Cronica autostrazii Comarnic-Brasov se incheie in 2004, deoarece ministrilor PDL nu li s-a parut un proiect esential si l-au anulat. De fapt, autostrada nu a fost o prioritate, pentru ca ...nu au primit spagile cerute.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Autostrada in judetul Mures prinde contur nu doar pe harta!", pe care o puteti citi in continuare.
google-analytics.com