Cautare

2240 de rezultate pentru "lucaciu ribana si vasile" (2.63 secunde)
Directorul IRES, Vasile Dancu: ... Ce sfaturi are sociologul pentru Victor Ponta - Directorul IRES, Vasile Dancu, a discutat, la Adevarul Live, cu jurnalistii Dan Marinescu si Liviu Iolu, despre perspectivele PSD, in contextul recentelor conflicte care macina partidul.
Scriitorul Vasile Andru s-a stins din viata vineri, la varsta de 74 de ani.
In ciuda victoriilor neasteptat de categorice repurtate de PSD la Primaria Constanta si la presedintia Consiliului Judetean, laurii social-democrati se opresc aici.
Exact asa cum a promis, ministrul Administratiilor si Internelor, Vasile Blaga, a trimis controlul peste capul IPJ Constanta.
Consilierii locali PUR tin mortis sa-si pastreze reputatia de "ciolanariā€. ... Liberalul Vasile Parlog, initiatorul Regulamentului de organizare si functionare a Consiliului Local, i-a dat dreptate primarului Nicolae, dar nu s-a putut opune colegilor din Alianta.
De foarte multe ori am constatat ca imaginea pe care si-o facusera diversi despre mine fara sa ma cunoasca, de la televizor sau din ce auzisera, era cu totul diferita de impresia pe care si-o faceau cand ma cunosteau direct, personal.
Inca din prima luna a acestui an, sindicalistii din CFR au tras un semnal de alarma privind modificarile ce se impun in ceea ce priveste salarizarea angajatilor, intre 17 ianuarie si 17 martie a.c.
Guvernul Ponta a fost aprobat de Parlament, cu 284 de voturi pentru si 92 impotriva Cabinetul Ponta a obtinut votul de incredere al Parlamentului, dupa ce ministrii propusi au fost audiati in comisii, de dimineata pana la pranz.
Putem banui motivul aflat la originea insistentelor declaratii ale așa-zisului grup independent pentru monitorizarea patrimoniului de la Rosia Montana (GIPMPCRM) in favoarea demararii proiectului minier, prezentat ca solutie viabila pentru salvarea patrimoniului cultural de la Rosia Montana, dar si ca prilej de exprimare a pozitiei privilegiate detinute de RMGC in deciziile asupra destinului patrimoniului cultural romanesc:
Tatal si, totodata, antrenorul lui Eduard de la Torpedo Zarnesti, Viorel Grosu, e socat: "A fost o provocare gindita de cei din federatie spre a ma obliga sa reactionez si sa ma suspende. ... Cititi si va cruciti!
Secretarul general al PD, Vasile Blaga, dezminte acuzatiile aduse de Mugur Ciuvica, referitoare la initierea de catre Ministerul Administratiei si Internelor a doua hotarari de guvern care ar fi adus beneficii unui dezvoltator imobiliar si anunta ca il va da in judecata pe presedintele GIP.
Potrivit vicepresedintelui Vasile Dancu, solutia pentru o viitoare guvernare este un guvern transpartinic la baza caruia sa stea o coalitie de programe.
Vasile Dancu a demisionat din functia de vicepresedinte. Si-a motivat gestul prin faptul ca liderul partidului, Mircea Geoana, ii ingradeste dreptul la libera exprimare.
Social-democratul Vasile Puscas are acordul sefului sau de partid pentru "a ajuta, prin experienta sa, Guvernul".
Consilierul PDL Vasile Bindelea a fost dat afara din partid. ... Bindelea isi va pierde, astfel, si functia de consilier local.
Deputatii Daniela Buruiana Aprodu, Miron Mitrea si Ioan Turc si senatorii Corneliu Vadim Tudor, Vasile Blaga si Dorel Onaca sunt in topul parlamentarilor cu cea mai scazuta prezenta la sedintele de vot ale Parlamentului, potrivit unui studiu dat publicitatii, marti, de IPP.
Fostii vicepresedinti ai PSD Ioan Rus si Vasile Dancu au anuntat ca nu mai candideaza la alegerile parlamentare, nici din partea social-democratilor, nici din partea altui partid, dupa ce organizatia clujeana le-a cerut acest lucru prin vocea presedinelui Vasile Soporan Printre motivele pentru care cei doi nu vor candida se numara faptul ca partidul a uitat de proiectul de reforma asumat in 2005 si ca cei din conducerea centrala dau impresia ca nu mai au nevoie de ei.
Pe lista de deconcentrate care au revenit PD-L Constanta se afla si Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca si Comisariatul Judetean al Garzii Nationale de Mediu.
La doua zile de asteptari pentru o reactie din partea primarului Mangaliei, Claudiu Tusac (foto), privind o noua tentativa a alesilor locali de a se intruni in sedinta extraordinara, iata si momentul adevarului:
Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, isi face lobby in partid pentru a prelua postul de premier, in eventualitatea unei remanieri guvernamentale.
google-analytics.com