Cautare

2302 de rezultate pentru "lucaciu+ribana+si+vasile" (3.45 secunde)
"Tinand cont de directiile diverse de deplasare si venind astfel in intampinarea multor solicitari primite din partea calatorilor, s-a decis extinderea retelei de transport prin reconfigurarea traseelor celor 10 linii, astfel incat sa se asigure relatii directe intre cartierele bucurestene", se arata in comunicat.
Pleaca Ion din sat in America si devine John, mare om de afaceri. Dupa un timp, fiind in concediu, se intoarce in sat si ofera fiecarui satean cate 100 dolari. ... Se intalneste Gheorghe cu Vasile: - Vasile, tie tot 50 dolari ti-o dat? - Tot, mai Gheorghe!, zise Vasile nemultumit.
La noi teritoriul este o povara in loc sa fie o resursa extraordinara Viceprim-ministrul Vasile Dincu, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice, a participat, astazi, 31 octombrie a.c., la FORUMUL PARTENERIATE PENTRU DEZVOLTAREA ROMÂNIEI: POTENTIALUL STRATEGIC AL RETELEI DE PARCURI, CLADIRI SI TERENURI INDUSTRIALE.
Ajuns la cea de-a XXIV-a editie, festivalul este un mix de expozanti de top, speakeri internationali, traineri de inalta tinuta, carti de succes, un eveniment plin de inovatie si inspiratie. Aici gasesti locul ideal pentru prospectare, explorare, crestere si dezvoltare personala.
Ce linii STB urmeaza sa fie desfiintate Primaria Capitalei propune reconfigurarea retelei de tramvaie ale Societatii de Transport Bucuresti pentru scaderea timpilor de asteptare si cresterea capacitatii de transport.
In urma cu citeva zile sindicatul "Strajerul", care reprezinta atit salariati de la Politia Comunitara, cit si angajati ai firmelor de paza si protectie, a organizat o conferinta de presa in scopul prezentarii mai multor probleme.
Intr-o emisiune televizata, fostul premier Radu Vasile si-a amintit de perioada dificila in care a guvernat, afirmand ca liderul democrat s-a aflat la orginea tuturor crizelor care au dus la schimbari succesive ale guvernelor CDR.
Fostul senator PSD de Buzau in mandatul 2000-2004, Constantin Toma, si-a dat demisia din partid dupa ce a aflat ca senatorul Ion Vasile a fost reales sef al Organizatiei judetene a PSD Buzau, alti primari din judet declarand ca vor lupta din interiorul partidului pentru ca Vasile sa fie inlaturat.
Sefii de institutii descentralizate din judetul Constanta nu au de gand sa-si dea demisia, chiar daca, in mod oficial, partidul din care fac parte nu se mai afla la Putere.
Cum actualul ministru este hotarat sa revigoreze aerul din inspectoratele "obosite”, in cadrul intalnirii care a avut loc in cursul zilei de joi, 10 februarie a.c., o serie de capete din cadrul inspectoratelor de politie din tara au fost trimise sa se odihneasca, printre acestea numarandu-se si seful IPJ Constanta.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Dupa ce haosul din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost inlaturat prin venirea comisarului sef Sorin Oprea, fostul director al Directiei Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, linistea si continuitatea operativa a politistilor au intrat in normalitate.
"Basescu, nu mai da cu noroi in noi!" Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
Grupurile parlamentare ale USL (senatorii si deputatii PSD, PNL si PC) au adoptat cu larga majoritate de voturi decizia de a intra in greva parlamentara. ... Indeminizatiile de senator si de deputat ("salariul" parlamentarilor) ale celor aflati in greva vor fi donate unor asociatii sau fundatii de caritate.
Consiliul Judetean al PSD Satu Mare care s-a intrunit ieri pentru a-si alege cei 11 vicepresedinti a luat o intorsatura neasteptata dupa ce prim-vicepresedintele ales joi, Ioan Tou, a anuntat ca demisioneaza din functie si dupa ce alti sase din fostii vicepresedinti au anuntat ca renunta sa mai faca echipa cu actualul presedinte Gheorghe Ciocan si nu mai candideaza.
Batalia pentru sefia PD a fost inceputa deja de Emil Boc, care incearca de pe acum sa-si asigure sustinere din teritoriu. El considera ca anuntarea mai multor candidaturi demonstreaza ca in partid exista “o competitie de idei si argumente“.
Deputatul PSD Claudiu Manda a anuntat, intr-o conferinta de presa, candidatura lui Vasile Bulucea la titlul de cetatean de onoare al Craiovei.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
Se implinesc 160 de ani de cand Alexandru Ioan Cuza a devenit domn al Moldovei Ca urmare a razboiului Crimeii (1853-1856), conflict in care Rusia a fost infranta de Imperiul Otoman si aliatii sai englezi si francezi, la Paris s-a organizat o intrunire a Marilor Puteri in cadrul careia s-a redactat o Conventie unde, printre altele, se prevedea Unirea Principatelor Moldova si Valahia.
Democratii si-au manifestat la inceput de saptamana nemultumirea, prin vocea ministrului Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, fata de ceea ce ei considera a fi "necolegialitate si nesinceritate din partea liberalilor".
google-analytics.com