Cautare

1263 de rezultate pentru "locuinte de inchiriat" (3.66 secunde)
Conducerea Directiei Apelor Dobrogea Litoral (DADL) a organizat ieri o actiune de control pe plaja din statiunea Mamaia, iar in urma verificarilor, inspectorii au constatat ca operatorul de plaja Romned Port Operator s-a extins cu activitatea pe o suprafata mai mare decat cea inchiriata in urma licitatiei.
Asa au gandit proprietarii hotelurilor de lux din lume. Hotelurile exclusiviste si-au permis sa mareasca considerabil preturile la apartamente pentru ca nu duc lipsa de clienti. Miliardarii lumii isi permit sa plateasca zeci de mii de euro pentru o singura noapte de cazare.
Desi pare incredibil, pentru a putea sa-si vanda locuintele, in ultimul an, unii proprietari au fost dispusi sa negocieze scaderi de pret de pana la 50%.
un lant de supermarketuri, hoteluri si limuzine de lux. Afacerea familiei Stroe se extinde acum si cu un club inedit pentru Banie, o discoteca selecta la hotelul Helin de la Aeroport. ... Criza se simte, totusi, si pentru unele afaceri Helin, astfel ca anumite planuri de dezvoltare au fost amanate.
ONG-urile si firmele pot deveni administratoare ale acestor zone si pot accesa fonduri UE ne-rambursabile de pana la 25 de milioane de euro pe proiect. Cum puteti deveni custode al unei arii protejate si de unde luati fondurile, cititi in cele de mai jos.
Casa Radio, una dintre cele mai mari cladiri din Romania, va fi demolata in proportie de 70%, pe amplasamentul acesteia urmand sa fie dezvoltat un proiect imobiliar, cu o suprafata construita de 600.000 de metri patrati, de catre Plaza Centers in parteneriat cu statul roman.
Daca exista produse in editie limitata, care apar si dispar, de ce sa nu existe si magazine de acest fel ? Astfel, i Bucuresti a fost deschis primul magazin de tip "pop-up" din Romania pe Calea Victoriei si se numeste Syoss Hair Academy, tranzactie de inchiriere intermediata de King Sturge.
'Sorin Ovidiu Vantu a declarat, ieri, in fata magistratilor care au judecat recursul formulat fata de decizia de arestare preventiva in dosarul in care este acuzat de favorizarea infractorului, ca procesul sau este unul politic, acuzand institutiile statului ca fac totul pentru a-l "satisface" pe presedinte.
Fostul fotbalist Gica Popescu, 43 de ani, deschide in luna octombrie DOLDORA BAZAAR - un centru comercial de tip bazar in apropiere de Piata Rahova din capitala, in urma unei investitii de 10 milioane de euro.
In perioada 23 - 26 septembrie 2010, factorii de decizie din segmental de real estate si-au stabilit intalnire in Palatul Parlamentului, in cadrul Targului National Imobiliar (TNI).
Peste 130 de tone de substante foarte toxice, preluate de la Electroputere Craiova de reteaua Petromar, au ajuns in apropierea Bucurestiului. Dotarile pe baza carora Petromar a obtinut autorizatia de mediu au fost inchiriate de la o firma controlata de Cristian Burci.
"Evenimentul de deschidere pentru public va fi de mare amploare. ... Vom avea concerte cu taraful Aurel Ene de la ora 14.00 si cu taraful din Clejani de la 19.00, organizam concursuri de roata si tintar, exista chiar si un spatiu de joaca pentru copii" spune Gica Popescu.
Dezvoltatorii investesc in acest proiect 90 de milioane de euro, proiectul fiind finantat de Unicredit/Bank Austria. Parcul de retail va avea o suprafata inchiriabila de 55.000 mp si peste 120 de magazine la dispozitia craiovenilor.
In timp ce Primaria Capitalei intarzie lucrarile de infrastructura, cel putin 50 de baruri si cafenele s-au deschis in ultimele luni Cine construieste "mica Viena" in Centrul Istoric Multi dintre carciumarii care au deschis localuri in Centrul Vechi al Bucurestiului au calatorit prin Europa, s-au intors vrajiti de civilizatie si au hotarat sa construiasca aici un coltisor de Occident.
Asociatiile de proprietari din Craiova scot bani frumosi din inchirierea spatiilor comune. ... Spatiile comune pot fi inchiriate pentru magazine, birouri, panouri publicitare, antene de telefonie mobila. Cele mai vanate sunt blocurile inalte, situate intr-o piata sau vizavi de un mare complex comercial.
Nemtii de la Kirchhoff Automotive vor produce pentru Ford structuri de caroserie Renumitul producator de structuri de caroserii auto din Germania, Kirchhoff Automotive, isi deschide o unitate de productie chiar in incinta fabricii auto Ford din Banie, la fel ca alti sapte furnizori care s-au instalat deja in curtea uzinei craiovene.
Reprezentantii Primariei Baldovinesti din judetul Olt isi bat joc de o firma care a arendat mai multe hectare de teren de la oamenii din comuna Administratorul firmei isi incepe povestea astfel:
In timp ce restul lumii inca se confrunta cu o criza economica de proportii, statul chinez isi extinde investitiile intr-un ritm alert in intreaga lume.
De ce se numeste asa primul monovolum Dacia si ce vrea sa reprezinte in piata auto Lodgy, masina de familie pe care Dacia o va lansa in 2012, si-a primit numele de la termenul englezesc "lodging", care inseamna casa si cazare, si vrea sa arate faptul ca va fi o masina spatioasa, au spus pentru HotNews.ro reprezentantii Renault la evenimentul de prezentare a Dacia Lodgy Glace - versiunea de raliu a modelului de serie care va debuta in martie 2012.
Hala viitoarei piete din cartierul craiovean 1 Mai va semana cu o aripa de avion Infiintata cu zece luni in urma, SC Piete si Targuri Craiova SRL a reusit sa termine anul 2011 pe profit.
google-analytics.com