Cautare

1264 de rezultate pentru "locuinte de inchiriat" (2.95 secunde)
Zeci de locatari ai unui bloc din Bals au ramas de luni fara apa si fara caldura, din cauza datoriilor mari pe care asociatia le-a acumulat catre furnizorul de apa.
Marian Iordache, primarul municipiului Medgidia, a gasit sprjinul colegilor din Constanta in vederea realizarii de locuinte pentru tineri. “Este un fapt inedit in Romania, o colaborarea intre doi primari netinand cont de faptul ca facem parte din alte formatiuni politice.
Reprezentantii Colegiului Prefectural s-au intrunit ieri in sedinta, la sediul Prefecturii Valcea, pentru a analiza proiectul tehnic „Cartier de locuinte - Cazanesti“.
Consilierii au votat in unanimitate preluarea din proprietatea publica a statului in proprietatea publica a municipiului Constanta si din administrarea MAI in administrarea CLM a terenului in suprafata de 40 de hectare situat in cartierul Anadalchioi.
Nici nu ne asteptam ca sedinta convocata, ieri, de consilierii de la Mangalia sa fie una linistita.
Senatul a adoptat cu 55 de voturi pentru, 48 impotriva si 3 abtineri, initiativa legislativa de modificare a Ordonantei de Urgenta nr.195/201 privind repartizarea profitului Companiei Nationale Loteria Romana SA.
PAID intentioneaza sa incheie un protocol cu autoritatile locale privind asigurarile obligatorii de locuinte, insa ideea nu este agreata de municipalitatea craioveana Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a anuntat ieri ca va permite Pool-ului de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale (PAID) sa se implice in mod direct in vanzarea asigurarilor obligatorii de locuinte pe care le emite (denumite polite PAD).
Municipalitatea dorohoiana a atribuit fara licitatie o lucrare de aproape 20 miliarde de lei. Este vorba de 36 de locuinte pentru rromi, a caror constructie a fost acordata unei firme din Satu Mare.
Uniunea Europeana a Constructorilor si Promotorilor din Constructii (UEPC) solicita Consiliului European al Ministrilor pentru Afaceri Economice si Financiare (ECOFIN) reducerea TVA pentru constructiile de locuinte publice si private in toate statele Uniunii Europene.
Industria constructiilor si cea a serviciilor imobiliare sunt dominate de munca la negru si reprezinta principala forma de concurenta neloiala ce poate fi interpelata si ca ajutor de stat, sunt de parere specialistii din domeniul imobiliar.
Initiativa prefectului de a cere ajutor firmelor de constructii din Galati nu a ramas fara raspuns Reprezentantii firmelor de constructii din Galati au raspuns solicitarii prefectului de a-i ajuta cu materiale de constructie pe sinistratii din judet.
Inasprirea conditiilor pentru acordarea de credite loveste si in creditele imobiliare, adica la cele pentru locuinte. Recentele norme ale Bancii Nationale a Romaniei (BNR) au rolul de a diminua apetitul romanilor atat pentru creditele de consum, cat si pentru creditele ce au ca destinatie achizitionarea sau constructia de locuinte.
Bancile autohtone au mai anuntat o serie de masuri menite a face creditele pentru locuinte mai accesibile, in conditiile intrarii in vigoare a noilor norme de creditare impuse de Banca Nationalaa a Romaniei (BNR) si a pregatirii unor restrictii la imprumuturile in valuta.
Persoanele care au fost evacuate din casele retrocedate ar putea beneficia de un program separat de locuinte sociale, potrivit ministrului delegat pentru lucrari publice, László Borbely. Proiectul va intra in atributiile Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL).
Potrivit companiei Romstal Leasing imobiliar, in Romania, segmentul imobiliar a avut in anul 2005 o pondere de 2-3%, fata de Europa, care reprezenta in 2004 18% din plata de leasing.
Speriat de perspectiva unui an catastrofal din punct de vedere al inundatiilor, guvernul a aprobat recent un memorandum al Ministerului de Interne potrivit caruia, incepand cu 1 ianuarie 2007, romanii vor fi obligati sa-si asigure locuintele.
Saracia si lipsa de interes a romanilor fac ca piata de asigurari sa aiba o crestere lenta. 22% dintre romani nu sunt interesati sa-si asigure locuinta, in timp ce o majoritate covarsitoare de 66% declara ca nu au bani pentru asigurari.
Primarul Mangaliei Zamfir Iorgus a anuntat, in cadrul celei mai recente sedinte a Consiliului Local, ca la finele acestei saptamani va sosi de la Bucuresti o comisie speciala, pentru a face receptia primelor 60 de apartamente (cu una sau doua camere) ale primelor blocuri ANL din localitate.
Metoda este aleasa in special de turistii de week-end, cu posibilitati materiale ceva mai reduse, iar cazarea "la masina" este practica si aproape pe degeaba.
Daca ati economisit bani pentru achizitionarea locuintei mult visate ar trebui sa va ganditi de doua ori inainte de a cumpara primul imobil care va pica in mana, deoarece un pret atractiv poate ascunde o serie de costuri adiacente.
google-analytics.com