Cautare

1264 de rezultate pentru "locuinte de inchiriat" (7.38 secunde)
A 20-a editie a Targului Imobiliar National - tIMOn se va desfasura in perioada 13-16 octombrie 2011, in Piata Constitutiei din Capitala, pe o suprafata record de peste 3500 mp si va ingloba toate domeniile conexe celui imobiliar, de la echipare tehnica pentru locuinte pana la mobila, decoratiuni si gradini.
Peste 100.000 de romani risca sa-si piarda casele (Autor:
Chiar daca trendurile se schimba, modul in care traim, locuinta, sentimentele si sanatatea sunt strans legate de tot ceea ce ne inconjoara. ... Unul dintre cele mai sanatoase alimente este laptele de capra.
In Evenimentul Zilei de acum cativa ani, a aparut un articol in care se sustinea ca supraetajarea blocurilor din Capitala ar crea peste 20.000 de apartamente. ... In Capitala, zicea autorul articolului, sunt 12.000 de blocuri.
In ziua de 05.01.2012 politistii Sectiei 24, in colaborare cu Serviciul de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 5, Directia de Operatiuni Speciale si Serviciile de Operatiuni Speciale Dolj, Arges, Brasov si Prahova au prins in flagrant pe P.
(Continuare) Victor Opaschi, Secretar de Stat pentru Culte, a vorbit intr-un interviu pentru Q Magazine despre diplomatia religioasa, subiectivismul credintei si politica printre culte. ... - Secretariatul de Stat pentru Culte nu conduce cultele religioase.
Incercand sa-si gaseasca spatii de cazare pentru care sa plateasca mai putin, studentii care muncesc in perioada verii adopta varianta unui apartament inchiriat in oras sau o camera in caminele din campusurile universitare.
Hotii care au spart locuinta primarului municipiului Botosani, Catalin Flutur, nu au fost identificati inca de politisti. Desi de la comiterea faptei a trecut mai bine de un an, cazul continua sa figureze cu "autori neidentificati".
Conducerea Primariei Targu Jiu se vede pusa in situatia de a nu avea cui sa imparta in mod gratuit terenul destinat tinerilor pentru constructia de locuinte.
Directorul general al Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL), Corneliu Popescu, va fi demis din functie, ca urmare a managementului defectuos asigurat unora dintre proiectele institutiei, a anuntat, ieri, ministrul delegat pentru lucrari publice, Laszlo Borbely.
Senatorii PPRM au gasit o modalitate de a rezolva problema locuintelor din Romania. Un grup de zece reprezentanti ai acestui partid a adresat Biroului Permanent al Camerei Superioare a Parlamentului o initiativa legislativa privind Programul de mansardari si supraetajari de locuinte.
Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor a bugetat pentru 2008 investitii de 400 de milioane de lei pentru constructia de locuinte destinate tinerilor, cu peste 50% mai mare decat fondurile alocate in 2007 pentru acest gen de proiecte, potrivit ministrului de resort, Laszlo Borbely.
Peste 35 de companii din domeniul imobiliar vor prezenta timp de 5 zile cu ocazia Targului Imobiliar National circa 60 de proiecte rezidentiale, 8420 de apartamente, 1240 de vile, 360 de locuinte de vacanta, 250 de apartamente in Bulgaria si 150 in Egipt, au anuntat organizatorii evenimentului.
In anul 2007 au fost finalizate in Romania aproape 46.000 de locuinte, cu 7.689 mai multe fata de anul 2006, din care 22.806 in mediul urban si 23.061 in mediul rural, arata datele Institutului National de Statistica(INS).Potrivit INS, in 2007 au fost finalizate 42.314 locuinte din fonduri private si doar 3.553 din fonduri publice.
Ritmul lent de construire a caselor in regie proprie din Noul Rast l-a determinat pe prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, sa-l ameninte pe primarul comunei, Iulian Silisteanu, ca va plati din propriul buzunar cimentul primit de la guvern in cazul in care acesta nu va mai putea fi utilizat la primavara.
Vicepresedintele Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, senatorul PD Marius Marinescu, a depus o noua initiativa legislativa ce vizeaza modificari de substanta la recenta ordonanta de guvern, referitoare la modalitatea de instrainare a imobilelor gestionate de RA-APPS.
Procurorii anticoruptie l-au trimis in judecata pe Radu-Ion Fotino, pentru ca, folosindu-se de certificate fictive de mostenitor, pe care le-a prezentat autoritatilor locale din Calarasi, Ilfov si Teleorman, a obtinut reconstituirea dreptului de proprietate asupra a peste 200 de hectare de teren.
Chiar daca nu toti politicienii s-au grabit sa-si depuna din timp declaratiile de avere pe 2007, se vede foarte clar care a fost cresterea acestora pe axa averilor. De remarcat este ca cei mai multi parlamentari galateni s-au "imbogatit" destul de modest in ultimii ani.
Programul "Locuinte ieftine pentru tineri", demarat de Primaria Constanta, a adunat sute de constanteni, sambata seara, in Piata Farului.
Este si cazul PSD-ului, care, in ultima conferinta de presa, a vorbit de salarii minime de 1.000 de lei si de construirea a nu mai putin de 200.000 de locuinte pentru tineri.
google-analytics.com