Cautare

1264 de rezultate pentru "locuinte de inchiriat" (8.13 secunde)
Econtext va prezinta topul judetelor in functie de numarul de locuinte construite in perioada 2008 - 2010, perioada de recesiune. Prin locuinte se intelege orice constructie locuibila, cum ar fi: casa, apartament, vila, etc., indiferent de numarul camerelor.
Piata imobiliara din Romania cunoaste la momentul actual un avant fara precedent in istoria moderna a plaiurilor mioritice, fiind sectorul economic ce va beneficia in urmatorii 5-7 ani de investitii straine si autohtone estimate la mai multe miliarde de euro.
Senatul a adoptat miercuri 31 martie 2010 un proiect de lege care stimuleaza construirea de locuinte sociale destinate persoanelor si familiilor cu venituri reduse, precum si persoanelor evacuate in baza unor hotarari judecatoresti de restituire a proprietatilor. ... Acestora li se adauga un numar mare de deputati semnatari ai initiativei.
Editia din octombrie a tIMOn gazduieste 51% din disponibilul de locuinte noi. Necesarul de locuinte noi in Bucuresti este imens.
Raiffeisen Banca pentru Locuinte si-a prezentat ieri, la Constanta, in cadrul unei conferinte de presa, cel mai nou produs de creditare destinat a imbunatati conditiile locative a publicului din Romania.
Cererea pentru apartamente de inchiriat pentru perioada Revelionului este tot mai mare. Proprietarii de locuinte din Craiova nu sunt insa incantati de ideea de a-si lasa casele pe mainile petrecaretilor. Principalul obstacol in organizarea unei petreceri de Revelion este reprezentat de gasirea locatiei potrivite.
In primele noua luni au fost terminate peste 20.000 de locuinte, cu aproximativ 2.500 mai multe fata de perioada corespunzatoare din 2005, informeaza Statistica.
Cel mai important proprietar de imobile din Craiova este o femeie. Ea detine in urbe un numar record de 14 locuinte si plateste un impozit actualizat de 6.334 de lei pe 2010.
Cererile pentru locuinte noi prin programul Prima Casa 2 se lasa asteptate, pentru ca oamenii trebuie sa se incadreze la anumite venituri, sunt de parere bancherii.
Mii de craioveni vor locuinte. Anul trecut s-au construit în Banie doar 530 de locuinte noi. ... Cererea de locuinte din Craiova explodeaza în fiecare an, în timp ce oferta este mica.
Mii de craioveni vor locuinte. Anul trecut s-au construit în Banie doar 530 de locuinte noi. ... Cererea de locuinte din Craiova explodeaza în fiecare an, în timp ce oferta este mica.
Desi contractarea unui credit imobiliar poate parea prea costisitoare pentru unii craioveni (mai ales ca implica si costuri de dobanda si comisioane), specialistii din domeniul imobiliar din Craiova sustin ca, in contextul actual al pietei, investitia intr-un imobil este mult mai avantajoasa decat inchirierea sa.
Cu toate ca ar putea primi si 500 de euro pentru un apartament închiriat pentru petrecerea de Revelion, proprietarii craioveni de locuinte nu agreeaza ideea de a-si lasa casa pe mâinile gastilor puse pe distractie.Moda petrecerilor private prinde tot mai bine în Craiova, iar cererea pentru apartamente de închiriat pentru astfel de petreceri de Revelion este tot mai mare.
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) estimeaza ca va finaliza anul viitor circa 3.000 de locuinte, beneficiind de fonduri bugetare proiectate la 75 de milioane de lei si de o parte a unui credit in valoare de 140 de milioane de euro.
Circa cinci milioane de locuinte din Romania nu sunt asigurate.
Constructia locuintelor sociale si ANL, in Craiova, treneaza de mai bine de doi ani. Pentru ca nu o considera o prioritate, edilii aloca bani pentru orice altceva, ignorand numarul impresionant de cereri pentru case.
Joi, 19 aprilie, la ora 10.30, incepe editia a XXI a tIMOn - Targul Imobiliar National, cu un record de 116 firme expozante si peste 150 de proiecte imobiliare din Bucuresti si din tara.
Editia de primavara 2014 a tIMOn - targul Imobiliar National, cea mai importanta expozitie de profil din Romania, va avea loc in perioada 24-27 aprilie in Piata Constitutiei.
Oferta de locuinte prezenta la tIMOn are o valoare de piata de peste 1 miliard de euro.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca formatiunea sa va cere Executivului demararea unui program de construire de locuinte sociale si pentru inchiriat. ... Pe noi ne intereseaza ca partid social-democrat si un program de construire de locuinte cu chirie pentru tineri.
google-analytics.com