Cautare

1227 de rezultate pentru "locuinte de inchiriat" (2.51 secunde)
Casa Radio, una dintre cele mai mari cladiri din Romania, va fi demolata in proportie de 70%, pe amplasamentul acesteia urmand sa fie dezvoltat un proiect imobiliar, cu o suprafata construita de 600.000 de metri patrati, de catre Plaza Centers in parteneriat cu statul roman.
Daca exista produse in editie limitata, care apar si dispar, de ce sa nu existe si magazine de acest fel ? Astfel, i Bucuresti a fost deschis primul magazin de tip "pop-up" din Romania pe Calea Victoriei si se numeste Syoss Hair Academy, tranzactie de inchiriere intermediata de King Sturge.
'Sorin Ovidiu Vantu a declarat, ieri, in fata magistratilor care au judecat recursul formulat fata de decizia de arestare preventiva in dosarul in care este acuzat de favorizarea infractorului, ca procesul sau este unul politic, acuzand institutiile statului ca fac totul pentru a-l "satisface" pe presedinte.
Fostul fotbalist Gica Popescu, 43 de ani, deschide in luna octombrie DOLDORA BAZAAR - un centru comercial de tip bazar in apropiere de Piata Rahova din capitala, in urma unei investitii de 10 milioane de euro.
In perioada 23 - 26 septembrie 2010, factorii de decizie din segmental de real estate si-au stabilit intalnire in Palatul Parlamentului, in cadrul Targului National Imobiliar (TNI).
Peste 130 de tone de substante foarte toxice, preluate de la Electroputere Craiova de reteaua Petromar, au ajuns in apropierea Bucurestiului. Dotarile pe baza carora Petromar a obtinut autorizatia de mediu au fost inchiriate de la o firma controlata de Cristian Burci.
"Evenimentul de deschidere pentru public va fi de mare amploare. ... Vom avea concerte cu taraful Aurel Ene de la ora 14.00 si cu taraful din Clejani de la 19.00, organizam concursuri de roata si tintar, exista chiar si un spatiu de joaca pentru copii" spune Gica Popescu.
Dezvoltatorii investesc in acest proiect 90 de milioane de euro, proiectul fiind finantat de Unicredit/Bank Austria. Parcul de retail va avea o suprafata inchiriabila de 55.000 mp si peste 120 de magazine la dispozitia craiovenilor.
In timp ce Primaria Capitalei intarzie lucrarile de infrastructura, cel putin 50 de baruri si cafenele s-au deschis in ultimele luni Cine construieste "mica Viena" in Centrul Istoric Multi dintre carciumarii care au deschis localuri in Centrul Vechi al Bucurestiului au calatorit prin Europa, s-au intors vrajiti de civilizatie si au hotarat sa construiasca aici un coltisor de Occident.
Asociatiile de proprietari din Craiova scot bani frumosi din inchirierea spatiilor comune. ... Spatiile comune pot fi inchiriate pentru magazine, birouri, panouri publicitare, antene de telefonie mobila. Cele mai vanate sunt blocurile inalte, situate intr-o piata sau vizavi de un mare complex comercial.
Nemtii de la Kirchhoff Automotive vor produce pentru Ford structuri de caroserie Renumitul producator de structuri de caroserii auto din Germania, Kirchhoff Automotive, isi deschide o unitate de productie chiar in incinta fabricii auto Ford din Banie, la fel ca alti sapte furnizori care s-au instalat deja in curtea uzinei craiovene.
Reprezentantii Primariei Baldovinesti din judetul Olt isi bat joc de o firma care a arendat mai multe hectare de teren de la oamenii din comuna Administratorul firmei isi incepe povestea astfel:
In timp ce restul lumii inca se confrunta cu o criza economica de proportii, statul chinez isi extinde investitiile intr-un ritm alert in intreaga lume.
De ce se numeste asa primul monovolum Dacia si ce vrea sa reprezinte in piata auto Lodgy, masina de familie pe care Dacia o va lansa in 2012, si-a primit numele de la termenul englezesc "lodging", care inseamna casa si cazare, si vrea sa arate faptul ca va fi o masina spatioasa, au spus pentru HotNews.ro reprezentantii Renault la evenimentul de prezentare a Dacia Lodgy Glace - versiunea de raliu a modelului de serie care va debuta in martie 2012.
Hala viitoarei piete din cartierul craiovean 1 Mai va semana cu o aripa de avion Infiintata cu zece luni in urma, SC Piete si Targuri Craiova SRL a reusit sa termine anul 2011 pe profit.
Ei au dezvoltat in Banie o companie care se ocupa cu vanzarea de carti on-line. Acum, distributia de carte a depasit barierele nationale, pentru ca firma Anticariat Online SRL a livrat carti romanesti in Brazilia, Peru, Coreea de Sud si chiar in China.
DESCHIS Gastrobar este o terasa din Bucuresti, construita pe acoperisul fostei Fabrici de Bumbac (Splaiul Unirii 160). ... Gastrobat este un refugiu pentru zilele calduroase, de vara, deschis catre cerul de deasupra Capitalei.
Barcelona a inchiriat mai multe loje ca Dinamo pe National Arena. Pentru sotiile jucatorilor si pentru seicii din Qatar care dau zeci de milioane pe an la Barcelona. ... Barcelona trimite la Bucuresti o armata de oameni!
Masuri speciale pentru a-i proteja pe suporterii care vin de la Budapesta: ... Organizatorii meciului Romania - Ungaria au luat masuri speciale pentru a-i proteja pe suporterii care vin de la Budapesta.
S-a finalizat instalarea nocturnei pe arena Ion Comsa din Calarasi, care are o capacitate de 6.000 de locuri. Oficialii clubului au inchiriat nocturna de la o firma din Baia Mare, iar costurile sunt de 55.000 de euro.
google-analytics.com