Cautare

1227 de rezultate pentru "locuinte de inchiriat" (2.88 secunde)
3.500 de litri de alcool nedeclarat la o oradeanca Produsele accizabile, fie ca este vorba despre cele din alcool, petroliere sau din tutun, reprezinta o sursa de inavutire rapida, dar si o sursa de evaziune fiscala, care cu greu poate fi eradicata de catre organele de control.
Chiriile pentru spatiile de birouri din Bucuresti ar putea sa creasca in acest an cu pana la 25%, evolutie apropiata de cea inregistrata in 2007, in conditiile in care oferta se va mentine sub nivelul cererii, potrivit estimarilor companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox.
Pe piata imobiliara din Craiova, atât cererea, cât si oferta se mentin la un nivel destul de scazut. ... Afirmatia este confirmata si de alti reprezentanti ai agentiilor imobiliare.
Pe piata imobiliara din Craiova, atât cererea, cât si oferta se mentin la un nivel destul de scazut. ... Afirmatia este confirmata si de alti reprezentanti ai agentiilor imobiliare.
"Ermes Holding" a contractat credite sindicalizate in valoare de 79,5 milioane de euro pentru proiectul "Era Shopping Park". ... Compania de management a firmei Ermes Holding este Omilos Group, dezvoltator imobiliar specializat in achizitia de terenuri, planificare, dezvoltare si management de proiect.
Romanii vor putea merge la cumparaturi in Ungaria la primul centru comercial de tip outlet care se va deschide, la sfarsitul saptamanii, la circa 100 km de Vama Bors, centrul avand zeci de magazine ale unor firme internationale cunoscute, care vand produse la preturi avantajoase.
Compania Omilos Group, cu actionariat inregistrat in insula Cipru, administreaza dezvoltarea a doua centre comerciale de mari dimensiuni pe piata locala, va deschide pe 24 septembrie prima parte a proiectului Era Shopping Park la Iasi.
În prezent, exista 170 mp/1.000 locuitori, dar în cinci ani vom ajunge la 645 mp/1.000 de locuitori.
A inceput numaratoarea inversa pentru demararea campaniei de depunere a cererilor de plata pentru schemele de sprijin pe suprafata.
Tot mai multi chiriasi parasesc spatiile comerciale din cauza preturilor exagerat de mari pentru chiria spatiului. Agentii imobiliari din judetul Constanta sustin ca oferta de spatii comerciale a crescut cu 50% fata de aceeasi perioada a anului trecut iar cererea este din ce in ce mai mica.
Tot mai multi dintre micii comercianti sunt afectati de criza economica, de aceea multi dintre ei si-au scos afacerile la mezat. ... Astfel, mica publicitate din ziarele locale este plina de anunturi, in care patronii vand restaurante, cluburi, pizzerii, fast food-uri sau standuri comerciale.
Dupa aproximativ o luna de cand Agentia de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) a dat startul la depunerea cererilor pentru plata pe suprafata, subventie care se acorda in sectorul agricol, 15.106 fermieri din Olt au depus dosarele la centrele locale ale Agentiei din judet.
Daca multe firme, mai mici sau mai mari, au tras obloanele, desfiintandu-se si lasand spatiile goale, cu anuntul "de inchiriat" lipit cu scoci in geam, un anumit tip de afacere a luat avant in ultimele luni, extinzandu-se in toate cartierele Craiovei. Este vorba de magazinele second hand.
Returnarea masinilor catre firmele de leasing nu scuteste clientii de alte plati.
Decizia boss-ului de la Pro TV, Adrian Sarbu (foto), de a se aventura, in 2001, si in domeniul turismului, nu pare a fi incununata de succes.
Conducerea Directiei Apelor Dobrogea Litoral (DADL) a organizat ieri o actiune de control pe plaja din statiunea Mamaia, iar in urma verificarilor, inspectorii au constatat ca operatorul de plaja Romned Port Operator s-a extins cu activitatea pe o suprafata mai mare decat cea inchiriata in urma licitatiei.
Asa au gandit proprietarii hotelurilor de lux din lume. Hotelurile exclusiviste si-au permis sa mareasca considerabil preturile la apartamente pentru ca nu duc lipsa de clienti. Miliardarii lumii isi permit sa plateasca zeci de mii de euro pentru o singura noapte de cazare.
Desi pare incredibil, pentru a putea sa-si vanda locuintele, in ultimul an, unii proprietari au fost dispusi sa negocieze scaderi de pret de pana la 50%.
un lant de supermarketuri, hoteluri si limuzine de lux. Afacerea familiei Stroe se extinde acum si cu un club inedit pentru Banie, o discoteca selecta la hotelul Helin de la Aeroport. ... Criza se simte, totusi, si pentru unele afaceri Helin, astfel ca anumite planuri de dezvoltare au fost amanate.
ONG-urile si firmele pot deveni administratoare ale acestor zone si pot accesa fonduri UE ne-rambursabile de pana la 25 de milioane de euro pe proiect. Cum puteti deveni custode al unei arii protejate si de unde luati fondurile, cititi in cele de mai jos.
google-analytics.com