Cautare

1226 de rezultate pentru "locuinte de inchiriat" (2.90 secunde)
Dezvoltatorii imobiliari spun ca 30% din vanzarile apartamentelor noi sunt cu scop de investitie. ... Peste 30% din cumparatorii de locuinte noi aleg sa achizitioneze apartamente pentru a le inchiria, deoarece randamentul acestora este de 5-7%, mai bun decat dobanda pe care o ofera bancile pentru depozite.
Hotii romani sunt din ce in ce mai inventivi si isi selecteaza victimele de pe retele de socializare. Infractorii au ajuns sa monitorizeze chiar si postarile de pe Facebook.
Hotii bucuresteni nu se lasa intimidati de sistemele noi si sofisticate de inchidere a usilor. ... Infractorii au descoperit o folie speciala de aluminiu care deschide aproape orice usa. ... Fileaza victimele, isi planifica fiecare miscare si dau spargerea in cateva minute, fara niciun zgomot, cu ajutorul unei folii de aluminiu.
Apa plata pe viata, excursii de 5 stele la Malta, TVA cadou: cateva dintre ofertele care ii asteapta pe vizitatorii tIMOn 300 de ansambluri rezidentiale cu peste 30.000 unitati locative Exclusiv la tIMOn:
O analiza publicata de cotidianul britanic "The Daily Telegraph" concluzioneaza, pornind de la preturile, e adevarat astronomice pentru nivelul general al economiei romanesti, de pe piata imobiliara bucuresteana, ca un cetatean al urbei de pe malul Dambovitei ar castiga in medie 2.500 de lire sterline pe luna.
Avand in vedere unele aspecte prezentate de mass-media referitoare la situatia locativa a agentului de politie GHIGIANU MARIANA - lucrator in cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 2 Politie, DIRECTIA GENERALA DE POLITIE A MUNICIPIULUI BUCURESTI, face urmatoarele precizari:
In perioada aprilie - mai 2011, politistii Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 3, cu sprijinul structurii specializate de supraveghere operativa din cadrul I.G.P.R., au documentat activitatea unei grupari infractionale cu preocupari pe linia furturilor din locuinte, avand mod de operare "rupere butuc" si "escaladare" la "pont".
In luna august a.c., politisti ai Serviciului Investigatii Criminale - Sector 6 au initiat o actiune de documentare a persoanelor predispuse la comiterea furturilor din locuinte.
Hoti din locuinte, prinsi cu focuri de arma Suspectii furasera dintr-un local din Capitala. Politistii au fost nevoita sa traga de cinci ori cu pistolul, pentru a-i opri pe hotii din locuinte. Politia Municipiului Bucuresti a transmis cum s-a desfasurat operatiunea de prindere a hotilor:
Ziarul "Romania Libera” a publicat ieri un articol cu supratitlul " Mihai Chindlea, seful Constructiilor oradene - portret de baron local” si titlul " Tutar pentru putere si codos la sefii ierarhici”, in care este vizat in principal seful Inspectoratului Teritorial in Constructii Oradea, Mihai Lucian Chindlea, dar se fac referiri si la seful Inspectoratului Judetean in Constructii Satu Mare, Grigore Pop.
Continuam cu al doilea episod al returnarilor ilegale de TVA obtinute de la DGFP Dolj de Mitel Munteanu si oamenii sai, fapte pentru care a fost pus sub acuzare si trimis in judecata de procurorii doljeni.
In culisele lumii portuare, precum si pe culoarele Ministerului Transporturilor se vehiculeaza diferite nume pentru cel care il va inlocui pe Gheorghe Moldoveanu, actualul director general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, aflat de aproape doua luni pe linie moarta, atat la propriu, cat si la figurat.
In cursul zilei de luni, 7 februarie a.c., sediul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost gazda unei intalniri prezidate de chestorul Traian Jipa, comandantul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.
Candidatul Partidului Democrat- Liberal (PD-L) pentru functia de senator in Colegiul uninominal numarul 5 din Botosani, Paul Ciprian Ionescu, a decedat, duminica dupa-amiaza, in timp ce se afla in camera de la pensiunea la care era cazat.
In cursul zilei de ieri, la sediul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta a avut loc o conferinta de presa la care au participat, alaturi de directorul general al CN APMC, Mircea Banias, respectiv directorul Vicentiu Petrescu, si deputatul PD Laurentiu Mironescu.
Dupa cum am mai semnalat in numere anterioare ale Cotidianului "Replica de Constanta”, mafia si-a intins tentaculele larg peste urbea noastra, facand ca mirosul banilor sa ajunga pana la nasul fin al celor care ar trebui sa ne asigure linistea.
Circul ieftin jucat zilele acestea de autoritatile centrale pe tema turismului pe litoral nu mai pacaleste pe nimeni si nu mai poate salva nimic dintr-un sezon care se anunta catastrofal.
In afara de industria hoteliera clasica, in ultimii ani- mai cu seama incepand cu anul 2000- in marile orase ale Romaniei, cum ar fi Bucuresti, Constanta sau Cluj, s-a dezvoltat vertiginos o noua gama de oferte de cazare, reprezentata de cazarea in regim hotelier.
Compania de Transport Public (CTP) Arad a castigat in instanta demersurile facute pentru a recupera cateva datorii mai vechi de la organizatia judeteana a PSD. Astfel, social-democratii aradeni vor trebui sa achite firmei de transport peste 40 de milioane de lei, la care se adauga si cheltuielile de judecata.
Conducerile celor doua Camere ale Parlamentului au stabilit ieri ca peste doua saptamani parlamentarii sa dezbata intr-o sedinta comuna o serie de acte normative, printre care Statutul parlamentarului, rapoartele SRI pe 2003-2004 si cele ale CNSAS si de Curtii de Conturi pe 2004.
google-analytics.com