Cautare

4562 de rezultate pentru "lista scoli postliceale sanitare acreditate mangalia" (3.09 secunde)
Lista PD-L pentru Consiliul Local Constanta este deschisa de senatorul Dorel Onaca, avocatul Ion Popescu si deputatul Mircea Iustian. ... Onaca si Iustian se intorc in Parlament, in timp ce Ion Popescu a ales sa fie consilier judetean, el deschizand, de altfel, lista PD-L pentru Consiliul Judetean.
Sedinta Consiliului Local Mangalia, una dintre cele mai "furtunoase” de pana acum, a constituit un bun prilej pentru alesii locali, care pana de curand s-au ferit sa-si exprime vreo parere cu privire la soarta celor care i-au votat, sa iasa la rampa.
Dupa problemele Organizatiei Tinerilor Democrati Constanta, scandalul declansat in sanul filialei Mangalia a Partidului Democrat incepe sa isi contureze un final.
"Miscarile" interne ale PD Constanta sunt, in cea mai mare masura, identice si in filiala din Mangalia a partidului.
Filiala Mangalia a Partidului Democat va oferi duminica, cu ocazia Sarbatorii Floriilor, o masa calda penstru circa 100 de persoane nevoiase si pensionari din localitate. "Din anul 2000 si pana in prezent, PD Mangalia a perpetuat aceasta traditie, iar anul acesta nu puteam face exceptie.
In cadrul sedintei Consiliului Local Mangalia, alesii locali au luat decizia stingerii unei creante pe care institutia o avea la Administratia Finantelor Publice prin acordarea unui nou sediu, modernizat si consolidat.
Informatii vehiculate de ceva vreme de-acum in presa constanteana, trecerile care numai spectaculoase nu mai pot fi numite ale unor primari PSD la PD, au fost in sfarsit confirmate ieri cu toata gura de cei in cauza - Zamfir Iorgus (edil Mangalia), Traian Cristea (Costinesti), Florin Mitroi (Valu lui Traian), Mugur Mitrana (23 Augsut) si...
Organizatia locala a Partidului National Taranist Crestin Democrat a oferit pensionarilor cu venituri foarte mici din Mangalia un bal special pentru sarbatorile de iarna.
Edilii locali din Mangalia au, pentru anul care tocmai a inceput, o serie de proiecte menite pe de o parte sa imbunatateasca viata locuitorilor orasului, dar, totodata, sa sporeasca si calitatea serviciilor oferite celor cateva sute de mii de turisti care poposesc in zona in timpul verii.
"Peste 50% din restaurantele din Mangalia nu mai aveau sambata si duminica locuri la mese. ... Primarul a adaugat ca dovada a faptului ca turismul, cel putin in Mangalia, Jupiter si Neptun, a inceput sa se revigoreze, este si multimea de oameni aflati pe plajele din zonele mentionate.
Dupa cum declara in urma cu un an edilul sef al Municipiului Mangalia Zamfir Iorgus, iarna lui 2007 va fi cea mai "luminoasa" de pana acum. ... Mai spuneam ca, o data finalizata aceasta actiune, urma sa pregatim Mangalia pentru cele mai frumoase sarbatori", ne-a declarat Zamfir Iorgus.
Ultimii cinci consilieri locali ai PSD Mangalia au fost exclusi din partid, in urma semnarii unui protest indreptat impotriva mai multor colegi din Consiliul Local care, la ultima sedinta au folosit un limbaj violent - considera exclusii - din care nu au lipsit expresii ca "papagal", "hot" sau "talhar", adresate primarului Zamfir Iorgus, dar si de "prostituate politic", la adresa doamnelor consilier.
La Casa de Cultura din Mangalia a avut loc duminica, 10 februarie, o dezbatere publica convocata de consilierii locali Cornel Grama, Florin Maftei, Constantin Filimon, Florian Marin, Ion Minca si Ovidiu Ghita, pe tema Executiei Bugetare 2007.
sunt amanate validari de candidati social-democrati in asteptarea primarilor de la Mangalia, 23 August, Valu lui Traian si care or mai fi, in timp ce edilii in cauza ar putea sa le spuna inainte de alegeri ca le pare rau, dar raman in PDL.
Canditatul PSD pentru Primaria municipiului Mangalia, Claudiu Tusac, prezentat ieri alaturi de ceilalti candidati constanteni la lansarea organizata la Teatrul Fantasio din Constanta, a declarat ca isi doreste sa castige alegerile pentru a reda zambetul mangaliotilor.
Considerand ca echipele de fotbal si de rugby ale Mangaliei se afla intr-o situatie dezastruoasa, candidatul PSD pentru Primaria Mangalia, consilierul judetean Claudiu Tusac si-a oferit sprijinul. Cunoscand bine situatia prin care trece orasul Mangalia, Tusac a cerut autoritatilor constantene sa se implice in rezolvarea acestor probleme.
Primarul municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac, a inaugurat vineri noul punct de lucru al Casei Judetene de Pensii Constanta la Mangalia, in prezenta subprefectului Claudiu Palaz si a directorului Casei Judetene de Pensii, Carmen Raducu.
Consiliul Judetean Constanta coordoneaza actiunile de colectare bunurilor pentru sinistratii din zona Moldovei la nivelul intregului judet Constanta si vine in sprijinul administratiei locale din Mangalia prin amplasarea unui cort in fata Fundatiei pentru Tineret Mangalia - zona sens giratoriu.
Tocmai de aceea ma vad nevoit sa vin cu o serie de precizari clare”, a precizat parlamentarul PD-L ca urmare a articolului aparut in “Replica”, precizarile lui Zanfir Iorgus fiind acelea ca “timp de 12 ani m-am luptat ca aceasta padure sa “vina" in patrimoniul municipiului Mangalia, ca un bun al locuitorilor orasului.
Mai multi consilieri locali din Mangalia se pregatesc sa il dea in judecata pe edilul municipiului, Claudiu Tusac (foto). ... Initiativa alesilor locali (de la PNL, PD-L, PRM si PC) vine dupa ce primarul Claudiu Tusac a cerut dizolvarea Consiliului Local Mangalia inca de la inceputul acestei luni.
google-analytics.com