Cautare

54633 de rezultate pentru "la ce numar pot da mesaj pentru a vedea costul estimativ al facturii" (4.70 secunde)
Romania Libera publica articolul "Cine a suspendat autostrada lui Oprescu", sub genericul "INFRASTRUCTURA. ... 'Inainte de a fi "suspendata" pe cerul Capitalei, autostrada lui Oprescu, mai precis licitatia pentru studiul de fezabilitate, a fost suspendata de institutiile statului ca urmare a neregulilor din licitatie.
Produsul Start Up al Bancii Transilvania, poate cel mai cunoscut credit de acest profil de pe piata, este doar unul din seria de credite orientate exclusiv catre IMM-uri.
Prima sesiune de apeluri pentru proiecte derulate cu finantare prin Programul National de Dezvoltare Rurala s-a incheiat, insa fermierii, si nu numai, se pot pregati pentru urmatoarea sesiune. Numarul documentelor obligatorii care trebuie atasate Cererii de finantare pentru intocmirea proiectului nu sunt tocmai putine.
Ministerul Agriculturii a lansat licitatia pentru selectarea bancilor care vor gestiona fonduri UE de peste 5,8 miliarde euro, estimate pentru sectorul agricol in perioada 2008-2011. Termenul limita de depunere a ofertelor este 3 martie 2008.
Cardiologie pediatrica la Spitalul "Marie Curie La copii, malformatiile cardiace, alaturi de cele neurologice si renale, sunt cele mai frecvente Spitalul "Marie Curie" are un departament de cardiologie pediatrica, singurul din Bucuresti, care are capacitatea de a acorda asistenta medicala copiilor cu patologie cardiaca din sud-estul tarii.
Exteriorul este al unui Porsche si este un Porsche si pe dinauntru, dar modelul Cayenne da impresia ca este o masina prea eleganta. Conform site-ului motorcities.com, acest SUV este un autovehicul all-terrain - imens, lat si cu jante impresionante, care ridica garda la sol.
Ken MacFarlane, vicepresedinte productie al Ford Europa, aflat luni in Craiova, a acordat pentru GdS un interviu in exclusivitate, el fiind primul oficial de rang inalt al Ford Europa care se adreseaza cititorilor nostri.
Pentru a se gasi o solutie in fata unei perspective neplacute, aceea a unor pensii tot mai mici, a fost gandit un nou sistem, care adauga la pensia gestionata de stat inca doua grupuri, ambele private, dintre care unul obligatoriu, iar altul facultativ.
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut o declaratie politica intitulata " Romania trebuie sa continue progresele", pe care o puteti citi in continuare. In ultimii ani Romania a facut progrese remarcabile in domeniul economic, progrese care trebuie continuate.
Agentiile imobiliare din Romania risca amenzi cuprinse intre 3.000 si 30.000 de lei daca nu vor respecta drepturile consumatorilor, clienti ai acestora, furnizandu-le toate informatiile despre imobilul sau terenul in curs de tranzactionare, se arata intr-un comunicat al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.
Ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca vor fi despagubiti toti romanii care au depus bani la Casa de Economii si Consemnatiuni pana in 1992, indiferent de tipul de autoturism cerut, nu numai pentru Dacii, cum se stia anterior.Toate persoanele care au dreptul la despagubire isi pot ridica banii incepand din 21 decembrie 2008, a declarat ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian.Ministrul a spus ca aproape 36.500 de persoane vor primi de la CEC aproximativ 20.000 de lei de persoana.
Bancile care îsi schimba comisioanele si agentiile imobiliare care nu le dau clientilor toate informatiile despre imobilul tranzactionat risca sanctiuni usturatoare din partea Protectiei Consumatorului.Bancile pot plati amenzi de pâna la 50.000 de lei daca schimba comisioanele din contractele de credit sau introduc noi comisioane pe parcursul derularii contractului, fara acordul clientului, a decis miercuri guvernul.
Ca afacerea cu melci este profitabila o dovedesc chiar cotatiile internationale la bursele produselor agricole, potrivit carora pretul de referinta se situeaza intre 3,5 si 5 euro pe kilogram. In ceea ce priveste costurile demararii unei astfel de afaceri, acestea sunt in functie de “pretentiile“ fiecaruia.
Internet / Bilant Romania furata | Ce se putea face cu 108 miliarde de dolari Audieri, dosare, catuse, plus referate lungi, cu mii de cuvinte. ... De un an si jumatate, incercam sa transformam aceste cuvinte intr-o lupa prin care ne uitam la ceea ce noi am numit Romania furata.
Numele presedintelui a contat intotdeauna in economia ultimilor 20 de ani, mult mai mult decat lasa Constitutia sa se vada. ... Au conlucrat cu oamenii lor de incredere, de la premier pana la nivel de secretar de stat. ... Cel de-al treilea presedinte - Traian Basescu - a fost atipic:
FARCAS) Capitanul Comandor Mihai Barbutiu, un pilot militar azi pensionat, mi-a relatat, in 2015, la Arad, unde locuieste, patru intalniri dramatice OZN. Prima a avut loc in vara anului 1957.
Vechii greci credeau ca numele are puterea de a ne influenta destinul si foloseau ca metoda de predictie analiza primei litere a prenumelui. ... Aceasta disciplina era intens practicata in vremurile de demult cu scopul de a descifra destinul omului si, uneori, chiar pentru a-l determina.
MADR va relua in perioada imediat urmatoare procedura de selectie a unei banci care sa gestioneze fonduri UE pentru agricultura, dupa ce Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor a decis anularea licitatiei in curs, a declarat, miercuri secretarul general MADR, Sorin Chelmu.
Basescu se cere singur demis din functia pe care o ocupa inca la Palatul Cotroceni Incalcarea Constitutiei poate declansa a treia suspendare Traian Basescu le serveste pe tava liderilor coalitiei guvernamentale un alt motiv, de asta data, pentru suspendarea din demnitatatea de presedinte al Romaniei.
arata ca Europa ar putea deveni, pana in 2020, cea mai mare piata de desfacere pentru autoturismele electrice, cu un volum al vanzarilor dublu fata de cel prevazut Chinei, a doua cea mai importanta zona pentru comertul cu acest tip de vehicule, scrie evz.ro.
google-analytics.com