Cautare

61573 de rezultate pentru "it" (2.01 secunde)
Liderul PD, Traian Basescu, omul in care membrii Aliantei D.A. isi pun toate sperantele, a inceput sa fie atacat chiar de catre unii dintre fostii apropiati ai candidatului PNL-PD la Presedintie.
Aparitia altor formatiuni politice de etnie maghiara le da batai de cap serioase liderilor UDMR.
Senatorii au respins ieri dezbaterea in procedura de urgenta a legii privind reglementarea situatiei juridice a bunurilor care au apartinut fostului suveran al Romaniei, Mihai I.
Dupa ce candidatul democrat John Kerry s-a recunoscut invins, presedintele Statelor Unite, George W. Bush, si-a implinit visul de a conduce tara pentru inca patru ani.
Beizadeaua Radu Babus, ajuns in fotoliul de director al RAEDPP gratie nepotismului practicat cu ardoare de familia odraslei protejate, se dovedeste a fi campionul abuzurilor savarsite de Administratia Domeniului Public si Privat a Municipiului Constanta.
Ion Iliescu a vizitat ieri Barladul. Dincolo de acest enunt simplu, lucrurile se complica deoarece se pare ca in pomenita localitate s-au aflat, concomitent, cele doua entitati diferite - presedintele si candidatul PSD - care convietuiesc, pasnic si anticonstitutional, in persoana cunoscuta drept Ion Iliescu.
Avocatul Casei Regale, Adrian Vasiliu, este de parere ca respingerea dezbaterii in procedura de urgenta a legii initiate de Guvern pentru reglementarea situatiei bunurilor care au apartinut fostului suveran al Romaniei, Mihai I, are o motivatie electorala.
Coalitia pentru un Parlament Curat, formata din mai multe ONG-uri, va distribui, de luni, doua milioane de fluturasi cu nume de candidati la alegerile parlamentare care nu indeplinesc criteriile de integritate morala pentru a fi alesi in Legislativ.
Presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci "Dobrogea” (TIAD) si candidat din partea Asociatia Etnicilor Turci pentru Parlamentul Romaniei, Sabit Danis, a fost zilele acestea, mai exact de cand a inceput campania electorala, tinta unor afirmatii calomnioase.
Dupa ce a somat partidele politice sa-si curete listele electorale de asa-zisii "dalmatieni” - ale caror pete nu provin din nastere ci din diverse afaceri necurate si/sau raporturi nepotrivite cu Securitatea ceausista - societatea civila a tras linie si a adunat ce a mai ramas.
Cozmin Gusa, fost secretar general al PSD si membru PD in acest moment, a pierdut ieri procesul de calomnie pe care i l-a intentat presedintelui Ion Iliescu.
Actiunea Populara (AP) este primul partid romanesc care sprijina pretentiile de autonomie ale secuilor. Anuntul fost facut ieri de Smaranda Enache, vicepresedinte al AP.
Monitorizarea facuta de societatea civila, reunita in Coalitia pentru un Parlament Curat, asupra candidatilor inscrisi in cursa electorala a dezvaluit ca foarte multi dintre aspirantii la un fotoliu de parlamentar au fost condamnati penal sau au fost cercetati pentru diferite infractiuni de-a lungul timpului.
In cursul zilei de vineri, 5 noiembrie a.c., liberalii constanteni s-au intrunit intr-o sedinta extraordinara a Biroului Permanent Teritorial Constanta.
Traian Basescu a declarat ieri la Arad ca pana acum negociatorii romani au inchis foarte multe capitole de negociere a integrarii in UE vanzand interesele poporului roman.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, si-a prezentat la sfarsitul saptamanii programul electoral in Banat si in Ardeal. Calin Popescu Tariceanu, Mona Musca, Sorin Frunzaverde, Valeriu Tabara, Varujan Vosganian, Adriean Videanu, precum si reprezentanti ai organizatiilor locale ale PNL si PD l-au insotit pe candidatul democrato-liberal in turneu.
Internationala Socialista (IS) a devenit, de sambata, un sustinator fervent al PSD la alegerile din toamna, sprijinindu-l pe Nastase & Co.
Sediul UDMR Mures a fost retrocedat in instanta fostilor proprietari, sentinta pronuntata la sfarsitul saptamanii trecute de Curtea de Apel Targu Mures fiind definitiva si irevocabila.
Drumul de acces care urma sa faca legatura intre parcarea subterana de la Palatul Parlamentului de noua cladire a Senatului nu se va mai realiza in acest an, desi fusesera alocate fonduri bugetare suplimentare in acest scop.
google-analytics.com