Cautare

70070 de rezultate pentru "it" (2.35 secunde)
Presedintele interimar al PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a lansat luni seara o tema draga liderilor PSD - fuziunea dintre formatiunea sa si PD.
Uniunea PSD^PUR, doi senatori si patru deputati, Alianta D.A. un senator si doi deputati, iar PRM un deputat, acesta pare sa fie rezultatul alegerilor la nivelul judetului Botosani.
Dupa o zi de relativa acalmie, Alianta "D.A.” a atacat in forta solicitand anularea scrutinului din 28 noiembrie, arestarea directorului Institutului National de Statistica si inlocuirea tuturor membrilor BEC.
Senatorul PNL, Mircea Iustian, a declarat ca alegerile din acest an au fost fraudate in mod cert de catre PSD.
Biroul Electoral Central (BEC) a dat publicitatii, ieri seara, rezultatele finale ale alegerilor in judetul Satu Mare.
Mircea Geoana, desemnat de PSD+PUR pentru functia de prim-ministru, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca Uniunea PSD+PUR a castigat alegerile si, in consecinta, va incepe negocierile de formare a unei majoritati parlamentare imediat ce Biroul Electoral Central va anunta datele oficiale ale alegerilor.
Liderul PSD Suceava, Gavril Marza, a declarat ieri ca ii va “vana“ pe directorii institutiilor centralizate care au “cochetat“ cu Alianta.
Biroul Electoral Central (BEC) a dat ieri publicitatii rezultatele finale ale alegerilor parlamentare si prezidentiale.
Alianta D.A. PNL-PD a surclasat in Capitala Uniunea Nationala PSD+PUR la alegerile parlamentare si prezidentiale. Potrivit datelor finale, Traian Basescu a otinut 48,54 % in cursa prezidentiala, iar Adrian Nastase - 32,74%.
Copresedintele Aliantei PNL-PD Neamt, Gheorghe Stefan, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca in acest judet, in urma fraudei cu buletinele anulate si a celei cu listele suplimentare, aceasta formatiune a inregistrat un scor cu noua procente mai mic decat cel real.
Asociatia Pro Democratia (APD) a cerut ieri Biroului Electoral Central precizari privind neclaritatile sesizate in urma declaratiilor presedintelui BEC si ale conducerii Institutului de Statistica legate de fraudele reclamate de Alianta D.A.
Comisia de Relatii Externe a Parlamentului European a aprobat un amendament la raportul sau asupra Bulgariei, in care se precizeaza ca tara vecina poate adera la Uniune printr-un tratat individual, care ar permite decuplarea de Romania.
Liberalii nu mai au rabdare si vor sa-si aleaga presedintele. Dupa retragerea lui Theodor Stolojan de la conducerea partidului, atributiile presedintelui PNL au fost preluate de Calin Popescu-Tariceanu.
Presedintele Ion Iliescu a declarat ieri ca, prin solicitarea lui Traian Basescu de anulare a alegerilor, Alianta PNL-PD a procedat intr-o “maniera iresponsabila si antinationala“, care va compromite Romania “in ochii lumii“.
Corneliu Vadim Tudor va cere electoratului PRM sa nu se prezinte la vot in turul doi al alegerilor prezidentiale daca nu va fi anulat primul tur, din cauza numeroaselor fraude electorale inregistrate duminica.
Greselile facute la completarea datelor in procesele-vebale au determinat Alianta D.A. PNL-PD sa solicite anularea alegerilor. Aceasta i-a cerut Biroului Electoral Central (BEC), printr-o adresa oficiala, anularea scrutinului din 28 noiembrie si a depus, totodata, o plangere la Parchetul ICCJ si la Politie.
Intrebat cum comenteaza declaratiile lui Basescu legate de presupusa fraudare a alegerilor, Nastase a spus ca liderul Aliantei PNL - PD a promis, inainte de alegeri, ca se va retrage in turul al doilea daca nu va castiga din primul tur de scrutin.
Coalitia formata de partidul de guvernamint cu umanistii a cistigat sase din cele zece mandate de parlamentari care revin Botosaniului.
In contextul rezultatelor alegerilor si al calculelor firesti care se fac, se pare ca viitoarea guvernare se contureaza ca o noua alianta.
Corneliu Vadim Tudor a cerut, ieri, membrilor si simpatizantilor PRM sa boicoteze turul doi al alegerilor prezidentiale in cazul in care scutinul din 28 noiembrie nu va fi anulat.
google-analytics.com