Cautare

1124 de rezultate pentru "internata+in+spania" (7.49 secunde)
Elena Basescu si Bogdan Ionescu s-au casatorit, pe 1 septembrie 2012, la cateva zile dupa revenirea la Palatul Cotroceni a presedintelui Traian Basescu, care a fost suspendat doua luni in vara anului trecut.
Mama lui i-a murit in brate Kamara, solistul de la trupa Alb-Negru, a avut parte de clipe cumplite. ... A fost internata in ultima vreme, dar n-am mai avut ce sa facem. ... Inca nu poate realiza ce I s-a intamplat dar e convins ca mama sa a ajuns in rai:
Editura Corint Junior lanseaza miercuri, 11 februarie, la libraria Bastilia, romanul Jurnalul intim al lui Cuckoo Clarke, scris de celebrul autor american de bestseller-uri James Patterson (in colaborare cu Lisa Papademetriou) si ilustrat de Keino.
Tanara de etnie roma din Iasi care a intrat in coma dupa o interventie pentru marirea sanilor a murit Femeia de etnie roma de 30 de ani care a intrat in coma dupa o interventie chirurgicala de remodelare a sanilor, la o clinica privata din Iasi, a murit in aceasta dimineata.
La Kanal D, in cadrul emisiunii "Teo Show", sunt invitate la aceasta ora cateva vedete de la noi, printre care si Bogdan Marin zis Bodo, solistul trupei Proconsul.
Sistemul sanitar din Romania are nevoie de resuscitare.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Teodora Maftei, o tanara in varsta de 36 de ani, care a fost ranita in incendiul izbucnit in clubul Colectiv din centrul Capitalei, a fost operata, de-a lungul timpului, de sapte ori, dintre care de trei ori pe creier, din cauza unei acumulari de lichid aflata pe creierul mic.
Astazi bilantul tragic al persoanelor decedate in urma incendiului din Colectiv a ajuns la 62. Tanara care a incetat din viata era internata la Spitalul de Arsi din Capitala si se afla in stare critica, intubata, de mai multa vreme.
Adrian Nastase a povestit, recent, cum stau lucrurile in legatura cu Anca Petrescu, arhitecta care inainte de 1989 era interfata intre Ceausescu si cele cateva sute de arhitecti care lucrau la Casa Republicii, iar dupa revolutie a intrat pe sub pielea lui Corneliu Vadim Tudor, seful PRM.
Studenta diagnosticata cu o boala rara, dupa ce a trait 20 de ani purtand in pantece embrionul fratelui geaman, a murit luni seara. Teodora Tudose era internata de cateva zile la spitalul AKH din Viena, unde trebuia sa continue tratamentul.
Prietena si colega de scena de-o viata, de-acum, impreuna in Ceruri. Actrita Cristina Stamate s-a stins in aceasta dimineata, in jurul orei 7.00 la Spitalul FLOREASCA, unde fusese internata exact in ziua in care a murit Stela Popescu, pe 23 noiembrie 2017.
Doliu in lumea muzicala din Rusia dupa ce una din cele mai bune voci a murit, rapusa de cancer. Tragedia s-a produs in timpul diminetii, in spital. ... Artista era internata intr-un spital din Moscova. ... Din nefericire, a pierdut lupta cu boala si a murit in urma cu cateva ore.
La data de 23 august 2010, in jurul orei 18.30, B. ... Cand a ajuns in dreptul unui imobil, a surprins si accidentat grav pe R. MARIA de 84 de ani din Bucuresti, care s-a angajat regulamentar in traversarea strazii pe marcajul pietonal in dreptul scarii nr.
La data de 2 octombrie 2010, in jurul orei 20.30, V. ... Cand a ajuns in dreptul strazii Fabrica de aine a executat virajul la stanga, moment in care a surprins si accidentat grav pe M.
La data de 4 octombrie 2010, in jurul orei 18.00, P. ... Cand a ajuns in dreptul unui imobil, a surprins si accidentat grav pe un minor de 9 ani din Bucuresti, care se afla in partea carosabila, fiind nesupravegheat. Victima a ramas internata la spital.
Parlamentarul a lovit cu masina o femeie de 81 de ani in timp ce mergea cu spatele. Victima e acum internata la spital. Accidentul a avut loc in fata primariei din Orastie.
La data de 15 octombrie 2010, in jurul orei 12.00, L. ... Cand a ajuns in Piata Victoriei, nu pastrat o distanta corespunzatoare in mers, moment in care a tamponat in spate un motociclu, condus in aceeasi directie de mers de catre B.
La data de 20 octombrie 2010, in jurul orei 16.50, C. ... TANASE de 77 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii de la dreapta la stanga privind directia de deplasare a autoturismului la culoarea rosie a semaforului electric pietonal. Victima a ramas internata la spital.
La data de 29 octombrie 2010, in jurul orei 20.55, C. ... Cand a ajuns la trecerea de pietoni instalata in zona Cimitirului Armenesc, a surprins si accidentat grav pe P.
La data de 04 noiembrie 2010, in jurul orei 18.00, B. ... Cand a ajuns in apropierea intersectiei cu str. ... Dumitru de 42 de ani din judetul Sibiu, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure. Victima a ramas internata la spital.
google-analytics.com