Cautare

1125 de rezultate pentru "internata+in+spania" (3.63 secunde)
Ebola bate cifrele OMS In Spania, un pacient suspect de infectare cu virusul ucigas asteapta rezultatele analizelor pentru clarificarea diagnosticului Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) avertizeaza ca nu toate cazurile de Ebola sunt declarate, existand teama ca epidemia va fi greu de tinut sub control, cu consecinte majore, in special economice, in tarile sarace.
Senatorul PDL Diaspora, Viorel Badea, a avut o intalnire la Bruxelles, in data de 28 septembrie, cu Secretarul General al Partidului Popular European (PPE), Antonio Lopez Isturiz.
Soferii romani si bulgari suplinesc in buna parte lipsa fortei de munca din Spania intr-un moment in care transportul de marfuri si rutele internationale sint sinonime cu lungi perioade petrecute departe de casa, dupa cum au explicat transportatori si reprezentanti ai scolilor auto din provincia spaniola Albacete - potrivit editiei de ieri a cotidianului spaniol "La Verdad ".
Constructorii romani se confrunta in prezent cu o criza acuta de forta de munca pe piata de profil. ... Majoritatea muncitorilor necalificati prefera sa lucreze pe santierele din Spania, Italia si Franta, unde sunt mai bine platiti.
Romania si Bulgaria ar putea avea o traiectorie diferita in UE fata de cea parcursa de tari precum Spania sau Irlanda, estimeaza cotidianul londonez "The Times", citat de Mediafax.
10 persoane au fost selectionate ieri pentru a munci in Spania in meseriile de sofer de camion, macelar si lucrator in carmangerie.
15 galateni vor munci in Spania, acestia fiind recrutati de angajatorii din aceasta tara care au fost prezenti in zilele de 28 si 29 noiembrie la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) pentru a cauta forta de munca pentru un numar de 9 meserii.
Spania, Irlanda si Grecia au imprumutat in ultima perioada aproape 10 miliarde de euro prin emisiuni de obligatiuni.
In aceasta seara se va afla prima finalista de la Euro 2012, in prima semifinala a CE oponente fiind Portugalia si Spania, doua echipe echilibrate din punct de vedere valoric Sita a tot cernut la Euro 2012, in competitia din Polonia si Ucraina ramanand fara doar si poate cele mai bune patru echipe.
Romania, a 8-a oara consecutiv la Mondialul de rugby Inainte de meciul cu Spania, Romania se putea gandi deja la Mondialul din Londra:
Romania, invinsa greu in meciul de debut la EURO si eliminata din grupe; Franta - Spania, posibila finala.
Romania - Spania 0-0.
Marioara Murarescu, in stare grava la spital Cunoscuta prezentatoare a emisiunii "Tezaur Folcloric", Marioara Murarescu, este internata la Spitalul Judetean Cluj, starea ei fiind deosebit de grava. In varsta de 65 de ani, ea sufera de cancer tiroidian, aflandu-se in faza de metastaza, scrie click.ro.
Micuta Maria Isabela, de numai cateva luni, a fost internata de urgenta de catre medici, in urma cu doar cateva zile, aceasta avand febra mare.
Marioara Zavoranu a fost internata de marti intr-un spital din Bucuresti. ... In tot acest timp, Oana nu prea a fost vazuta pe la spital. Cu toate astea, se pare ca Oana sufera in tacere.
Marina Constantinoiu ) Un incendiu puternic a izbucnit in clubul Bamboo, din Bucuresti, sambata dimineata, in jurul orei 04:00. ... Cel putin 22 persoane au fost transportate la spital, dintre care una se afla in stare grava, fiind intubata Victimele au fost duse la spitalele Pantelimon, Universitar, Colentina, Floreasca, Elias.
Fiica lui Marius Teicu a trecut prin chinuri cumplite in ultimele luni. Desi in primavara acestui an declarat in direct la tv ca a invins leucemia, iata ca boala crunta a revenit, iar Patricia a pierdut lupta, pe un pat de spital.
Doamna Olga Tudorache a fost internata in Spitalul Universitar de Urgenta Elias in data de 09 octombrie 2017, pentru evaluarea starii de sanatate, deteriorata progresiv in ultima perioada. ... In cursul diminetii zilei de 12 octombire, starea generala s-a agravat in concordanta cu evolutia imprevizibila a bolii.
Reportajul CNN despre traficul de persoane din Romania, mai exact despre minorele vandute in strainatate si exploatate sexual nu a ramas fara urmari.
La data de 18 octombrie 2010, in jurul orei 20.30, A. ... Ion de 48 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure. Victima a ramas internata la spital.
google-analytics.com