Cautare

1124 de rezultate pentru "internata in spania" (3.04 secunde)
Numarul sectiilor de vot pentru romanii din Spania si Italia va fi triplat comparativ cu birourile electorale deschise la ultimele alegeri, iar romanii din Spania care intentioneaza sa revina in tara vor beneficia de servicii guvernamentale de informare si consiliere.
Liderul PSD, Mircea Geoana, l-a acuzat, luni, pe presedintele Traian Basescu, de faptul ca nu reuseste, nici macar la final de ciclu politic, sa depaseasca "patimile politice", iimplicandu-se in campania electorala in favoarea PD-L, asa cum a facut in recenta vizita in Spania. "Campania a inceput in forta.
Ministrul spaniol al apararii, Carme Chacon, a anuntat joi retragerea pana la vara a celor circa 630 de militari spanioli prezenti in Kosovo, a carui independenta nu este recunoscuta de Spania, potrivit presei.
In 2008, romanii au dat spaga cel mai des pentru a avea acces la serviciile medicale. In ordinea pe care o percep cetatenii, Sanatatea, Politia si Justitia sunt domeniile cele mai corupte in Romania.
12 Octombrie, Ziua Nationala a Spaniei Spania este in sarbatoare. ... Zeci de milioane de spanioli celebreaza ziua in care Cristofor Columb, in 1492, descoperea America. ... Ziua Nationala a Spaniei sau Ziua Hispanitatii este sarbatorita in fiecare an pe 12 Octombrie.
Cei cu dare de mana prefera sa dea banii pe un pachet complet cu destinatia Egipt, Grecia, Spania sau Turcia, destinatii deja consacrate ale caror statiuni cu vedere la mare atrag tot mai multi romani. Agentiile de turism ofera in aceasta perioada pachete turistice destul de variate ca pret.
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca organizeaza actiunea de inscriere in banca de date a solicitantilor de locuri de munca in Spania In perioada 22 august- 6 septembrie, la sediul din str.
Prin costurile de productie convenabile, Romania se situeaza printre cele mai rentabile state in privinta investitiilor. Un studiu realizat de o asociatie italiana face, in acest sens, o analiza internationala destul de detaliata la capitolul utilitati. Studiul ia in calcul o serie de factori care influenteaza costurile de productie:
Mihai Gheorghiu, secretar de stat la Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni (DRP) din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, a avut o intrevedere cu reprezentantul autoritatilor spaniole, care face parte dintr-o delegatie aflata zilele acestea in vizita la Bucuresti.
Un studiu realizat de Lafferty Group - companie specializata in cercetare si consultanta - releva faptul ca Romania se regaseste intre primele tari din Europa care dispun de servicii bancare de calitate, dupa Portugalia si Germania, dar inaintea Poloniei, Ungariei, Frantei, Cehiei, Spaniei si Italiei, acestea din urma clasandu-se pe ultimul loc.
O companie privata va realiza curse externe catre Germania, Italia, Spania, Ungaria, Ucraina si Republica Moldova. Proiectul va demara in luna august a acestui an.
Piata aeriana din Romania s-a imbogatit in acest an cu sapte noi operatori aerieni autorizati pentru a opera servicii aeriene regulate, acestia provenind din Italia, Spania, Grecia si Ungaria.
Un studiu realizat de Eurostat, Biroul de statistica al Uniunii Europene, arata ca in timp ce la noi rata somajului era de 7,2%, in UE aceasta ajungea la 9% in 2005. Nivelul somajului din Romania va scadea si mai mult in anii viitori.
Statisticile plaseaza Romania pe locul sase in UE in ceea ce priveste efectivele de ovine si caprine.
Romanii plecati la munca in strainatate isi cauta online job-uri in Romania, dupa ce si-au "facut plinul" muncind din greu pentru occidentali.
Pe masura ce apar noi locuri de munca în retea, din ce în ce mai multi craioveni vin sa se intereseze la reprezentantul Eures în teritoriu despre locurile de munca disponibile în UE pentru români.
Pe masura ce apar noi locuri de munca în retea, din ce în ce mai multi craioveni vin sa se intereseze la reprezentantul Eures în teritoriu despre locurile de munca disponibile în UE pentru români.
Pe masura ce apar noi locuri de munca în retea, din ce în ce mai multi craioveni vin sa se intereseze la reprezentantul Eures în teritoriu despre locurile de munca disponibile în UE pentru români.
Angajatorii spanioli vor fi prezenti, in perioada 28-30 noiembrie, la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) pentru a selecta galateni care doresc sa munceasca intr-una dintre cele 9 meserii puse la dispozitie strainilor.
In aceasta luna, cinci state-membre UE au ridicat restrictiile pentru Romania si Bulgaria in ceea ce priveste accesul liber la piata fortei de munca, permitand libera circulatie a lucratorilor.
google-analytics.com