Cautare

1340 de rezultate pentru "imperial motor sibiu" (3.95 secunde)
SIF Oltenia (SIF5) a vandut catre Ford Motor Company participatia de 22,56% detinuta la Automobile Craiova (AUCS) pentru circa 75,25 milioane de lei (18,05 milioane de euro).
In locul lui Staicu a fost ales membru in Consiliul de Administratie Kenneth Mcfarlane - cetatean american, reprezentant al actionarului majoritar al firmei craiovene, Ford Motor Company.
Ford Motor Company intentioneaza sa declanseze o procedura de scoatere a micilor actionari din firma. ... Dupa incheierea ofertei publice de cumparare a actiunilor Automobile Craiova, Ford Motor Company reanalizeaza situatia si se gandeste ce pasi sa urmeze de acum inainte pentru a cumpara si restul cotatiilor ramase pe piata.
Pot fi capota lunga care ascunde privirilor indiscrete un motor "exploziv", farurile si grila radiatorului care mimeaza o privire incruntata sau poate doar forma caroseriei, apropiata de cea a unui coupe.
In momentul lansarii generatiei precedente de FX, concurenta nu acorda o mare incredere SUV-ului cu spate plonjat si alura de coupe.Timpul a trecut, caroseria de SUV coupe a luat amploare, iar asezonarea la un motor diesel a fost o chestiune de timp.
Fostul presedinte al Ford Europa, John Fleming, actual presedinte pentru productie si relatii privind aspectele de munca in cadrul Ford Motor Company, spunea in luna mai, citat de Reuters, ca in Europa capacitatile de productie auto sunt supraaglomerate cu 30% fata de necesar.
In momentul lansarii generatiei precedente de FX, concurenta nu acorda o mare incredere SUV-ului cu spate plonjat si alura de coupe.Timpul a trecut, caroseria de SUV coupe a luat amploare, iar asezonarea la un motor diesel a fost o chestiune de timp.
Berlina germana are un motor care dezvolta 480 de cai-putere, peste ceea ce livreaza supermodele exotice precum Ferrari California (460 CP) sau Aston Martin DB9 (478 CP), scrie evz.ro.
Pentru un motor de 2.000 cm3, pentru o masina noua, taxa ar putea fi de 680 de euro, iar daca are vechimea de doi ani, de 618 euro.
- folositi frana de motor cand decelerati, dar nu fortati! ... Cand ajungeti in varful urcarii, slabiti acceleratia si coborati incet, de preferat in frana de motor.
Ford face la Craiova cel mai mic motor al americanilor Cel mai mic motor Ford, cu o capacitate cilindrica de 1.000 cmc, din familia EcoBoost va fi produs la Craiova.
Fordul oltenesc a fost prezentat de presedintele Ford Motor Company, Alan Mulally, si de presedintele Ford Europa, Stephen Odell, iar dupa dezvelirea primului Ford B-Max in varianta de serie, o trupa de tineri a prezentat pe tablete Iphone toate caracteristicile vehiculului, intr-un joc inedit de lumini si sunete.
Consumul este de 4,9 litri/100 km, iar emisii de CO2 de 114g/km, in varianta de echipare cu motor EcoBoost de 1 litru, in varianta de 100 de cai-putere sau 120 de cai-putere.
Ford Motor Company a marcat astazi inaugurarea oficiala a productiei de serie la noua fabrica de motoare de talie mondiala din Craiova, a anuntat compania printr-un comunicat. ... Primul motor construit de Ford in Romania este cel pe benzina de inalta tehnologie EcoBoost 1.0 litri.
In cadrul acestui eveniment, pot fi testate avantajele unor tehnologii revolutionare, cum este noul motor EcoBoost de 1 litru care produce 125CP. ... FOCUS EcoBoost de 1 litru - un motor care ofera 125 CP, impreuna cu toate avantajele unui motor pe benzina, dar are un consum similar unui diesel;
Flavian Crizboi este purtatorul de cuvant al RPG Security si va participa la acest eveniment alaturi de nume grele ale motor-sportului, fiind un pasionat al sporturilor cu motor (in principal al ATV-urilor). ... Ialomita) pe circuitul Motor Park in perioada 1-3 mai 2015.
In week-end-ul 1-3 mai, la circuitul Motor Park Romania din Adancata, judetul Ialomita, la doar 60 de km de capitala, cei mai cunoscuti piloti romani si straini, vor intra in competitie pentru prima etapa a Campionatulului National de Motociclism Viteza, vineri si simbata vor fi sesiunile de antrenamente si calificari, iar duminica, 3 mai 2015, primele curse si festivitatea de premiere.
Dintre vedetele prezente la circuit si pasionate de motor-sport care au asistat la concurs ii mentionam pe:
Etapa de Campionat Est-European din 21-23 august 2015 - nu doar cea mai prestigioasa, ci si cea mai avantajoasa financiar cursa de motociclism viteza organizata pana in prezent pe circuitul Motor Park Romania.
GOOGLE a pornit cu o investitie de 100.000 de dolari care a venit din partea unuia dintre cofondatorii companiei Sun Microsystems, Andy Bechtolsheim, care au considerat ca un motor de cautare pe Internet poate revoluționa lumea.
google-analytics.com