Cautare

1340 de rezultate pentru "imperial motor sibiu" (3.25 secunde)
Adriana Stanila, care este si medic-sef al Sectiei Clinice Oftalmologie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu.
Victor Ponta cere ca presedintele Klaus Johannis sa fie cercetat de DNA pentru infractiunea de conflict de interese prin nominalizarea unui bun prieten ca ambasador, si pentru fals si uz de fals in vederea obtinerii unei case in Sibiu dcnews.ro:
Lovitura de teatru la Finantele Publice din Sibiu. ... Cornel Nistorescu) La solicitarea lui Varujan Vosganian, facuta in Parlament si in fata camerelor de luat vederi, o echipa de la ANAF s-a deplasat la Sibiu.
Traficul rutier pe DN 7 Ramnicu Valcea - Sibiu se desfasoara, la aceasta ora, pe un sigur sens, alternativ, dupa ce o parte din sticlele cu bere transportate de un tir au cazut pe sosea, la fata locului deplasandu-se lucratorii Detasamentului de Interventie Rapida pentru a impiedica furtul marfii.
Creste numarul deceselor in randul pacientilor confirmati cu virusul gripal - sunt sapte la Sibiu doar in primele 11 zile ale acestui an. Cei sapte pacienti care au decedat sunt cinci barbati si doua femei, conform datelor transmise de DSP Sibiu.
Ele au fost evaluate medical la fata locului de catre echipajele SMURD si transportate la UPU Sibiu, a declarat Ramona Nistor, purtator de cuvant al ISU Sibiu.
Un universalism imperial turc de inspiratie otomana va ingadui existenta comunitatilor de orice confesiune si accesul lor la bunastarea comunitatii etno-culturale dominante, in schimbul supunerii fata de conducerea politica turca, cu conceptia ei de organizare a societatii.
Principalul document a fost o scrisoare personala de la Archie Nye” (Sir Archibald Nye, al doilea om in conducerea Statului Major Imperial) catre My dear Alex” (Generalul Sir Harold Alexander), comandantul grupului de armata 18 din Algeria si Tunisia.
In conditiile in care recunoasterea titlului imperial pentru Asan de catre papalitate presupunea recunoasterea suprematiei papale, adica o unire bisericeasca regionala, trebuie sa acceptam rolul mitropolitului.
000 lei/bucata, diverse brizbrizuri pentru telefoane mobile, biciclete, scutere si 4 aparate "Imperial Casino". In paralel, Cristian Dragan se mai ocupa si de scoaterea la licitatie a locurilor de veci care au intrat in posesia statului.
Atata doar ca e jenant sa vezi cum un descendent de sange imperial "o cacariseste" pe centura politicii. Un discurs spumos si substantial in fata unei audiente suburbane inseamna sa cobori numele tatalui in noroi.
Ajuns pe tronul imperial, s-a aratat la fel de gol sufleteste fata de consilierii sai, de care s-a folosit si pe care i-a lepadat rand pe rand.
Si cum, dupa ani de ignorare aproape ostentativa a lui Basescu, a sosit, la fel de brusc si de suspect o invitatie pentru Basescu de a vizita Berlinul, am afirmat ca am banuiala ca doamna cancelar il convoaca pe presedintele roman pentru a obtine de la el (recunoscut ca fiind dispus sa se inchine la orice Inalta Poarta si sa sarute orice papuc imperial, numai sa-i fie lui bine si sa-si asigure protectia mai-marilor Europei si lumii) acordul pentru solutia de federalizare a Republicii Moldova.
O Turcie in plin priapism imperial, care se vrea jupanul zonei, iar Siria i se pare o prada la indemana.
America refuza insa oferta, colaboararea, se vrea cu NATO singura supra putere mondiala, dar urmarea imperial overstretch, rezistentelor de tot felul si 19.000 miliarde dolari datorii, o readuce cu picioarele pe pamant.
Recent, au aparut in presa centrala, respectiv in ultimul numar al Academiei Catavencu, dezvaluiri privind afaceri de sute de miliarde de lei ale lui Ciocan si ale ginerelui sau cu benzina si motorina de la RAFO Onesti (prin firma Imperial Oil a lui Corneliu Iacubov), cu indiguiri si ecologizari de cursuri de apa din bazinul hidrografic Transilvania (cu concursul fostului ministru al Mediului si Apelor, Ion Aurel Ilie) si cu minele de carbune din Valea Jiului.
Daca la sfarsitul lui martie autoritatea de concurenta amenda BkP cu 50 de milioane de lei vechi pentru ca a uitat sa anunte Consiliul cu privire la preluarea in comun cu Imperial Oil a controlului asupra rafinariei onestene, ieri amenda a fost de nu mai putin de 22,6 miliarde de lei vechi ( 2,2 milioane de lei noi).
Mai mult decat atat, potrivit rapoartelor Curtii de Conturi, cumparatorii pachetelor majoritare de actiuni (consortiul format din firmele Imperial Oil si Canyon Servicos, in cazul Rafo, si Cross Lander, pentru Aro) au beneficiat de multe facilitati, care nu ar fi fost acordate daca procedurile normale in astfel de cazuri ar fi fost respectate.
Printre cei interesati se numara un investitor francez care intentioneaza sa construiasca o unitate de biodisel pe baza de rapita si floarea soarelui, de asemenea au depus cereri firmele Europipe Industry, Unic Tur Pass SRL, Regalo Min SRL, Expert Rossad SRL, Imperial Star, Ibersa SA (aceasta exprimandu-si intentia de a infiinta o fabrica de vopseluri).
In alta ordine de idei un alt agent imobiliar de la societatea "Imperial House SRL" s-a plans ca de doua luni nu a mai reusit sa faca vreo tranzactie imobiliara.
google-analytics.com