Cautare

16106 de rezultate pentru "imformatii+despre+factura" (4.85 secunde)
E incorect moral pentru ca daca pe de-o parte clientela politica a dus-o bine, si mai bine decat in trecut, acum factura crizei trebuie sa o plateasca toti cetatenii Romaniei, pentru ca toata lumea va fi lovita de aceste masuri, nu numai cei care lucreaza in sectorul bugetar.
Coproductia franco-romana, filmata in limba romana, face parte din trilogia romaneasca a Vaninei Vignal, inceputa cu "Stella" (2007) si programata a se incheia cu un al treilea film despre elita romaneasca persecutata de regimul comunist dupa 1948.
aceste voci pot parea ca dau instructiuni despre cum sa se poarte pacientul, si uneori pot include ranirea altora - deliruri, sau credinte care nu au baza in realitate;
Iti poti imagina cat de obositor ar fi daca ai atrage un partener care tot timpul vorbeste despre ceea ce nu a realizat el din cauza altor persoane si despre ce va fi el in viitor, desi in prezent nu se ocupa cu mai nimic.
Despre ' greva de lux ' a parlamantarilor PDL. In declaratia mea politica de astazi as dori sa ma refer la asa-zisa campanie de informare a PDL despre "greva de lux" a parlamentarilor USL. ... Despre toate acestea, desigur, nimeni din PDL nu scoate o vorba.
De ce sustin candidatura lui Ghise Primul motiv (si cel mai simplu!) ar fi ca e independent, lucru care nu se mai poate spune despre Romania. ... Cand vine vorba despre candidati precum Ghise, apare invariabil un tip de plina de compasiune constatare:
Ion Cristoiu • E ziarist din ’68 Ion Cristoiu vorbeste despre presa comunista al carei meserias a fost, despre presa de astazi care-l mosteneste si despre cum a ramas un scriitor blocat de peretii redactiilor.
un nou volum de interviuri DESPRE CUM NU AM RATAT O LITERATURA GROZAVA publicat la Editura Junimea (Iasi), spune Angela Baciu. ... Despre cum nu am ratat o literatura grozava (volum de interviuri, ed.Junimea, 2015);
Aceasta incredibila istorie despre zei, extraterrestri, indieni albi, goti care au ajunsi in America si despre uimitorele lor cunostinte este povestita de ultima capetenie a indienilor albi ai amazzoniei, Tatunca Nara, unui jurnalist sperand ca in acest fel lumea va ajuta tribul sau sa iasa din mizeria in care se zbatea.
"forfetar" Ministrul finantelor, Sebastian Vladescu, a vorbit recent despre posibilitatea introducerii impozitului forfetar, in special in domeniul serviciilor, adica un impozit pe cote.
Pentru proiectul despre care vorbim, Toposurvey a strans si completat patru bibliorafturi de hartii.
Desi este extrem de riscant (fiind vorba despre masuri primite telefonic sau in scris, deci neverificate), nu am dat gres pana acum! ... - Ce poti sa-mi spui despre linia de bascheti din piele si piele intoarsa, de toate culorile?
O zona de factura asta nu mai este decat, poate, la Arad, sau la Alba. ... Cat despre Neamt, este firesc sa vorbim si despre mita electorala.
Este greu de crezut ca o societate comerciala nu are acesti bani, pana la urma fiind vorba despre deficiente manageriale sau confuzii birocratice.
Procesatorii sustin ca fiind un impozit nou, furnizorii interni de grau sunt instiintati in scris despre existenta impozitului de 2% pe tranzactia cu produse agricole.
Analistii au spus ca se stia despre aceasta din 2007.
Cuvinte de apreciere la adresa artistilor au venit din partea criticului de arta Ana-Amelia Dinca, aceasta nominalizand fiecare artist in parte atunci cand a vorbit despre lucrarile expuse. ... - Elena Florea are doua compozitii diferite, una care merge spre sentiment si o lucrare despre frumusetea ciresilor care infloresc in Japonia.
Astfel, cele doua paliere de analiza reflectand caricatura si satira, il plaseaza pe Jimmy Stanescu in discursul celui interesat nu numai de ceea ce se intampla cu geografia chipului uman atunci cand artistul doreste sa ia in deradere trasaturile naturale minimizate sau exagerate, ci ai contextele pline de umor in care isi plaseaza uneori reflexiile, impunand desenelor sale cunostințe de compozitie si o acuitate nelipsita pentru intamplarile hazlii ce pot fi de factura politica ori sociala sau pur si simplu manifestari ale oamenilor obisnuiți.
BERBEC Discuti cu familia despre noi investitii casnice, pentru ca pui mare accent pe frumusetea si confortul mediului in care traiesti.
Dar cat ne-am pregatit pentru ele, era imposibil sa dam gres in a ne arata priceputi la toate… Prezenta pe teritoriul tarii noastre a persoanelor cu posibile legaturi cu retele teroriste sau chiar a unor nuclee de aceasta factura a fost discutata, dar pana nu ne-am fi confruntat cu un caz concret … ne bucuram ca ne-a ferit Dumnezeu.
google-analytics.com