Cautare

16102 de rezultate pentru "imformatii despre factura" (3.61 secunde)
Astfel, acelasi operator de telefonie fixa va oferi si servicii de telefonie mobila. Adica vom avea o singura factura pentru plata mobilului si a fixului.
Deoarece nu le mai dam date privitoare la cantitatea de caldura consumata pentru ca nu au solicitat avizul Apaterm, firmele se duc la administratorii de asociatii si iau din factura emisa de noi cantitatea de caldura consumata.
Factura la electricitate se va calcula ca si pana acum, la cursul euro din prima zi lucratoare a lunii octombrie 2006.
Nu aplicam taxa, pentru ca mai întâi importatorul trebuie sa-mi emita o factura pe baza careia sa pot sa încasez bani de la oameni în contul acestei taxe.
În ceea ce priveste cauzele care au produs acest prejudiciu de imagine fara precedent holdingului ceh în România, Stefania Ispas a declarat ca apartin atât societatii, cât si bancilor si postei, care nu au avut cititoare de cod de bare sau au introdus gresit simbolul variabil de pe factura, care confirma identitatea clientului la plata facturii.
Vanzarea pestelui si a produselor pescaresti in porturile sau punctele de descarcare va putea fi realizata numai daca este emisa o factura fiscala, iar cantitatile comercializate, pe specii si sortimente de produse, sunt raportate, in aceeasi zi, la centrul de prima vanzare.
Daca în cursul unui trimestru consumatorul solicita rezilierea contractului de furnizare, odata cu factura finala de energie electrica i se va emite si factura de Radio-TV.
Putem sa emitem si factura, dar e mai repede cu chitanta. Insa, daca doriti, facem si cu factura, si cu chitanta.
I s-a emis factura si a platit inclusiv TVA. ... Piedici in verificarea actelor Fiscul va lua in calcul factura externa cu care se prezinta omul la ghiseu, dar nu va putea sa vada daca firma respectiva a vandut un autoturism lui nea Gheorghe din Craiova.
Purtatorul de cuvant al Gazprom, Serghei Kuprianov, a declarat pentru AFP ca, in opinia sa, Ucraina, aflata in dificultate financiara, nu a reusit sa-si plateasca factura de gaz pe decembrie pentru ca nu a obtinut de la Fondul Monetar International deblocarea unei noi transe didin imprumut.
Cand faci restructurare taind posturi neocupate, cand nu faci investitii, cand vorbesti mai mult decat faci, factura pe care o vei avea de achitat este consistenta. ... Lipsa investitiilor si a nerestructurarii sectorului bugetar ne prezinta acum factura.
Daca nu ati putut plati sau ati uitat de factura la telefon mobil, fix, curent ori gaze, timp de mai multe luni, sa nu va mire ca intr-o zi va va suna la usa un tanar de 25 de ani, prezentabil si manierat, ca sa va ceara bani.
De asemenea, publicul este iritat de faptul ca taxa pentru TVR este platita de doua ori: o data pe factura de curent electric si a doua oara pe factura de cablu tv.
In schimb, pentru mediul de afaceri factura este garantia ca isi va recupera banii de la client. ... Dar cand emiti o factura cu termen de plata 120 de zile, iti asumi toate aceste riscuri", a spus seful Finantelor doljene.
Factura populatiei pentru incalzire si apa calda ar putea creste cu pana la 60% pana la finele anului, in functie de capacitatea primariilor de a acoperi diferenta din surse proprii.
Compania CEZ incepe sa dea inapoi in scandalul cumularii taxei radio-tv pe factura de energie electrica. ... Solutia propusa de noi este ca CEZ sa emita un cod de bare separat pentru taxa radio-tv pe factura de energie electrica, iar clientii sa decida ce platesc.
Omul e nebun Dan Diaconescu sustine ca Gigi Becali ii datoreaza bani si chiar are o factura pentru aceasta datorie. ... Mai mult, Dan Diaconescu spune ca are si o factura in acest sens si spune ca datoria provine din "servicii prestate catre Gigi Becali".
Aproximativ 5% dintre telefoanele mobile din Romania sunt folosite ca dispozitive de ascultare, prin instalarea unui program simplu care nu lasa urme nici pe telefon, nici pe factura, afirma seful unui birou de detectivi particulari din Milano, citat de revista Newsweek.
Organizatorii introduc si o noua oferta, exclusiv pe iabilet.ro, unde puteti plati si prin factura Vodafone, contravaloarea biletelor urmand sa se regaseasca pe factura de mobil.
Cladirea se evidentiaza prin folosirea unui limbaj arhitectural exterior de factura flamboyanta. ... Utilizarea repertoriului decorativ de factura neoclasica intr-o cladire neogotica este similar cu acela din casa Otetelisanu (a.
google-analytics.com