Cautare

16102 de rezultate pentru "imformatii despre factura" (3.31 secunde)
Operatiunea s-a realizat printr-o factura fictiva inscrisa in borderoul datoriilor stinse anexat la ordinul de compensare. ... Mai mult, documentul inscris in borderoul datoriilor stinse pentru justificarea ordinului de compensare nu reprezinta un numar de factura si nu a fost inregistrat in evidenta contabila la data intocmirii ordinului de compensare.
Nu renutam la ideile noastre si nici la credinta ca social-democratia de factura vest europeana va furniza solutii pentru Romania si pentru a readuce partidul pe calea reformei si transformarii lui in partid de factura europeana.
Nu mai puteam sa dau nici un telefon, pe motiv ca nu achitasem factura. Dar factura fusese achitata, in ultima clipa, ieri, dar nu le ajunsese ordinul de plata.
E un om inteligent, un politician de factura liberala cu un comportament social-democrat", a declarat Ion Iliescu, pentru un cotdian central (Gandul). ... E un om inteligent, un politician de factura liberala cu un comportament social-democrat", a declarat Ion Iliescu.
retorica de factura comunista si metodele securistice. ... Cunosc elementele acestea de factura securistica. Tipi infiltrate, tipi sarguinciosi, la mitingurile Revolutiei dar si la mineriade.
Gruparea aceasta condusa de un lider de factura mediocra si de un caracter teatralist, ne pune in scena pe noi, pe cetatenii acestei rase romane.
Cei care practica aceasta meserie vor fi obligati sa emita chitanta si factura celor ce le solicita serviciile si, implicit, sa plateasca impozit pentru castigurile lor. In cazul in care promisiunile facute clientilor nu se implinesc, acestia se pot adresa instantei, prezentand ca dovezi chitanta si factura primite.
Acum doua luni am aprobat ajutoarele de caldura in limitele maxime de pana la 97 la suta, iar acum suntem in situatia in care ni se propune un pret majorat la gigacalorie, iar in factura sa fie inclusa si o pierdere de inca sase la suta", a spus Marinica Dinca.
Concomitent, in factura tuturor consumatorilor care beneficiaza inca de tarife reglementate se va introduce o componenta tarifara care sa reflecte costul unitar de energie electrica din piata concurentiala", se arata in document.
Concomitent, in factura tuturor consumatorilor care beneficiaza inca de tarife reglementate se va introduce o componenta tarifara care sa reflecte costul unitar de energie electrica din piata concurentiala", se arata in document.
PNL plateste factura. ... Pana una, alta, Victor Ponta si PSD isi vad sacii in caruta si PNL, dupa cum se vede, plateste factura", a declarat Tariceanu, potrivit Mediafax.
Toate preturile de pe raft erau marite artificial, iar cind se intocmeau documentele, pe factura era mentionat si un alt obiect care nu mai ajungea insa la cumparator.
Potrivit lui Bota, Bechtel ar fi emis o factura in valoare de 112 milioane de dolari, scadenta la 15 ianuarie 2005, compania americana avand dreptul ca, dupa acest termen, sa perceapa penalizari si majorari de intarziere de 0,2-0,3% pe zi.
Astfel, factura pentru aprilie la gaze va arata mai consistent. Spre exemplu, pentru cei care se incadreaza la categoria de consum de pana la 2.400 mc/an, abonamentul este de 4.500 lei/zi pentru locuintele individuale si de 12.000 de lei pentru asociatiile de locatari.
Numai ca in cazul folosirii acestora din urma, factura la electricitate va fi destul de incarcata. ... De exemplu, o centrala termica obisnuita poate incalzi un apartament cu trei camere pentru suma de 120 de lei (1,2 milioane de lei vechi) pe luna factura la gaze.
Dupa cum au anuntat la finele lui 2005, autoritatile au decis ca de la 1 ianuarie 2006 factura pentru curentul electric consumat sa se majoreze cu 1,85%, si asta in timp ce pretul gazelor naturale creste cu 17%.
Asta pentru ca a crescut plafonul veniturilor medii pe membru de familie, acum putind primi ajutor de incalzire si cei care au un venit de 500 de lei, e drept insa ca procentul pentru care se suporta factura este de doar 10%.
Compensatiile se acorda in functie de valoarea facturii Pentru a asigura conditiile de echitate, ajutoarele pentru incalzirea cu energie termica in sistem centralizat nu vor mai fi acordate in suma fixa, ci procent (intre 10% si 100%) din factura, in functie de venitul mediu obtinut pe membru de familie.
In factura este reprezentat totalul, Distrigaz Sud nu emite factura pentru fiecare punct de furnizare, chiar daca este inscris consumul pentru fiecare dintre acestea.
Factura la gaze va fi mai scumpa in 2007 cu pana la 12%, dupa estimarile ANRGN, preluate de Mediafax. Cauza scumpirilor va fi majorarea preturilor gazelor din productia interna cu 17,2% in trei etape.
google-analytics.com