Cautare

16106 de rezultate pentru "imformatii despre factura" (2.99 secunde)
Guvernul s-a angajat in ultimele discutii cu FMI sa elimine subventia la energia termica in perioada imediata astfel ca factura populatiei pentru incalzire si apa calda ar putea creste cu pana la 60% pana la finele anului, in functie de capacitatea primarilor de a acoperi diferenta din surse proprii.
Cine achita factura? ... Va plati PSD factura? ... Pentru a scapa de raspundere, pentru a nu plati in final nicio factura, esecul va fi pus pe seama unor tradatori interni, unor tradatori din randul aliatilor si manevrelor murdare ale PNL.
Reabilitarea sistemului de distributie va reduce la jumatate factura la energia termica platita de populatie peste patru ani, cred reprezentantii Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), citati de NewsIn.
Pretul gazelor naturale pentru populatie a scazut, dupa 1 ianuarie 2007, cu 2,5%, ca urmare a eliminarii impozitului de 7,4 euro aplicat la mia de metri cubi de gaz din productia interna, ieftinirea regasindu-se in factura din luna februarie, potrivit NewsIn.
"Agentii economici nu trebuie sa raporteze personal fiecare factura fiscala, asa cum eronat se prezinta, ci sunt obligati sa furnizeze in format electronic, fie pe suport magnetic, fie prin internet, de doua ori pe an situatia facturilor emise evidentiate in registrul de vanzari-cumparari ceea ce nu echivaleaza cu drumuri ale contribuabililor la Fisc pentru fiecare factura emisa".
Astfel ca factura de gaze pe luna trecuta a fost mai scumpa în Slatina si în Craiova decât în Bucuresti sau Pitesti, la acelasi consum.
Factura la energie electrica poate fi redusa semnificativ daca stim ce cantitate de electricitate consumam in medie lunar si daca alegem corect tariful reglementat. ... Aceste informatii se pot afla de pe factura de la furnizorul de energie electrica.
Exact de la inceputul anului, compania va factura clienților sai cate trei facturi intr-un singur plic: o factura de regularizare si doua de estimare a consumului pe lunile urmatoare.
In legatura cu aceasta motiune, premierul Calin Popescu-Tariceanu considera ca initierea ei in perioada campaniei electorale este un gest politicianist, iar asocierea PDL cu PRM la sustinerea acestei proceduri caracterizeaza factura si stilul formatiunii liberal-democrate de a face politica.
Evaziunea se muta in piete Daca s-a rezolvat problema cu tirurile care intra in tara, nu acelasi lucru se poate spune despre comerciantii care vand in piete.
in aceeasi zi, a intocmit o factura prin care firma M Lia a vindut casa societatii Serv Com. Factura de 449 milioane lei plus TVA a fost introdusa in contabilitate in contul mijloacelor fixe ca avans la decontare.
"Asistam la un Guvern de factura personala al domnului Basescu, motiunea il va sanctiona", a declarat fostul premier Liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti ca depunerea motiunii de cenzura impotriva Cabinetului Boc II este motivata de faptul ca actualul Executiv este unul "de factura personala" a lui Traian Basescu.
Doamna Elena Udrea plateste factura. Va fi, in primul rand, o factura politica. ... Urmeaza si factura penala. Latul a inceput sa se stranga.
Factura de regularizare a consumului se va emite pe baza tarifelor in vigoare la momentul consumului, si nu la momentul efectuarii citirii de regularizare.
Factura la energie pentru consumatori va reprezenta in 2009 maximum 10% din veniturile lor totale, reprezentand doar un sfert din ceea ce se plateste in prezent, sunt de parere reprezentantii Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), citati de NewsIn.
Daca un client estimeaza un consum de 100 kWh, in loc de 200 cat consuma in medie, peste sase luni, cand ELECTRICA va emite factura de regularizare, va trebui sa plateasca diferenta de pret pentru consumul nedeclarat, adica 600 kWh in cazul exemplificat.
Romtelecom a lansat un nou model de factura pentru serviciile sale, clientii operatorului de telecomunicatii urmand sa le primeasca prin posta pana la 15 septembrie, a anuntat compania.
Astfel, exigibilitatea intervine la data facturarii, daca factura este emisa inainte de a 15-a zi a lunii urmatoare celei in care a intervenit faptul generator (adica a prestarii serviciului sau efectuarii operatiunii de vanzare-cumparare mentionate in factura), chiar si in cazul facturilor de avans.
Pentru factura de apa alte metode utilizate sunt: ... Pentru factura de gaze, pe langa plata la ghiseu, la banca (25%) si la posta (12%), sunt folosite si plata in magazine si benzinarii (8%) si la ATM-uri bancare (6%).
Factura pe scara Pentru stingerea datoriilor catre CE si recuperarea debitelor de la populatie, Termoficarea a incercat de-a lungul timpului tot felul de metode, cum ar fi actionarea in instanta a asociatiilor de proprietari sau angajarea unor "recuperatori"
google-analytics.com