Cautare

16102 de rezultate pentru "imformatii despre factura" (3.72 secunde)
Si le-au calculat, motivand ca statul a fost pagubit, deoarece valoarea de import a autoturismelor la care s-a calculat TVA a fost stabilita pe baza tarifelor dintr-un ordin al ministrului finantelor din 2001 si nu pe baza valorii din factura de achizitie.
Pana sa-si dea seama ce i se intampla, clientul este anuntat ca tocmai ce i s-a emis si factura curenta si ca poate beneficia de serviciul Distrigaz, daca achita:
Dupa cum se stie, potrivit legislatiei din prezent, orice persoana impozabila, inregistrata ca platitor de taxa pe valoarea adaugata (TVA), are obligatia sa emita factura fiscala pentru livrarile de bunuri sau prestarile de servicii efectuate catre fiecare beneficiar sau client.
CEZ a inclus taxa radio-TV pe factura de energie electrica. ... Furnizorul de energie electrica in Oltenia emite o singura factura pentru consumul de curent si taxa radio-TV, profitand de pozitia de monopol pe care o detine in zona. ... inseamna sa emita o singura factura pentru cele doua servicii.
RomTelecom a lansat un nou model de factura pentru serviciile sale, care contine un set de informatii mai bine structurate si mai usor de parcurs. ... Factura curenta a fost restructurata pentru a reflecta mai clar categoriile de servicii facturate, abonamentele acestora fiind regrupate in patru categorii:
Statul va plati iarna aceasta integral factura familiilor care traiesc din venitul minim garantat si va acoperi 90% din cheltuielile cu apa calda si caldura consumata de abonatii sistemului centralizat de termoficare care au venituri lunare de maximum 125 de lei de persoana - propune Ministerul Muncii.
Abonatul a primit o factura aferenta perioadei 11 octombrie - 15 decembrie 2011 in valoare de 80 de lei, pe care a achitat-o pe 29 decembrie.
Abonatul a primit o factura aferenta perioadei 11 octombrie - 15 decembrie 2011 in valoare de 80 de lei, pe care a achitat-o pe 29 decembrie.
Acest lucru se va reflecta si in factura. ... In mod normal, cine sta sa verifice daca se respecta calitatea la indicele aplicat pe factura?
Unii care au centrale de apartament îsi adauga în portofoliu înca o factura, cea de la gaze. ... În medie, o familie care locuieste la bloc gaseste în cutia postala o factura la doua-trei zile. ... Am vorbit pâna acum despre numarul de facturi.
Astfel, companiile furnizoare nu mai incaseaza TVA inscrisa pe factura fiscala emisa de companiile beneficiare, desi aceasta va figura in continuare in totalul de plata al facturii. ... Singura conditie este aplicarea unei mentiuni pe factura:
Cum trebuie sa arate factura telefonica a donatorilor? ... Acesta se va factura fara TVA, separat, in facturile emise clientilor. ... Finantele precizeaza ca factura pentru donator va trebui sa arate astfel:
Statul va plati integral, iarna aceasta, factura de energie termica familiilor care traiesc din venitul minim garantat si va acoperi 90% din cheltuielile cu caldura consumata de cei care stau la bloc si au venituri lunare de maximum 125 de lei pe persoana, a decis miercuri guvernul.
Regimul de tiparire si numerotare pentru facturi va fi stabilit de companiile impozabile stabilite in Romania, factura urmand sa fie identificata printr-un numar de ordine, in baza uneia sau a mai multor serii.
Posesorii de centrale de apartament mai pot plati gazul la firmele - partenere Distrigaz - care au afisat un autocolant cu mesajul "Aici se plateste factura Distrigaz Sud".
Marin Mosteanu spune ca distribuitorul CEZ a uitat sa scada din factura de regularizare circa 100 de lei, desi banii au fost achitati si spera ca suma sa-i fie returnata. ... „Pe 8 noiembrie 2008, am primit factura de regularizare, care m-a lasat fara aer:
Oficial, TVR anunta ca "taxa TV se factureaza o data cu energia electrica consumata, dar pe o factura separata de cea de energie". ... "Taxa radio-TV apare pe aceeasi factura cu energia electrica, dar este evidentiata separat.
"Cum primim raportul de decontare de la operatori, va decontam factura lunii iunie", i-au spus ei.
Banca se pune la adapost de eventuale esecuri la creditare îngradind dreptul unei familii sa ia un credit ipotecar sau imobiliar sau acordând împrumutul cu mari rezerve, pe baza informatiilor despre societatea la care lucreaza unul dintre soti.
- Chitanta - Factura - Monetar (cod 14-50-61); - Extrasul de cont In relatiile cu persoanele juridice contribuabilii sunt obligati, pentru sumele incasate atat pe baza de chitanta, bon fiscal etc., cat si prin banca, sa intocmeasca factura.
google-analytics.com