Cautare

363 de rezultate pentru "gavril gic marcel" (3.60 secunde)
Reprezentantii fermierilor au discutat cu cei ai Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) despre posibilitatea utilizarii certificatelor de depozit drept garantii pentru contractarea unui credit de productie agricola, a declarat presedintele LAPAR, Marcel Cucu."Am discutat ieri (luni-n.red) despre posibilitatea ca fermierul sa poata depune un certificat de depozit drept garantie pentru contractarea unui credit de productie agricola.
Din pacate, Ministerul Mediului se opune acestei initiative“, a declarat ieri directorul de cabinet în Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), Adrian Radulescu.  De trei ori mai mult porumb modificat genetic Tot ieri, presedintele Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din România (LAPAR), Marcel Cucu, a anuntat, în cadrul conferintei internationale „Biotehnologii agricole - Plante Modificate Genetic“, ca suprafata cultivata în România cu porumb modificat genetic s-a triplat fata de anul trecut.
Ministrul Economiei, Adriean Videanu, i-a inlocuit din functii pe directorul general al Transelectrica, Stelian Gal, si pe directorul general al Romgaz, Francisc Toth, cu Adrian Baicusi si, respectiv, Marcel Piteiu.
Daca ar fi reabilitate, ar putea ajunge la trei milioane de hectare irigate, si nu doar 560.000, care si astea sunt irigate pe hartie", a declarat Marcel Cucu, presedintele LAPAR.
A cunoscut miscarea dadaista, prin Marcel Duchamp. ... A cunoscut miscarea dadaista, prin Marcel Duchamp. A participat la Rezistenta franceza, a ajuns in lagarele naziste, a supravietuit razboiului, a redactat alaturi de mari personalitati, Declaratia universala a drepturilor omului, a activat ca diplomat francez in diverse organizatii internationale.
Marcel Romanescu, subprefectul judetului Gorj, a declarat, la randul sau, ca nu are nici un fel de informatii legate de data la care ar putea fi demarata modernizarea tronsonului de drum dintre Rovinari si Bumbesti Jiu. ... Nu vad ce impedimente ar mai fi", a precizat Marcel Romanescu.
Emiterea de autorizatii de construire fara un PUG valabil se sanctioneaza cu amenda intre 5.000 si 30.000 de lei, iar amenda se aplica primarului localitatii", a declarat Marcel Marcea, directorul regional al Directiei Regionale in Constructii Sud-Vest Oltenia, unitate teritoriala a Inspectoratului de Stat in Constructii.
Marcel Tenter Arbitri: ... Daca managerul clujenilor, Mircea Cristescu, a criticat arbitrajul, antrenorul Marcel Tenter a gasit alte cauze pentru esecul de la Targu Jiu.
Edu Stan a reusit sa ingroase randurile pilotilor cu performante deosebite, activitatea sa sportiva, precum si cea a tatalui sau, Marcel Stan, servind ca model campionului national absolut 2009, Daniel Onoriu:
El va fi ajutat de Marius Marchidanu si George Neacsu, rezerva fiind delegate Daniel Haidiner. Observatori vor fi Augustus Constantin si Marcel Vasile. ... Observatori vor fi Augustus Constantin si Marcel Vasile.
Managerul general al companiei Brinel, Marcel Borodi, a declarat ca sectorul de IT&C poate produce peste patru ani chiar si 20% din PIB.
(Cu cateva luni in urma, Marcel Petrisor afirmase, in redactia revistei Teatrul, ca in Romania va avea loc o miscare studenteasca, sprijinita de armata si avand ca obiectiv principal scoaterea limbii ruse din universitati.
Marcel Pavel este invitat special in cadrul concertului si va canta in duet cu artista care in decursul timpului si-a legat numele de colaborari cu artisti de prestigiu precum Jose Carreras, Cesaria Evora si Andrea Bocelli.
Marco & Seba (Marcel Botezan si Sebastian Barac) sunt romanii care au Compus cel mai recent single al artistilor internationali Nicki Minaj si Nick Jonas. ... Marcel Botezan si Sebastian Barac sunt producatorii responsabili de majoritatea hiturilor care au propulsat-o pe INNA de-a lungul vremii:
Toti actorii din distributie joaca perfect, iar Florin Piersic Jr., Marcel Iures, Claudiu Bleont, Razvan Vasilescu si Alexandru Bindea sunt de-a dreptul magnifici. ... Curzio Malaparte - Marcel Iures:
Aici includ piesele noi (Vilmanyi, Reiter, Bratu-Voicescu sau Marcel Iancu), orchestratiile nuantate ale lui Francisc Reiter, textele solistei si reluarea unor mari slagare ce ne duc putin cu gaandul la istoria genului:
Aici includ piesele noi (Vilmanyi, Reiter, Bratu-Voicescu sau Marcel Iancu), orchestratiile nuantate ale lui Francisc Reiter, textele solistei si reluarea unor mari slagare ce ne duc putin cu gandul la istoria genului:
Versurile sale apar in repertoriile copiilor (este autorul versurilor indragitului slagar Nu mi-e frica de Bau-Bau compus de Gabriela Sauciuc " Cicone), dar si ale multor solisti consacrați precum Corina Chiriac, Stela Enache, Angela Similea, Margareta Paslaru, Marcel Pavel, Paul Surugiu " Fuego, Monica Anghel, Aurelian Temisan, Ilie Micolov, Madalina Manole si mulți alții.
Redeschiderea centrului precum si indrumarea maicilor a fost posibila cu ajutorul mesterului olar Marcel Mocanu din localitatea Branistea - Galati.
De pilda, maiorul Jesse Marcel adunase in 1947, langa Roswell, niste placi subtiri ca hartia, dintr-un material extraordinar de usor dar care putea fi indoit doar cu multa greutate si care revenea la forma initiala fara nicio cuta, ori bagata in foc nu se inrosea si se racea apoi in cateva clipe.
google-analytics.com