Cautare

1835 de rezultate pentru "furt+de+aur+in+pitesti" (2.48 secunde)
La data de 29.11.2011, in jurul orei 13,30, politisti din cadrul Sectiei 3 Politie, au depistat in flagrant pe S. Georgia de 37 de ani, din judetul Calarasi si S.
Aflati aici care sunt cele mai noi metode de furt din locuinte si masini In fiecare an in perioada sarbatorilor hotii se inmultesc. In 2010 la Brasov au fost raportate 6.435 de infractiuni de natura judiciara.
In dimineata zilei de 7 decembrie a.c., politistii Sectiei 20 - Biroul de Investigatii Criminale, in colaborare cu lucratori din cadrul Sectiilor 21, 22 si 25, Serviciul Investigatii Criminale - Sector 6 Politie, S.R.T.F.
La data de 17.12.2011, in jurul orelor 18.30, in urma sesizarii prin Dispecerat 112 Sector 5, politisti din cadrul Sectiei 18 Politie, s-au deplasat in str. ... Tanta de 32 de ani si F.
La data de 02.01.2012, in jurul orei 20.45, politisti din cadrul Serviciului de Politie Metrou au depistat in flagrant, intr-o statie de metrou, pe P.
Trei tineri din comuna gorjeana Runcu au fost arestati preventiv pentru un furt si un jaf care au avut loc in judetul Gorj. Potrivit Parchetului de pe langa Judecatoria Targu Jiu, Vasile Doru Pirici, Vasile Breben si minorul T.V.A.
Hotii ar face orice altceva in afara de a-si castiga existenta in mod corect.
Caz revoltator in Germania. Un copil roman a fost umilit la scoala dupa ce profesoara de etica l-a nominalizat ca fiind principalul suspect la o lectie despre furt.
AURUL ROMANIEI SI MORALITATEA RUSIEI (FRAGMENTE TRADUSE IN ROMANA DIN ARTICOLUL LUI SERGHEI GOLUBITKI) Cu alte cuvinte, in ceea ce tine de "drepturile omului", avem o alegere.
Lucratorii Serviciului de Investigarea fraudelor il cerceteaza in stare de libertate pe Harutyun Baghdasaryan, administrator al societatii comerciale Goldenais SRL, care prin punctele de desfacere din municipiul Constanta si statiunea Mamaia a expus la vanzare bijuterii din aur purtand marca unor produse de prestigiu - Nike Versace, fara a putea insa prezenta autorizarea titularilor marcilor respective.
Partidul Romania Mare a organizat, in acest week-end, jubileul aniversarii a 15 ani de la infiintarea acestei formatiuni politice. Cu aceasta ocazie, sarbatorita la Sala Palatului din Bucuresti, au fost oferite, de catre presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, medalii de aur si argint pentru 120 de membri.
In general, explicatia romaneaca a unui vis cu bani este ca acestia inseamna vorbe, adesea aceste vorbe nefiind prea bune. Pentru romani, a visa bani insemna ca vei avea parte de multe vorbe, ca vei fi ametit cu vorbe, ca vei auzi multe vorbe goale.
"Hanul Piratilor" din Navodari are de mai bine de o luna un nou proprietar. Astfel, SIF Muntenia a anuntat pe 11 octombrie ca a vandut pachetul majoritar de 84,4% din actiuni, in schimbul a peste patru milioane de euro, catre o persoana care a solicitat anonimatul.
Mii de romani au stat la coada, in prima si a in doua zi a anului 2007, pentru a vizita Palatul Parlamentului, cei mai multi admirand uimiti interioarele fostei Case a Poporului si uitandu-se cu invidie la salile in care parlamentarii isi desfasoara activitatea.
Desi leul s-a tot apreciat in raport cu devizele de referinta, analistii financiari estimeaza ca din ianuarie cursurile valutare se vor stabiliza. De altfel, dupa interventia recenta a bancii centrale, leul si-a mai pierdut din stralucire.
Afacerea cu martisoare a inceput sa mearga de cativa ani incoace foarte bine, dupa ce tot mai multi liber-intreprinzatori s-au gandit ca ar putea iesi ceva profit din vanzarea lor.
In ultima perioada, scumpirea aurului a fost din ce in ce mai simtitoare pentru lucratorii comerciali specializati. Aceasta scumpire s-a facut simtita si la nivel mondial si se va reflecta in pretul bijuteriilor comercializate in Romania.
De aproximativ o saptamana, casele de amanet din Craiova, dar si cele de schimb valutar au inregistrat un numar record de clienti.
Rezervele valutare si de aur ale Bancii Nationale a Romaniei au insumat la finele lui aprilie 20 de miliarde de euro, cu 235 de milioane de euro mai mult fata de luna precedenta.
Leul romanesc a implinit ieri 140 de ani de cand a fost declarat moneda nationala, odata cu votarea primei legi monetare. La aniversarea de ieri, guvernatorul bancii centrale, Mugur Isarescu, a declarat ca leul "greu" si-a indeplinit cu succes rolul de stabilizator de preturi, ca un "Rocky al Finantelor".
google-analytics.com