Cautare

1835 de rezultate pentru "furt+de+aur+in+pitesti" (3.18 secunde)
Boagiu zice ca a tras 4% fonduri UE, cifrele Finantelor vorbesc de 2,6%. Autostrazile peste Carpati o iau de la zero.
Declaratiile de avere ale senatorilor, in forma impusa de Guvern, releva o alta dimensiune a bunurilor detinute de acestia. ... Senatorii si-au facut publice declaratiile de avere in forma stabilita de Guvern.
Banca Comerciala Romana (BCR) a cumparat aproximativ zece kilograme de aur fin, in prima luna de cand a lansat acest serviciu, si a deschis un nou punct de colectare in cadrul sucursalei BCR sector 5 din Strada Tudor Vladimirescu.
Ziarul Azi publica articolul "Rezerva de aur a BNR s-a mentinut, la 30 iunie 2010, la 103,7 tone. Isarescu sta pe aur", pe care il puteti citi in continuare.
Senatorul Victor Mocanu a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Stimati colegi, cu permisiunea dumneavoastra, doresc sa aduc in atentia publica un subiect care poate provoca in egala masura satisfactie si dezamagire.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai mari evenimente de sport de masa si de alergare stradala din Romania, anunta noii membri onorifici care devin implicit si ambasadori ai evenimentelor BUCHAREST RUNNING CLUB PREMIER EVENTS.
Graunte de aur contra cancerului cerebral Cancerele creierului, printre cele mai severe neoplasme, ar putea fi tinute sub control cu ajutorul unui tratament special cu "graunte" din aur. Doctorul Mark Welland de la St.
Numerele sunt simboluri misterioase, iar o stiinta a numerelor este veche si a starnit interesul multor cercetatori, insa putini au reusit sa patrunda in tainele numerelor. Lui Pitagora i-au trebuit 20 de ani, retras in Egipt, ca sa inteleaga misterele numerelor.
La data de 22.03.2011, ora 06.00, politisti din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule, spjiniti de echipe din cadrul Politiei Capitalei - Serviciul Special de Interventie Rapida, Serviciul de Investigatii Criminale si din cadrul IGPR - Directia de Investigatii Criminale, in baza a 11 autorizatii de perchezitie emise de Judecatoria Sectorului 1, pentru punerea in executare a 14 mandate de aducere emise de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au efectuat o actiune pe raza sectorului 1 al Capitalei, ocazie cu care au depistat si condus la sediul Serviciul Furturi de Autovehicule, un număr de 12 persoane suspecte de comiterea unor furturi de autoturisme de provenienta straina, autohtona, dar si de furturi de oglinzi de la autoturisme de fabricatie straina, marci de lux, comise atat pe raza capitalei cat si pe raza judetelor Brasov, Salaj, Arad, Cluj, Satu-Mare si Iasi, dupa cum urmeaza:
La data de 22 mai 2011, ora 16.15, politisti din cadrul Sectiei 2 Politie l-au prins in flagrant, la scurt timp de la comiterea faptei, pe sos.
La data de 27.06.2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale ai Sectiei 23 Politie, cu sprijinul Sectiei 21 Politie, i-au identificat pe C. ANDREAS de 20 de ani si N.
La data de 8 iulie 2011, in jurul orei 16:40, Sectia 6 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112, cu privire la faptul ca unui copil de 13 ani, din Bucuresti, i-a fost sustras un telefon mobil.
Grupul infractional tintea furtul informatiilor de pe cardurile spaniolilor si polonezilor, apoi golirea conturilor victimelor prin intermediul unor colaboratori din SUA Procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT au deferit justitiei, saptamana trecuta, un nou grup de carderi care isi stabilisera "cartierul general" in judetul Dolj.
Un agent de la Politia Bailesti este anchetat pentru ca ar fi furat doua roti de la masina unui concitadin.
La data de 8 septembrie 2010, in jurul orei 11.35, lucratori din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 5 - "Compartimentul Flagrant" l-au prins in flagrant pe E.
Lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 4 Politie i-au identificat pe N. ANTONIO de 19 ani, A. MIHAI de 18 ani, B.
Fima Euroconstruct, care apartine patronilor Golden Blitz, a cA¢stigat licitatia organizata pentru repararea unei portiuni din autostrada Bucuresti -Pitesti. Aceasta desi concurenta a cerut o suma de doua ori mai mica pentru reabilitarea autostrazii.
Platile catre compania de constructii care repara Autostrada Bucuresti-Pitesti au fost sistate de catre Ministerul Transporturilor, din cauza calitatii slabe a lucrarilor, pana la rezolvarea problemelor, a declarat Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, citat de Mediafax.
Oltchim va negocia contractarea unui credit bancar de 100 milioane euro pentru finantarea achizitiei activitatii de petrochimie de la rafinaria Arpechim Pitesti a Petrom si asigurarea capitalului de lucru, operatiunile fiind aprobate de companie la sfarsitul lunii decembrie.
Conducerea Companiei de Autostrazi nu a reusit sa finalizeze ultimul troson al autostrazii Bucuresti-Constanta. In schimb, doreste prelungirea autostrazii Bucuresti-Constanta pana la frontiera cu Bulgaria, de unde vecinii din sud sa o continue la Varna. Fiecare ministru al Transporturilor are o sensibilitate aparte fata de circumscriptia din care provine.
google-analytics.com