Cautare

8362 de rezultate pentru "fonduri europene transplant organe" (2.97 secunde)
Fiscul va putea retrage avizul acordat unor institutii si personalului acestora, care gestioneaza fonduri europene, daca va constata abuzuri sau deficiente majore in activitatea acestora, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern.
REALOCAREA BANILOR DIN FONDURI EUROPENE NU POATE FI FACUTA DISCRETIONAR Romania risca sa piarda o mare parte din cele aproximativ 30 de miliarde de euro, fonduri nerambursabile, din cauza ineficientei Guvernului si a autoritatilor responsabile cu gestionarea acestor fonduri.
Romania beneficiaza de fonduri europene in valoare de 376 milioane euro, pana in anul 2013, pentru sustinerea si facilitarea absorbtiei fondurilor europene acordate dezvoltarii mediului rural, informeaza un comunicat al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP).
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata " Absorbtia fondurilor europene - o prioritate strategica pentru Guvernul Victor Ponta", pe care o puteti citi in continuare.
Ajutorul financiar acordat de Uniunea Europeana, sub forma fondurilor europene, le-a dat romanilor un nou prilej de a-si dovedi inventivitatea intr-ale furtului.
Magda Marincovici) Chirurgii polonezi au reusit o grefa de mai multe organe ale gatului. ... Medicii polonezi au anuntat luni, 4 mai, ca au efectuat cu succes o grefa complexa a mai multor organe al gatului.
Sa nu fie de deochi, avem o puzderie de “organe“ care ar trebui sa vegheze la respectarea legilor!
Obiectul acestor suspiciuni priveste in special originea mijloacelor de existenta ale anumitor organe de presa (…). Din ziare 'de opiniune', organele de presa s-au transformat pe aceasta cale in organe 'de influenta'.
Programul National pentru Dezvoltare Rurala (PNDR) va fi lansat oficial astazi, iar România va beneficia, pâna în 2013, de fonduri europene de peste opt miliarde de euro, pentru dezvoltarea agriculturii.PNDR a fost aprobat pe 20 februarie 2008 de Comitetul pentru Dezvoltare Rurala din cadrul Comisiei Europene.
Programul National pentru Dezvoltare Rurala (PNDR) va fi lansat oficial astazi, iar România va beneficia, pâna în 2013, de fonduri europene de peste opt miliarde de euro, pentru dezvoltarea agriculturii.PNDR a fost aprobat pe 20 februarie 2008 de Comitetul pentru Dezvoltare Rurala din cadrul Comisiei Europene.
In urmatorii ani, Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia ar putea sa cunoasca o dezvoltare semnificativa, mai ales ca in prezent se situeaza pe locul I la nivel national in atragerea de fonduri europene.
de strangere de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer, leucemii si anemii grave din Romania. ... Am facut apoi, dupa indelungate sedinte de chimioterapie, un transplant de maduva. Se implinesc acum doi ani de la transplant", spune cu maturitate in glas Ionela Georgiana Almajan.
Numai 2,24% dintre IMM-uri au accesat pana acum fonduri europene. ... Pana acum, doar 2,24% dintre ele au accesat fonduri europene si finantari nerambursabile.
abuz in serviciu, cu obtinerea pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene si folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite.
Prin programele derulate, atat cele de subventionare cu fonduri de la stat cat si cele de absorbtie a fondurilor europene, Guvernul Ponta a sustinut dezvoltarea unei agriculturi competitive la nivel european si mondial.
Un minister pentru linistea PDL Saptamana trecuta, printr-o miscare heirupista, puterea portocaliu-verzuie a trimis Parlamentului propunerea de infiintare a unei noi structuri care sa gestioneze fondurile europene si absorbtia lor.
Uitati-va la Cehia, Slovacia, la Polonia, care au devenit locomotive ale unor industrii europene. ... absorbtia fondurilor europene. ... la absorbtia fondurilor europene, Romania este pe ultimul loc din UE.
"Reabilitarea retelei de infrastructura rutiera si absorbtia fondurilor europene".
Dan Coriu, seful Clinicii Hematologice si Transplant Medular, acest departament dispune de o banca de celule stem ce functioneaza la standarde europene, de spatii izolate, camere sterile pentru copii si adulti transplantati si pentru administrarea tratamentelor, de personal cu inalta calificare, de laboratoare ce urmeaza a fi dotate potrivit noilor proceduri si tehnologii medicale, protocoalelor si ghidurilor, de un registru national pentru transplant medular.
La nivelul anului 2012, Romania avea 1,9 medici la mia de locuitori, fata de o medie de 3,6 la mia de locuitori la nivelul Uniunii Europene.
google-analytics.com