Cautare

3524 de rezultate pentru "examen notari 2009" (2.69 secunde)
cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. ... Persoanele fara ocupatie sau angajatii cu studii elementare sau medii au incheiat o asigurare de viata in 2009 in masura mai mica decat angajatii cu studii superioare:
cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. ... Tinerii cu studii superioare investesc cel mai mult Persoanele de sex masculin declara in masura usor mai mare decat femeile ca au realizat investitii in timpul anului 2009 (28,9% vs 22,2%).
Guvernele lui Basescu au scazut economia Romaniei cu 7,2% in 2009. ... Conform cifrelor oficiale, economia Romaniei a scazut cu 7,2% in 2009.
Bloggerii romani au incasat, in 2009, aproximativ 300.000 de euro, 10% dintre acestia avand venituri de peste 1.000 de euro, potrivit studiului BR 2009, derulat de refresh.ro si agentia de publicitate online Standout.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Conform unui comunicat de presa al Institutiei Prefectului, subprefectul Végh a sustinut, in 20 decembrie, la INA, un examen pentru atestarea pe post si intrarea in corpul inalt functionarilor publici.
Iata de ce am socotit ca un examen stilistic al culturii noastre populare se impune poruncitor. De rezultatul unui asemenea examen depinde, nici mai mult nici mai putin, decat credinta in jestinul nostru spiritual.
Pe langa sustinerea politica pe care ar trebui sa o aiba viitorul candidat la postul de subprefect (care are valoare neoficiala de recomandare), acesta trebuie sa promoveze un examen organizat de Agentia Nationala a Functionarilor Publici.
Este necesara o anamneza urmata de un examen general si local minutios, care sa identifice posibilele cauze. ... Uneori este necesar un examen dermatologic atunci cand se suspicioneaza o boala dermatologica.
Selectarea celor 35 de candidati care vor fi inscrisi de PIN pe lista finala se va face in urma unui examen scris care se va desfasura pana la sfarsitul lui iulie.
Candidatii PIN pentru cele 35 de pozitii de pe lista cu care partidul vrea sa intre in campania pentru europarlamentare au fost chemati la examinare. Ca teme de examen au fost stabilite cunostintele despre UE si cele de limbi straine.
"Solutia noastra inseamna sa nu dea examen. Doamna Andronescu se gandeste", a spus Mircea Geoana. Liderii PSD s-au reunit duminica seara la sediul central al partidului pentru a discuta situatia din Educatie generata de cazul "Spiru Haret", la sedinta participand si ministrul Ecaterina Andronescu.
Cele 3.800 de intrebari din chestionarele oficiale pentru examenul de obtinere a permisului au fost postate pe site-ul Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor (DRPCIV) - www.drpciv.ro, iar viitorii soferi pot face teste on line pentru a vedea ce punctaj vor obtine la examen.
Natalia Andrei continua la conducerea DJST Dolj, dar ca director executiv, dupa ce din luna octombrie a anului trecut si pana la examen detinuse functia de director coordonator. ... A fost un examen scris cu sapte subiecte, apoi cel oral.
Potrivit acestuia, din suma alocata pentru cheltuielile materiale, mai exact din cele 800 de milioane de lei vechi, din care a fost achizitionata hartia tipizata de examen, vor fi platite si deplasarile cadrelor didactice (in care sunt incluse transportul si cazarea) ce vor participa la centrele de examen din alta localitate decat cea de domiciliu.
Chiar printre criteriile de la examen s-au introdus avantaje pentru cei care lucreaza la Ministerul Economiei si Finantelor sau la unitatile din subordine. ... În acelasi timp, pentru consultanta fiscala este nevoie de un singur examen, si gata, te numesti consultant fiscal.
La IATC, Rodica a intrat in al doilea an, dupa al doilea examen, cand erau 700 de candidate pe 10 locuri. La primul examen a picat pentru ca era prea increzuta.
In stadii incipiente, el este asimptomatic si poate fi descoperit intamplator la un examen anual de rutina (vezi mai jos). ... Proba este apoi trimisa la examen anatomopatologic.
RM este modalitatea imagistica de selectie pentru detectarea leziunilor de la nivelul articulatiilor, fiind singurul examen noninvaziv care ofera o imagine detaliata a structurilor precum meniscuri (genunchi), ligamente sau tendoane.
este suficient un simplu examen de urina. ... Cand medicul de familie are o suspiciune de alterare renala, evidentiata printr-un examen sumar si simplu de urina, de asemenea, trebuie sa trimita copilul la un centru de nefrologie pediatrica.
google-analytics.com