Cautare

34 de rezultate pentru "escherichia coli" (2.81 secunde)
Primarul localitatii Harsova, Ionel Chirita, i-a adus la cunostinta reprezentantului Guvernului in teritoriu ca presedintele CJC a informat Consiliul Local al orasului pe care liberalul il administreaza ca a fost repartizata suplimentar catre bugetul local o suma de peste 500 milioane lei, din cota de 17%.
Presedintele Traian Basescu are dreptul sa primeasca in folosinta o locuinta de protocol, care sa fie in acord cu statutul si atributiile prezidentiale, a declarat ieri premierul Calin Popescu-Tariceanu.
Traducerea Tratatului de aderare va fi finalizata luna viitoare, dupa care textul acestuia va fi inaintat statelor membre, Parlamentului European, Comisiei Europene si Bulgariei, a informat ieri Ministerul Integrarii Europene (MIE) printr-un comunicat de presa.
Declaratiile de avere ale candidatilor la Cotroceni nu au fost inca publicate ca atare pe site-ul Administratiei Prezidentiale. Totusi, cei care candideaza si pe listele pentru Parlament au deja aceste declaratii pe site-urile forului legislativ.
Nicolae Vacaroiu si Dan Nica, membri marcanti ai PSD, i-au dat in judecata pe Alina Mungiu-Pippidi, Cristian Parvulescu, Coalitia pentru un Parlament Curat si Asociatia Pro Democratia fiindca au fost trecuti pe "lista neagra".
Presedintele Comisiei senatoriale speciale pentru modificarea regulamentului Camerei superioare a Parlamentului, Radu Berceanu a precizat ieri care sunt principalele schimbari in acest sens propuse de Alianta D.A.
Liderii PUNR si PD din Cluj nu sunt de acord cu ideea apropierii celor doua organizatii, lansata de presedintele PD Emil Boc.
Parlamentarii cu certificate de securitate intampina "reticenta, lipsa de incredere si de transparenta" din partea unor institutii de securitate cand solicita, in baza legii, informatii clasificate, se arata intr-un raport elaborat de Fundatia Eurisc si Comisia de aparare a Camerei Deputatilor.
Cele mai importante forte politice se intrec in a depune plangeri una impotriva alteia privind incalcarea legislatiei referitoare la campania electorala.
Liderii UDMR si ai Uniunii Civice Maghiare (UCM) par hotarati sa traga foloase electorale maxime din referendumul privind dubla cetatenie care va fi organizat la 5 decembrie in Ungaria.
Fuziunea dintre URR si PNTCD a fost amanata pentru 6 martie, din cauza neintelegerilor dintre liderii celor doua partide asupra prevederilor statutului noului partid - Partidul Popular Crestin Democrat.
Monica Iacob Ridzi, deputat PD de Hunedoara, a sustinut ca a fost manipulata de Lavinia Sandru ca sa semneze pentru sustinerea lui Cosmin Gusa la sefia partidului.
Sedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor nu s-a mai tinut ieri intrucat deputatii PSD, in frunte cu presedintele Camerei, Adrian Nastase, au intarziat aproape jumatate de ora.
Familia deputatului PRM Mitica Dragomir era cat pe ce sa devina gazda pentru colegii de Parlament ai acestuia. Intrucat Hotel Bucuresti intra in reparatii, Biroul Permanent era sa trimita o parte dintre alesi la hotelul detinut de fiul deputatului.
Liderul AP Constanta, Max Badin, a acuzat administratia publica locala de dezinteres vizavi de solicitarile formulate de reprezentantii formatiunii pe care o conduce, in ceea ce priveste afisajul in aceasta campanie electorala.
In ciuda neregulilor semnalate pana in prezent de Asociatia Pro Democratia (APD), care a monitorizat prima jumatate a campaniei electorale, directorul Adrian Sorescu a remarcat faptul ca politicienii romani "incep sa respecte partea formala a lucrurilor", fapt ce denota o "civilizare" a clasei politice.
PRM nu considera oportuna organizarea alegerilor anticipate mai devreme de 2007, atat timp cat nu exista o criza politica majora, neprovocata de “ambitiile politicianiste ale guvernantilor“ se arata intr-un comunicat de presa al partidului.
Restructurarea Guvernului va fi efectuata in perioada de vara, probabil in mai-iunie, dupa semnarea Tratatului de aderare a Romaniei la UE, a afirmat premierul Calin Popescu-Tariceanu .
Liderul grupului parlamentar al PRM din Camera Deputatilor, Lucian Bolcas, a acuzat ieri Guvernul Tariceanu de incapacitate legislativa, sustinand ca parlamentarii nu fac altceva de doua luni decat sa aprobe ordonantele si proiectele de legi ale Cabinetului Nastase.
Birourile Electorale constata, in urma unor reclamatii, ca multe dintre afisele partidelor incalca legea si obliga formatiunile politice sa le scoata de pe panourile electorale.
google-analytics.com