Cautare

34 de rezultate pentru "escherichia coli" (7.32 secunde)
Dupa ce candidatul democrat John Kerry s-a recunoscut invins, presedintele Statelor Unite, George W. Bush, si-a implinit visul de a conduce tara pentru inca patru ani.
Ion Iliescu a vizitat ieri Barladul. Dincolo de acest enunt simplu, lucrurile se complica deoarece se pare ca in pomenita localitate s-au aflat, concomitent, cele doua entitati diferite - presedintele si candidatul PSD - care convietuiesc, pasnic si anticonstitutional, in persoana cunoscuta drept Ion Iliescu.
Beizadeaua Radu Babus, ajuns in fotoliul de director al RAEDPP gratie nepotismului practicat cu ardoare de familia odraslei protejate, se dovedeste a fi campionul abuzurilor savarsite de Administratia Domeniului Public si Privat a Municipiului Constanta.
Miron Cozma, a fost eliberat ieri la ora 16.30 din Penitenciarul Rahova. Fostul lider al minerilor a fost asteptat la puscarie de catre nasul sau, Fane Spoitoru si de sotia acestuia.
Dupa ce zilele trecute ministrul Finantelor si fostul sef al organizatiei judetene Hunedoara a PSD, Mihai Tanasescu, a declarat ca va demisiona din partid daca in fruntea PSD se va intoarce Ion Iliescu, inca un membru al filialei locale a anuntat ca va face acelasi lucru.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a avut ieri o intrevedere oficiala cu ambasadorul SUA in Romania, Jack Dyer Crouch II, la solicitarea acestuia din urma.
Viceprimarul Razvan Murgeanu a fost desemnat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, cu 48 de voturi din 51, drept primar general interimar in locul lui Traian Basescu, ales presedinte al Romaniei.
Petru Andea: Permiteti-mi sa incep parafrazand pe marele Eminescu, spunand ca astazi dezbatem o motiune “simpla, dupa vorba, dupa port“.
Avocatul Casei Regale, Adrian Vasiliu, este de parere ca respingerea dezbaterii in procedura de urgenta a legii initiate de Guvern pentru reglementarea situatiei bunurilor care au apartinut fostului suveran al Romaniei, Mihai I, are o motivatie electorala.
Presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci "Dobrogea” (TIAD) si candidat din partea Asociatia Etnicilor Turci pentru Parlamentul Romaniei, Sabit Danis, a fost zilele acestea, mai exact de cand a inceput campania electorala, tinta unor afirmatii calomnioase.
Serban Mihailescu: Va promit ca voi da o lista publicitatii, cu fundatiile domnului Constantinescu, pana in 2010, cu fundatiile PNL-ului, cu contracte pana in 2010, care nu se pot vinde si cu alte fundatii care au ramas din fosta conducere.
Senatorul de Mures Gyorgy Frunda a afirmat ca UDMR insista pe ideea de reprezentare proportionala a etnicilor maghiari in conducerea unor institutii descentralizate.
Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu nu va utiliza, pe perioada detinerii mandatului de sef al Guvernului, o locuinta din fondul de protocol al statului, gestionat de RAPPS.
Coalitia pentru un Parlament Curat, formata din mai multe ONG-uri, va distribui, de luni, doua milioane de fluturasi cu nume de candidati la alegerile parlamentare care nu indeplinesc criteriile de integritate morala pentru a fi alesi in Legislativ.
Fostul presedinte PNL Valeriu Stoica a afirmat ieri, intr-o conferinta de presa, ca pentru el Dinu Patriciu este “o enigma“.
Dupa ce a somat partidele politice sa-si curete listele electorale de asa-zisii "dalmatieni” - ale caror pete nu provin din nastere ci din diverse afaceri necurate si/sau raporturi nepotrivite cu Securitatea ceausista - societatea civila a tras linie si a adunat ce a mai ramas.
Cozmin Gusa, fost secretar general al PSD si membru PD in acest moment, a pierdut ieri procesul de calomnie pe care i l-a intentat presedintelui Ion Iliescu.
Simbata, cu ocazia instalarii in functie de catre ministrul Comunicatiilor ºi Tehnologiei Informatiei, Nagy Zsolt, in calitate de imputernicit al Guvernului Romaniei, prefectul Radu Bud nu a depus juramintul de credinta.
google-analytics.com