Cautare

312 de rezultate pentru "diana stanciulov" (3.09 secunde)
El a afirmat ca "scumpirea aberanta a energiei are legatura si cu privatizarea unor societati romanesti de distributie a energiei in favoarea unor companii de stat din tari precum Germania, Cehia si Italia." (Diana Nedelcu)
"Saftoiu semna cererile de solicitare a mandatelor catre Parchetul de pe langa ICCJ, dar mandatele de interceptare sunt aprobate de judecator, la propunerea procurorului, de aici si confuzia pe care a facut-o in declaratiile sale", au aratat parlamentarii. (Diana Nedelcu)
In legatura cu o posibila impacare intre PNL si PD, Markó a apreciat ca "nu prea" vede o astfel de intelegere intre cele doua formatiuni, mentionand ca "nu a inteles la propriu" conflictul dintre liberali si democrati. (Diana Nedelcu)
"Guvernul Becali" va fi prezentat intr-o sala a "Palatului Becali", numi-ta "Sala Surpriza", care este placata cu aur de "23,8K". (Diana Nedelcu)
Daca presedintele Basescu va fi suspendat din functie, pana la data referendumului, atributiile sale vor fi preluate de cel de-al doilea om in stat, adica tocmai de presedintele Senatului. (Diana Nedelcu)
In plus, Bucurestiul intarzie sa infiinteze o Agentie Nationala pentru Integritate (ANI), care trebuie sa verifice originea bunurilor parlamentarilor, magistratilor si oamenilor politici, care intampina insa opozitia mai multor partide. (Diana Nedelcu)
"Haideti sa cream o alternativa schioapa, sa cream o alternativa despre care romanii sa spuna: sa nu cumva sa ajunga asta presedinte, in echivalenta Ion Iliescu-Vadim Tudor din 2000", a afirmat Gusa. (Diana Nedelcu)
Potrivit senatorului liberal, in mod evident PNL nu a avut un acord de o luna cu PD pe probleme de restructurare a Guvernului si nu exista niciun ministru de stat din partea PD, iar atunci a hotarat premierul restructurarea. (Diana Nedelcu)
Apreciind ca aceste privatizari pot fi considerate adevarate acte de subminare a economiei, Marinescu a solicitat Curtii de Conturi sa se sesizeze pentru demararea unor controale de verificare a modului de privatizare a celor doua societati. (Diana Nedelcu)
"Iliescu se mai intreaba retoric asupra legimitatii morale a succesorului sau la Cotroceni, in contextul in care Basescu a traversat esicherul politic de la stanga la dreapta". (Diana Nedelcu)
"La lustratie intra si un domn care, probabil, va refuza sa semneze...", a adaugat Orban, facand aluzie la presedintele suspendat Traian Basescu. (Diana Nedelcu)
Premierul a mai apreciat ca speculatiile potrivit carora PSD si PD ar negocia inaintarea unei motiuni de cenzura care sa vizeze Cabinetul Tariceanu sunt contrazise de cele doua partide, calificand problema ca fiind "neimportanta". (Diana Nedelcu)
Scrisoarea nu a fost data publicitatii, a explicat secretarul de stat, deoarece problemele erau deja in curs de rezolvare. (Diana Nedelcu)
Potrivit comunicatului, raportul vine in completarea unui alt document similar pe care PIN l-a trimis tuturor europarlamentarilor la inceputul acestei saptamani si care "dezvaluie modalitatea prin care un grup de lideri UDMR exploateaza votul etnic in interesul lor personal, dobandind astfel voturi, putere si averi fabuloase". (Diana Nedelcu)
Pedelista Diana Busoi a acuzat-o sâmbata pe Ersilia Oprescu, sefa Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ), ca a demis mai multi directori de unitati scolare din Dolj pe criterii politice.
Stefan Stoica, Nicolae Giugea, Ileana Serban, Cornel Popa, Eugen Georgescu, Ionel Pana ori Diana Busoi. De fapt, cel putin pe hartie, Doljul are un subprefect - pe Ionel Ciobotea.
Marul discordiei continua sa fie Inspectoratul Scolar Judetean Dolj, condus de vicepresedinta PD-L Dolj, Diana Busoi, pe care organizatia judeteana a PSD tine mortis s-o schimbe.
nu se inteleg cu ce sa inceapa discutiile - cu schimbarea pedelistei Diana Busoi de la sefia Inspectoratului Scolar Judetean Dolj sau cu refacerea majoritatii in consiliul judetean? Negocierile PSD - PD-L din Dolj pentru incheierea unei aliante la nivel judetean s-au blocat dintr-un motiv stupid:
Prioteasa nu a ascuns ca "prima institutie pe care am ales-o si am anuntat-o de la inceput este Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Dolj", spunand ieri ca nu poate deocamdata sa nominalizeze persoana care ar urma sa-i ia locul pedelistei Diana Busoi, deoarece PSD are "cel putin zece propuneri" pentru conducerea ISJ.
Youth Press Project are loc cu girul a patru europarlamentari: Karin Riis Jorgensen (Danemarca), Silvana Koch-Mehrin (Germania), Diana Wallis (Marea Britanie), Adina Valean (Romania).
google-analytics.com