Cautare

332 de rezultate pentru "diana+stanciulov" (2.73 secunde)
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a mentionat ca PSD nu este interesat de o posibila guvernare, dar i-ar putea oferi spijin parlamentar Guvernului Tariceanu. (Diana Nedelcu)
Proiectul de lege a fost respins de Senat, insa CD a fost forul legislativ decizional in acest caz. (Diana Nedelcu)
Contractele le-a facut unul, iar de recuperarea banilor s-a ocupat altcineva - Traian Basescu", a acuzat vicepresedintele PIN, subliniind ca Bucsaru este "parte din siste-mul ticalosit pe care Basescu il infiera". (Diana Nedelcu)
El a mai spus ca nu este surprins ca PC "a reusit performanta colosala" ca totii ministri pe care i-a desemnat in Guvern sa fie anchetati penal, ceea ce ar explica "problema" acestei formatiuni cu Monica Macovei si cu Ministerul Justitiei. (Diana Nedelcu)
El a aratat ca mesajul pe care liderul celei mai importante organizatii PSD din tara il da are capacitatea de a creste sau a scadea popularitatea intregului partid la nivelul tarii. (Diana Nedelcu)
Presedintele executiv al PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat joi ca este convins ca liderul partidului, Mircea Geoana, va asista la 28 februarie la ale-gerile interne din filiala, si nu la sedinta Parlamentului in care se va dezbate cererea de suspendare a presedintelui. (Diana Nedelcu)
Deputatul conservator sustine ca sumele necolectate, care ar fi trebuit sa finanteze locuintele sociale, se ridica la 2.000 de mili-arde de lei vechi in 2005-2006 si 500 de miliarde de lei vechi din perioada 2001-2004. (Diana Nedelcu)
El a mai precizat ca persoanele citate sunt obligate sa vina la audierile comisiilor de ancheta parlamentara, insa senatorul PRM Valentin Dinescu a precizat ca nu exista nicio sanctiune in caz de neprezentare. (Diana Nedelcu)
Diaconescu a mai tinut sa-i reaminteasca premierului Tariceanu ca formatiunea sa politica va inainta o motiune de cenzura impotriva Guvernului in cazul in care premierul nu va respecta data-limita pana la care trebuie sa prezinte un Guvern restructurat, format din maximum 14 ministere. (Diana Nedelcu)
Aceasta initiativa legislativa este argumentata de Marinescu de necesitatea eliminarii posibilitatii ca prezenta demnitarilor in consiliile de administratie si in adunarile generale sa duca la "un lant de ilegali-tati". (Diana Nedelcu)
El a afirmat ca "scumpirea aberanta a energiei are legatura si cu privatizarea unor societati romanesti de distributie a energiei in favoarea unor companii de stat din tari precum Germania, Cehia si Italia." (Diana Nedelcu)
"Saftoiu semna cererile de solicitare a mandatelor catre Parchetul de pe langa ICCJ, dar mandatele de interceptare sunt aprobate de judecator, la propunerea procurorului, de aici si confuzia pe care a facut-o in declaratiile sale", au aratat parlamentarii. (Diana Nedelcu)
In legatura cu o posibila impacare intre PNL si PD, Markó a apreciat ca "nu prea" vede o astfel de intelegere intre cele doua formatiuni, mentionand ca "nu a inteles la propriu" conflictul dintre liberali si democrati. (Diana Nedelcu)
"Guvernul Becali" va fi prezentat intr-o sala a "Palatului Becali", numi-ta "Sala Surpriza", care este placata cu aur de "23,8K". (Diana Nedelcu)
Daca presedintele Basescu va fi suspendat din functie, pana la data referendumului, atributiile sale vor fi preluate de cel de-al doilea om in stat, adica tocmai de presedintele Senatului. (Diana Nedelcu)
In plus, Bucurestiul intarzie sa infiinteze o Agentie Nationala pentru Integritate (ANI), care trebuie sa verifice originea bunurilor parlamentarilor, magistratilor si oamenilor politici, care intampina insa opozitia mai multor partide. (Diana Nedelcu)
"Haideti sa cream o alternativa schioapa, sa cream o alternativa despre care romanii sa spuna: sa nu cumva sa ajunga asta presedinte, in echivalenta Ion Iliescu-Vadim Tudor din 2000", a afirmat Gusa. (Diana Nedelcu)
Potrivit senatorului liberal, in mod evident PNL nu a avut un acord de o luna cu PD pe probleme de restructurare a Guvernului si nu exista niciun ministru de stat din partea PD, iar atunci a hotarat premierul restructurarea. (Diana Nedelcu)
Apreciind ca aceste privatizari pot fi considerate adevarate acte de subminare a economiei, Marinescu a solicitat Curtii de Conturi sa se sesizeze pentru demararea unor controale de verificare a modului de privatizare a celor doua societati. (Diana Nedelcu)
"Iliescu se mai intreaba retoric asupra legimitatii morale a succesorului sau la Cotroceni, in contextul in care Basescu a traversat esicherul politic de la stanga la dreapta". (Diana Nedelcu)
google-analytics.com