Cautare

932 de rezultate pentru "despagubiri animale" (2.60 secunde)
La ora actuala, studii realizate in SUA arata ca folosirea inutila a antibioticelor la animale crescute pentru carne (vaci, porci, gaini si curcani) este o forta motorie majora care sta in spatele dezvoltarii galopante a bacteriilor rezistente la antibiotice.
Cite dintre aceste animale traiesc pe strada? ... M-am revoltat de cite ori am vazut animale maltratate pentru ca nu am inteles niciodata violenta.
Pentru suprafetele calamitate de Dunare, producatorii agricoli vor primi despagubiri in valoare de 70% din cheltuielile efectuate cu respectivele culturi. ... De despagubiri vor beneficia si crescatorii de animale care au inregistrat in perioada aprilie - mai 2006 pierderi de animale, pasari, familii de albine si pesti.
Ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remes, i-a propus premierului Tariceanu ca sumele platite ca despagubiri in cazul secetei sa fie alocate si pentru sectorul zootehnic. Propunerea vine dupa ce atat agricultorii, dar si crescatorii de animale s-au declarat nemultumiti de masurile Guvernului si au amenintat cu proteste.
Legea mai prevede ca persoanele care au primit despagubiri in baza Legii 112 pot solicita restituirea in natura numai daca imobilul nu a fost vandut pana la data intrarii in vigoare a noii legi, ti numai dupa returnarea sumei reprezentand despagubirea primita, acualizata conform cu indicele de inflatie.
Si pentru ca primarul nu le-a putut satisface dorintele celor doi, a fost condamnat la plata unei despagubiri de 1 milion de lei vechi pe zi, reprezentand daune cominatorii.
Dar, au adaugat acestia, Tribunalul Constanta i-au admis lui Popescu actiunea doar in parte, CJC fiind obligat sa plateasca doar indemnizatia de consilier si cheltuielile de judecata, in timp ce "alte despagubiri inca nu se stie".
Mitrana nu-i cere despagubiri lui ConstantinescuCu toate ca il nemultumeste situatia, edilul a precizat ca nu va cere in instanta despagubiri pentru timpul pierdut. "Fata de domnul presedinte am prea mare respect si nu imi permit sa cer despagubiri.
Guvernul Boc a cheltuit 20 de milioane de euro in ultimii doi ani ca despagubiri pentru cetateni impuse in urma unor decizii ale Curtii Europene ale Drepturilor Omului (CEDO) din cauza "unor greseli ale statului si justitiei".
Plenul Senatului a adoptat ieri un proiect de lege al mai multor deputati PNL prin care fostii detinuti politici vor primi despagubiri in valoare de 24.000 de euro pentru fiecare an de condamnare efectuat.
Despagubiri pentru producatori Organizatia Nationala Interprofesionala Vitivinicola si Patronatul National al Viei si Vinului au solicitat interventia directa a Ministerului Agriculturii prin acordarea unor despagubiri materiale producatorilor de struguri ale caror vii au fost afectate.
Companiile care incheie asigurari auto platesc anual miliarde de lei ca despagubiri pentru pagubele produse de carute sau animalele lasate nesupravegheate. ... Anual, sumele platite ca despagubiri pentru accidente de acest gen pot ajunge la un miliard de lei.
Producatorii agricoli vor primi despagubiri de la bugetul de stat in valoare totala de 51,44 milioane de lei pentru culturile distruse ca urmare a fenomenelor meteorologice produse in perioada ianuarie -iulie 2006.
Culturile mele sunt asigurate, iar, daca statul nu a dorit sa plateasca despagubiri pentru seceta, parlamentul nu trebuia sa emita legea calamitatilor naturale si atunci sarcina aceasta ar fi preluat-o societatile de asigurari.
Culturile mele sunt asigurate, iar, daca statul nu a dorit sa plateasca despagubiri pentru seceta, parlamentul nu trebuia sa emita legea calamitatilor naturale si atunci sarcina aceasta ar fi preluat-o societatile de asigurari.
Culturile mele sunt asigurate, iar, daca statul nu a dorit sa plateasca despagubiri pentru seceta, parlamentul nu trebuia sa emita legea calamitatilor naturale si atunci sarcina aceasta ar fi preluat-o societatile de asigurari.
Agricultorii care au înregistrat pagube la culturile de toamna din cauza secetei vor primi despagubiri de pâna la 70% din valoarea cheltuielilor totale efectuate pentru înfiintarea si întretinerea lor, sumele urmând sa fie achitate pâna la 1 august.
Nu se vor primi despagubiri pentru bunurile din imobilul distrus si nici pentru anexele situate pe langa cladirea asigurata.
Ministerul Agriculturii ar putea acorda despagubiri producatorilor agricoli din 23 de judete pentru culturile de porumb si de floarea-soarelui afectate de seceta din acest an, potrivit unui proiect care prevede acordarea a 750 de lei pe hectar pentru porumb si 700 de lei/hectar pentru floarea-soarelui .
Astfel, ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, a declarat ca cei care au optat pentru plata despagubirilor in numerar, in locul actiunilor la Fondul Proprietatea, vor putea primi despagubiri incepand cu noiembrie.
google-analytics.com