Cautare

965 de rezultate pentru "despagubiri+animale" (2.88 secunde)
Gheorghe Tatavura a avut inca de la inceput o viziune si o gandire atat in ceea ce priveste conditiile optime pentru animale cat si dimensiunea amplasamentelor.
De la inceputul anului si pina in prezent, reprezentantii DGAI Dolj au distribuit crescatorilor de animale, sub forma de subventii, cu peste 350 de milioane de lei vechi mai mult decit in aceeasi perioada a anului trecut.
Dupa mai bine de o jumatate de an de la revarsarea Dunarii, sinistratii doljeni vor intampina iarna si fara case, si fara mancare pentru ca statul nu a acordat despagubiri pentru culturile agricole de pe terenurile aflate acum sub apa decat societatilor comerciale din zona care si-au asigurat terenurile.
Care sunt cele mai inteligente animale din lume? ... Mai multe echipe de cercetatori au incercat sa ofere un raspuns la aceste intrebari, obtinand date pretioase in studiile lor despre inteligenta lumii animale. ... cainii sunt animale mai sociale, astfel ca au dezvoltat creiere mai mari decat pisicile.
Mii de doljeni carora statul nu le-a restituit proprietatile confiscate abuziv de catre comunisti asteapta sa primeasca despagubiri banesti sau actiuni la Fondul Proprietatea In Dolj exista mii de oameni care au primit sau asteapta sa primeasca despagubiri sau actiuni la Fondul Proprietatea, in contul imobilelor si terenurilor confiscate abuziv in perioada comunista.
Unele persoane colectioneaza de asemeni animale, tinand sute de caini, pisici sau alte animale in locuinte, mizeria si dejectiile imbolnavind animalele. ... Colectionarea de animale Persoanele care strang animale pot avea zeci sau chiar sute de exemplare cum ar fi caini, pisici, nevastuici, iepuri, soareci sau alte animale.
Ferma urma sa adaposteasca 1.500 de animale - capre si oi din rase foarte performante. ... Au fost aduse primele animale, iar afacerea a inceput sa mearga. ... Mare noroc am avut ca nu aveam in ea animale.
- Cand ne uitam doar la schelete, e imposibil sa ne dam seama cand au incetat pisicile sa fie animale salbatice si cand au devenit domestice. ... Pisicile erau intradevar preaslavite de egipteni si erau iubite ca animale de casa.
Oficial, Romania are un numar mare de animale salbatice. Problema este ca aceste animale sunt din start numite de interes cinegetic si sunt numarate ca buletinele de vot, de nimeni altii decat de cei care vor sa le impuste.
Tot mai multi romani, in special cei din marile orase, dovedesc ca sunt iubitori de animale de companie. ... Numai ca cei care iubesc si detin aceste animale de companie nu constientizeaza inca faptul ca in procesul de crestere si ingrijire a lor trebuie tinut cont si de curatenia publica.
Asiguratorii sustin ca astfel de despagubiri s-au platit, dar nu se stie cate. ... In 2009, prin polita RCA se pot plati despagubiri pentru fiecare persoana pana la 1,5 milioane de euro.
Conform informaþiilor furnizate de Direcþia pentru Agriculturã ºi Dezvoltare Ruralã (DADR) Galaþi, in judeþ nu vor primi despãgubiri decat douã societãþi cu profil agricol ºi ferma piscicolã de la ªovarca pentru cã doar acestea intrunesc condiþiile cerute de lege.
Si atacul altor animale, spre exemplu serpi, intepatura insectelor veninoase, otravirea subita (intoxicatia) cu substante toxice, insolatia, asfixierea, inecul, lovirea, caderea, taierea sunt acoperite de polite de asigurare.
Bihorenilor care pierdusera subventia acordata de stat pentru animale li se mai acorda o sansa. In baza unor adeverinte care vor fi completate de medicii veterinari concesionari, proprietarii de animale care ramasesera pe dinafara pot primi subventia.
Existenta intregii societati omenesti se bazeaza pe un lung lant de crime fata de animale. ... Asa-zisa iubire de animale, cand ajunge la forme grotesti, semnifica altceva. ... M-ar privi asasin daca le-as spune ca mari criminali, psihopati, dictatori sangerosi din istoria omenirii au fost si mari iubitori de animale.
Intinsa pe o suprafata de 10 hectare, parcul care adaposteste aproape 80 de specii de pasari si animale se modernizeaza. ... Pentru informatii privind pasari, plante si animale specifice zonei de balta dunarene au fost realizate planse care prezinta, aproape in mod didactic, informatii minimale despre acestea.
Suma totala a fondurilor alocate pentru despagubiri se cifreaza la 500 de milioane de lei.
Intr-un raspuns trimis GdS, oficialii Petrom OMV recunosc ca in cazul Doljchim despagubirile pe care le solicita se apropie de zece milioane de euro Gazeta de Sud a solicitat reprezentantilor Petrom OMV sa explice de ce solicita despagubiri de mediu uriase statului roman.
Premizele sugereaza insa ca nu va fi cazul unei despagubiri-record de sute de mii sau chiar un milion de euro, asa cum au mai existat in Romania.
In schimb, apar prezicatorii si ingrijitorii de animale de companie.
google-analytics.com