Cautare

16884 de rezultate pentru "data+de+nastere+mircea+petru" (4.12 secunde)
Anamaria Ferentz si-a serbat ziua de nastere pe 18 decembrie. De regula, nu organizeaza petreceri de ziua ei, insa de aceasta data a simtit sa faca un gest nobil.
Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, a ajuns zilele acestea in atentia mass-media "gratie” demersului lui Mugur Ciuvica.
Dan Mihalache este profund nedrept cu Mircea Geoana, intr-un articol postat pe blog, intitulat "Lasa-ne, pleaca, du-te!" Bizar mod de a se raporta la o realitate cumplita:
La fel ca in cazul PSD Bihor, PDL Oradea a desemnat o structura noua care sa se ocupe de alegerile parlamentare din toamna. In acest caz decizia nu a venit de la centru, ci a fost luata de Biroul Permanent al PDL Oradea, la sugestia lui Petru Filip.
Senatorul Petru Filip, presedintele Comisiei pentru politica externa din Senatul Romaniei a avut, miercuri, 27 februarie, o intrevedere cu E.S. ... Cu aceasta ocazie, senatorul Petru Filip a evocat dezvoltarea relatiilor de parteneriat special cu Turkmenistanul care ramane, in continuare, o directie prioritara de actiune a politicii externe romanesti.
Uzina craioveana are acum oferte de contracte, dar nu mai are capital de lucru si angajati suficienti pentru a le pune in practica. Statul este la ultima tentativa de a privatiza societatea.
Intre cei 12 apostoli alesi de Isus Cristos sa fie pescari de oameni, un loc deosebit il ocupa Sfantul Andrei, fratele lui Simon Petru; el a fost chemat mai inainte de ceilalti, si pentru acest motiv, grecii ii acorda supranumele de protocletul;
Acest lucru nu era tocmai usor de indeplinit, deoarece crestinii veniti din Iudeea in frunte cu Sfantul Apostol Petru sustineau ca paganii trebuie sa fie mai intai taiati imprejur, sa primeasca legea mozaica si abia apoi sa fie botezati.
Senatorul Alexandru - Petru Fratean a sustinut o declaratie politica cu titlul: ... Cand o natiune isi dezvolta sistemul de educatie, face cea mai rentabila investitie pentru a genera dezvoltarea, deoarece avem nevoie de o forta de munca bine pregatita si adaptabila schimbarilor ale progresului cunoasterii.
el sta pe ape" -Taran roman anonim, intervievat in anul 1928 de catre prestigiosul folclorist, lingvist si filolog evreu de nationalitate romana, Ion Aurel Candrea Oul a fost dintotdeauna in centrul mitologiilor si credintelor uitate de timp ale tuturor popoarelor lumii.
Geoana avea 1000 de voturi si Basescu 200 se treceau invers (Autoare:
Liderul PSD, Mircea Geoana, a atras mania liberalilor pentru ca a luat apararea presedintelui Traian Basescu pe tema subordonarii CSAT.
Adrian Nastase publica pe blog un text intitulat "Vechile metehne sunt cele care l-au atacat, energetic, din nou, pe Mircea Geoana", pe care il puteti citi in continuare. 'Sunt mai surprins de reactia lui Mircea Geoana decat de plecarile unor oameni din partid.
Scaunul lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, dar si cel din cadrul PSD se clatina puternic. ... Cert este ca situata a devenit foarte tensionata si, dupa cum scrie Jurnalul National, in editia de joi, "Geoana si PSD sunt in prag de divort".
Ion Iliescu publica pe blog cuvantul rostit la reuniunea de la Institutul National de Cercetari Economice "Costin Kiritescu", consacrata academicianului MIRCEA MALITA. ... MIRCEA MALITA". Erau vremuri pline de framantari, de schimbari, si angajamentul politic era o forma de exprimare a dorintei de nou, de mai bine.
Ion Iliescu publica pe blog cuvantul rostit la reuniunea de la Institutul National de Cercetari Economice "Costin Kiritescu", consacrata academicianului MIRCEA MALITA. ... MIRCEA MALITA".
Ce jocuri face Geoana in PSD Atacurile lansate de presedintele Senatului, Mircea Geoana, la adresa PSD sunt considerate de analisti ca un semn de blat cu Puterea. Mircea Geoana a agitat in ultima vreme spiritele in PSD.
Pamantul lui Zabulon si pamantul lui Neftali spre mare, dincolo de Iordan, Galileea neamurilor; ... De atunci a inceput Iisus sa propovaduiasca si sa spuna:
Acest anunt a fost facut chiar de vicepresedintele PDL, Petru Filip, liderul democrat-liberalilor bihoreni. Convins ca PDL va guverna incepand cu 1 ianuarie 2009, Petru Filip a declarat ca o parte dintre candidatii PDL Bihor vor primi functii importante.
Comisia de integritate din PSD A VOTAT EXCLUDEREA LUI MIRCEA GEOANA DIN PARTID Seful Comisiei de Integritate a PSD, senatorul Dan Sova, a explicat ca decizia Comisiei va fi inaintata Consiliului Executiv National al PSD, sub forma unei recomandari pentru excluderea lui Mircea Geoana din PSD.
google-analytics.com