Cautare

16879 de rezultate pentru "data de nastere mircea petru" (3.39 secunde)
In toate bisericile si manastirile din tara se oficiaza slujbe de pomenire pentru cei mai cunoscuti apostoli ai Lui Hristos: Sfintii Apostoli Petru si Pavel. Bucurie mare si in puscariile de pe tot cuprinsul tarii.
Parintele Iustin Parvu de la Manastirea Petru Voda a renuntat la staretia manastirii pe care a ridicat-o din temelii dupa 1990. ... "De ce?". Dupa incidentele petrecute la manastire intre sustinatorii parintelui si autoritatile mitropolitane de la Iasi, au aparut speculatii privind adevaratele motive ale "demisiei".
care sunt, de fapt, data si anul nasterii Toata lumea crestina sarbatoreste Nasterea Domnului pe 25 decembrie, dar aceasta nu ar fi data reala a nasterii, dupa cum au aratat cativa cercetatori si istorici.
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
NU pleca azi in calatorie, nu manca struguri si uita de pieptene SCHIMBAREA LA FATA a Domnului este una dintre marile sarbatori ale crestinismului.
Schimbarea din functie a lui Mircea Solomon, directorul Centrului Regional de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, este de fapt, dupa cum crede acesta, instrumentata politic.
Presedintele Traian Basescu a declarat la Craiova, in timpul unei intalniri cu reprezentantii administratiei locale din Dolj, ca el nu-l are drept contracandidat pe Mircea Geoana, ci pe Ion Iliescu, pe care il va invinge la alegeri.
"Mircea Geoana ii invrajbeste pe nemultumiti si ataca unitatea partidului" Vicepresedintele PSD Valeriu Zgonea, deputat de Dolj in Colegiul Segarcea, reprezentat in Senat de catre fostul presedinte al PSD, Mircea Geoana, sustine, intr-un material postat, duminica, pe blogul sau, ca Geoana face in acest moment ceea ce condamna la altii atunci cand era seful PSD:
Mircea Geoana: Avem nevoie de un Avocat al Copilului, dar avem nevoie ca aceasta institutie sa aiba si dinti, nu sa fie inca o institutie decorativa "Sustin cu energie infiintarea unui Avocat al Copilului.
De fapt, nu ca exista multi corupti e problema, ci ca sint putini oameni necorupti. ... Si apoi avem exemple numeroase in trecut, demne de urmat.
Liderii PDL au desemnat membrii comisiilor de specialitate componente ale Guvernului-alternativa, printre acesti potentiali ministri fiind consilierii de la Cotroceni Bogdan Chiritoiu si Mircea Miclea, profesorii Iordan Barbulescu, Adrian si Mihaela Miroiu, jurnalistii Sever Voinescu si Daniel Uncu.
"Dusmanul de clasa", o teza absurda chiar si pentru comunisti Revista "Historia" si Adevarul Holding lanseaza un nou proiect editorial intitulat: ... "Dusmanului de clasa, de la caricatura la plutonul de executie".
Deputatul PD Laurentiu Mironescu si-a inaugurat, in cursul zilei de ieri, cabinetul parlamentar de pe raza circumscriptiei electorale pe care o reprezinta.
Organizatia Bucuresti, afectata dupa alegerile de la ultimul congres, si-a amintit cum a castigat Mircea Geoana sefia partidului si-l anunta pe acesta ca-i va sprijini candidatura in anticipate doar cu conditia sa aiba un comportament politic onest, nu ierarhic in PSD.
Prim-vicepresedintele democrat-liberalilor galateni, Mircea Toader, a anuntat ca PD-L va formula o plangere penala impotriva Guvernului si se va adresa forurilor nationale si internationale pentru discriminare in modul de alocare a fondurilor bugetare.
Traian Basescu, Mircea Geoana si Crin Antonescu ocupa primele trei locuri in intentiile de vot ale romanilor, potrivit unui sondaj de opinie realizat de CURS, la comanda PSD. Pe primul loc se afla Traiana Basescu, urmat de Mircea Geoana si Crin Antonescu.
PSD l-a exclus pe Ion Toma pentru ca la un sprit cu Mircea Geoana planuia un puci anti-Ponta. Ion Toma impreuna cu Mircea Geoana pregateau ruperea PSD si crearea unei noi formatiuni. Puciul a fost deconspirat de Adrian Nastase. ... Urmeaza Mircea Geoana.
Iliescu si Nastase au exprimat opinii personale, daca e necesar convoc CEx si congres Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, pentru Mediafax, ca Adrian Nastase si Ion Iliescu au exprimat opinii personale cand au afirmat ca PSD nu va insista pentru inlocuirea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, decizia partidului fiind alta.
Cum se imparte partidul dupa Mircea Geoana PSD-ul este impartit in doua dupa discutiile privind indepartarea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului si chiar posibila sa excludere.
In urma cu cateva luni, Mircea Geoana s-a intalnit cu liderii ASPEN Institute din SUA cu care a convenit relansarea sucursalei din Romania, el devenind presedintele acesteia. Mircea Geoana este cel care a adus ASPEN Institute in Romania.
google-analytics.com