Cautare

16884 de rezultate pentru "data de nastere mircea petru" (3.56 secunde)
Este asteptat si Ahmetov Medicul echipei Sahtior Donetk, Artur Gluscenko, a declarat pentru site-ul oficial al clubului ucrainean ca a discutat la Spitalul Universitar de Urgenta cu tehnicianul Mircea Lucescu, iar acesta a trecut rapid peste subiectul sanatatii sale, vorbind despre fotbal.
Mircea Lucescu, presat sa renunte la fotbal Familia Lucescu face presiuni asupra lui Mircea sa renunte la antrenorat cel putin pana in vara. Lucescu este internat de sase zile la Spitalul Universitar din Capitala si nu doreste sa urmeze programul de recuperare indicat de doctori.
Andrei Paunescu a postat pe pagina sa de facebook un articol intitulat: ... Andrei Paunescu si trupa Totusi, Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi Alexandru, Cristi Minculescu, Magda Puskas, Emeric Imre, Vanghele Gogu, Madalina Amon, Generatia Folk. ... ORADEA, 3 octombrie 2018, Casa de Cultura a Sindicatelor:
Declaratia a fost facuta in contextul anuntului de inscriere a senatorului Petru Filip in PSD. Ponta a declarat ca grupului parlamentar social-democrat i se alatura Petru Filip, un om care inseamna foarte mult pentru Oradea si pentru Bihor, dar si pentru miscarea politica de stanga.
Google Romania va afisa pe 1 Decembrie un logo special desenat de Iasmina Maria Raceanu Google a anuntat castigatorul primei editii a concursului Doodle 4 Google in Romania.
Ziua Sfantului Andrei, ocrotitorul Romaniei, celebrata de crestini Credinciosii il praznuiesc, joi, pe Sfantul Apostol Andrei, ocrotitorul Romaniei. Conform Bibliei, Andrei este fratele apostolului Petru. ... Andrei l-a urmat pe Christos, spunandu-i fratelui sau Petru: ... De aceea Andrei a fost numit CEL DINTAI CHEMAT.
care sunt, de fapt, data si anul nasterii Toata lumea crestina sarbatoreste Nasterea Domnului pe 25 decembrie, dar aceasta nu ar fi data reala a nasterii, dupa cum au aratat cativa cercetatori si istorici.
Pastorala de Sfintele Pasti 2016 a Patriarhului Romaniei - text integral Ucenicii lui Christos - Martori si vestitori ai Invierii Lui si Imi veti fi Mie martori in Ierusalim, in toata Iudeea si in Samaria si pana la marginea pamantului!
Presedintele PNL Bihor, deputatul Cornel Popa (foto), considera ca vinovat este liderul PD Bihor, preocupat mai mult de propria-i imagine.
Vicepresedintele provizoriu al PLD, Gheorghe Flutur, neaga acuzatiile de racolare a unor membri conservatori si considera declaratiile vicepresedintelui PC Petru Calian drept "o copilarie". ... Mi se pare o copilarie sa discutam astfel de chestiuni.
Mai exact, deputatul Petru Lificiu a vorbit simbata, la Galati, despre acordul incheiat intre PER si Partidul Verde, alianta formata purtind numele de Alianta Verde - Ecologistii. Acordul a fost semnat de Petru Lificiu din partea PER si Gheorghe Ionicescu din partea Partidul Verde.
Deputatul PDL Petru Calian a acuzat PNL, UDMR si PSD ca au trasarat colegiile uninominale A®n judetul Cluj, astfel A®ncat cele trei partide sa iasa avantajate.
Aproximativ 200 de persoane s-au imbulzit la Prefectura Dolj pentru a afla cum pot obtine bani pe o noua schema de finantare guvernamentala din Fondul Social European.
Opozitia isi mentine decizia de a nu participa la sedintele de plen si la comisii Opozitia ramane pe aceeasi decizie politica de a nu participa la sedintele de plen si nici la cele ale comisiilor permanente, a declarat luni vicepresedintele Senatului, Petru Filip (PDL), in urma discutiilor avute in Biroul permanent cu liderii grupurilor parlamentare.
Vicepresedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), Petru Lificiu, va fi eliberat din functie, a anuntat, astazi, premierul Victor Ponta, care s-a declarat deranjat de declaratiile acestuia privind cresterea cu 5% a pretului electricitatii, acuzandu-l de aroganta.
a avut loc intrevederea domnului senator Petru FILIP, presedintele Comisiei pentru politica externa a Senatului, cu E.S.
Senatorul Nicolae Moga a transmis Comunicat de presa pe care il puteti citi in continuare. ... De asemenea, la intrevedere a mai participat si domnul senator Petru Filip, presedintele Comisiei pentru politica externa a Senatului.
Grupul suedez Electrolux nu este de nasul oradenilor. Asa a decis administratia PDL a Oradiei, impreuna cu fostul primar Petru Filip.
4 iulie 2018, Bucuresti) a fost un critic si istoric literar roman, membru de onoare (2001) al Academiei Romane, reputat eminescolog si un fervent aparator si promotor al culturii si civilizatiei romanesti din Bucovina de Nord.
MISCAREA DE REZISTENTA: ... MAGDA MARINCOVICI) La audienta jubiliara de sambata, papa Francisc a adresat un salut special credinciosilor din Romania care participa la pelerinajul la Roma, organizat in zilele 9-11 septembrie 2016 de Conferinta Episcopilor din Romania:
google-analytics.com