Cautare

16879 de rezultate pentru "data de nastere mircea petru" (3.26 secunde)
Fiecare persoana pe acest Pamant are o zi de nastere si in acea zi, datorita urarilor, telefoanelor non stop, mesajelor si caldurii prietenilor poate ajunge sa se simta cel mai special om din Univers.
Lucretia Borgia - Continuare - Legenda neagra Ca dealtfel tot restul familiei, de-a lungul secolelor, Lucretia a fost subiectul a numeroase calomnii si acuzatii. ... Cele mai insistente o descriau ca un fel de Mesalina, intriganta, sangeroasa, corupta, nu supusa, ci complice a tatalui si fratelui sau.
Alexandru Safta ) Este un subiect care pare sa tina exclusiv de latura spirituala, sau filosofica, a lucrurilor.
Regele Mihai I, sarbatorit la Palatul Elisabeta Regele Mihai I isi serbeaza ziua de nastere si onomastica la Palatul Elisabeta. Majestatea Sa a implinit, pe 25 octombrie, 93 de ani.
MARIA TANASE, aniversata de Google la 100 de ani de la nastere. Google Doodle pentru MARIA TANASE MARIA TANASE, celebra cantareata de muzica populara, este omagiata de Google la 100 de ani de la nastere.
Vedeta isi doreste acum ca in certificatul de nastere al Mayrei, fetita ei cea mare, sa fie trecut numele tatalui acesteia!
Ducesa de Cambridge a NASCUT UN BAIETEL. Fiul printului William este al treilea in ordinea succesiunii la tron Ducesa de Cambridge, sotia printului William, a nascut un baietel, luni, la maternitatea St.
Ziua de nastere 25: personalitate Posesori ai unei judecati logice si patrunzatoare, cei nascuti pe 25 stralucesc prin facultatile intelectuale si prin dorinta de studiu, de instruire.
REACTUAL - Un nou proiect ce ia nastere in Calarasi in 2017 - 22 aprilie la ora 11.00, la Muzeul Municipal Calarasi REACTUAL este numele unui proiect artistic ce ia nastere in Calarasi in 2017.
Cazul de mai jos a cutremurat intreaga lume prin duritatea lui! ... In luna a 6-a insa a descoperit ca are niste semne extrem de ciudate pe abdomen. ... A urmat o noua vizita la aceeasi preoti, care i-au spus sa tina un post de 21 de zile.
Cryo-Save, cea mai mare banca din Europa de stocare a celulelor stem, anunta ca pe 10 decembrie 2013, o fetita de 4 ani din Spania a primit o infuzie de celule stem provenite din propriul sange recoltat si procesat din cordonul ombilical, pentru a fi tratata de paralizie cerebrala.
Faci deja o multime de analize medicale inainte de a ramane insarcinata, nu-i asa? Afla ca in timpul sarcinii vei avea parte de si mai multe teste pentru ca sarcina ta sa decurga normal, iar tu sa te bucuri de cea mai frumoasa perioada din viata unei femei!
Ziua de nastere 7: personalitate Capabili de o perceptie profunda si analitica, cei nascuti pe 7 sunt inclinati spre cultura, spiritualitate, filozofie, stiinta si tehnica. ... Dispun de vaste facultati mentale, au un spirit de observatie ascutit si o intuitie deosebit de dezvoltata.
Ziua de nastere 26: personalitate Energici, eficienti si ambitiosi, cei nascuti pe 26 au stofa de afaceristi. Sunt buni organizatori, inteligenti, realisti, cu viziune de ansamblu si putere de razbatere. ... Relatiile sociale si familia conteaza la ei cel putin la fel de mult cat cariera (care sigur conteaza!).
Ziua de nastere 16: personalitate Intuitivi, inteligenti, analitici si profunzi, cei nascuti pe 16 sunt aplecati spre cercetarea subiectelor serioase, de fond, ale vietii. Sunt interesati de cultura, filozofie, religie, etica, psihologie, legislatie, ezoterism, etc.
Ziua de nastere 17: personalitate Ambitiosi, plini de energie si cu o viziune larga si sintetica, cei nascuti pe 17 au un talent special pentru afaceri. ... Proiectele lor sunt ample si indraznete, mijloacele de implinire, sunt originale, ingenioase si eficiente.
Recent, a avut loc conferinta uneia din cele mai vechi si mai cunoscute banci de celule stem din Romania, Biogenis, in cadrul careia cei prezenti au asistat la un curs de prim ajutor pentru bebelusi, copii, dar si adulti deopotriva.
Vedeta, care se afla in ultimul trimestru de sarcina, isi asteapta cu nerabdare bebelusul poznas. ... Aceasta a apelat la una dintre cele mai cunoscute banci de celule stem din Romania, Biogenis, luand in considerare urmatoarele criterii importante in alegerea sa:
Un spital din Graz (sudul Austriei) a fost gasit vinovat pentru un schimb de copii la nastere, in urma cu 26 de ani, si condamnat sa plateasca daune familiei care a depus plangerea, relateaza AFP, potrivit Agerpres.
PSD da dovada de aceeasi aroganta. ... Veniti pe litoral, liderii PSD (Mircea Geoana, presedinte PSD si Adrian Nastase, presedinte executiv PSD) au sustinut o - hai sa-i zicem totusi - conferinta de presa, la sediul Organizatiei Judetene Constanta.
google-analytics.com