Cautare

1478 de rezultate pentru "daniliuc+tudor+tudora" (8.27 secunde)
Deputatul independent Daniela Buruiana a anuntat vineri ca l-a dat in judecata pe presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, pentru insulta, calomnie si defaimare.
COTIDIANUL - Radu Tudor: 13 intrebari esentiale dupa tragedie Jurnalistul Radu Tudor a facut publice 13 intrebari pe care le considera "esentiale" dupa accidentul de avion care a avut loc luni si in urma caruia doua persoane au decedat. Iata intrebarile postate marti de Radu Tudor pe blogul personal:
Maestrul Tudor Gheorghe, romanul care reuseste sa ridice sala in picioare la fiecare recital, isi continua neobosit actiunile de promovare si pastrare ale valorilor culturii nationale, prin intermediul unui numar impresionant de spectacole oferite publicului de toate varstele, de la tinerii aflati inca pe bancile scolii si pana la cei trecuti de varsta intelepciunii.
Daca iti place Iuliana Tudor si esti fan fidel al emisiunii pe care vedeta o prezinta la TVR, "O data-n viata", atunci a venit momentul s-o cunosti mai bine! Iuliana Tudor vrea sa te intalneasca!
Prezentatoarea emisiunii "O data-n viata", Iuliana Tudor, a mai bifat cu succes un nou capitol din cariera sa. ... Astfel, Iuliana Tudor a devenit nu doar unul dintre profesorii scolii, ci este si promotorul principal al proiectului. ... Eu sunt aici pentru voi!", a declarat Iuliana Tudor.
Iuliana Tudor este intr-o forma de zile mari. ... Daca pana acum a adoptat tinute cuminti, Iuliana Tudor si-a uimit aseara telespectatorii. ... In ultima aperioada, imaginea Iulianei Tudor s-a schimbat vizibil, prezentatoarea tv aparand din ce in ce mai des la rubricile de vedete bine imbracate.
Radu Tudor, sesizare penala impotriva unor jurnalisti ai RTV Jurnalistul Antena 3, Radu Tudor, a anuntat ca va face o sesizare penala impotriva Romania Tv si a unor colegi din acest grup de presa.
Salariul lui Tudor Chirila facut public Salariul lui Tudor Chirila, facut public de acesta, intr-o declaratie despre situatia actorilor din Romania. ... Salariul lui Tudor Chirila ca actor de teatru nu mai este un secret.
Tudor nu mai e de mult o noutate pentru oricine mai are atatea sinapse pe creier incat sa poata deosebi vrabia de curca. ... Tudor incepe sa fie privit, in ultima vreme, de tot mai multi, cu tot mai putina ingaduinta.
Cozmin Gusa a anuntat intr-o conferinta de presa ca il va da in judecata pe Corneliu Vadim Tudor pentru calomnie, avandu-l ca avocat pe Victor Ponta.
Tudor si-a depus listele de candidati la Biroul Electoral Central (BEC) in ultima clipa, lucru care a confirmat ca in PRM s-au dus lupte aprige pentru locurile pe liste.
Desi nici unul dintre actorii politici reprezentativi, UN PSD+PUR si Alianta PNL-PD, nu a vorbit pana acum despre posibilitatea reala a unei colaborari postelectorale cu PRM, liderul acestui partid, Corneliu Vadim Tudor, pune deja conditii posibililor petitori, sugerand ca acestia trebuie sa-si curete partidele de corupti.
Corneliu Vadim Tudor a cerut, ieri, membrilor si simpatizantilor PRM sa boicoteze turul doi al alegerilor prezidentiale in cazul in care scutinul din 28 noiembrie nu va fi anulat.
Ca urmare, Corneliu Vadim Tudor a recomandat, inca o data, membrilor si simpatizantilor PRM sa boicoteze prin absenta turul doi al alegerilor prezidentiale.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ieri la Senat ca partidul sau este dispus sa poarte discutii cu “toata lumea“, avand in vedere ca politica este “arta negocierii“, insa a tinut sa precizeze ca “prevede“ alegeri anticipate in cateva luni.
Este suficient sa ne amintim numai cum PSD isi stuchea in san si se ferea ca dracu' de tamaie de orice asociere cu "extremistii” lui Vadim Tudor si de referirile acestuia din urma la "hotii, derbedeii si coruptii” din PSD, nelipsite din orice luare publica de cuvant a liderului PRM.
Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a anuntat ieri ca PRM a decis depunerea candidaturii Ancai Petrescu pentru functia de primar general al Capitalei. ... Tudor. ... Vadim Tudor nu a lasat-o pe Anca Petrescu sa raspunda la multe intrebari, inclusiv la cele referitoare la numarul de locuitori ai Capitalei.
Corneliu Vadim Tudor este foarte sigur ca va castiga alegerile prezidentiale din toamna inca din primul tur. ... "Eu in toamna voi castiga alegerile prezidentiale din turul intai", sustine Vadim Tudor. ... Ii fac la Golden Blitz un cabinet frumos acolo si sta acolo", a mai spus Vadim Tudor.
Presedintele PPRM Vaslui, Corneliu Bichinet, membru in Biroul Permanent al partidului, si-a acuzat ieri colegii din tara de demisia lui Corneliu Vadim Tudor, considerand ca acestia l-au “sufocat“ cu memorii si reclamatii din interiorul filialelor locale ale partidului.
Un grup de parlametari PRM, in frunte cu Corneliu Vadim Tudor, l-au huiduit pe presedinte in timpul discursului, au afisat bannere cu Basescu infatisat dupa gratii si l-au numit pe presedinte mafiot si betiv.
google-analytics.com