Cautare

408 de rezultate pentru "daniela raduicacom imagesstoriesimagesstoriesimagesstoriespetx gif" (2.70 secunde)
Gheorghe Albu, deputat FSN si PD de Dambovita, absent 1992-1996, Antal Istvan, deputat UDMR de Harghita, absent 1990-1992, Crin Antonescu, deputat PAC, PNL, PL a€™93 de Bucuresti, absent 1990-1992, Asztalos Ferenc, deputat UDMR de Harghita, absent 1990-1992, Borbely László, deputat UDMR de Mures, absent1996-2000, Buruiana Aprodu Daniela, deputat FSN si PRM de Braila, absent 1992-1996, Gvozdenovici Slavomir, deputat Uniunea Sarbilor din Romania, absent 1990-1992, Leonida Lari Iorga, deputata PNÂTCD si PRM de Suceava, absenta 1990-1992, Mircea Man, deputat FSN si PD de Maramures, absent 1996-2000, Musetescu Ovidiu, deputat FSN, PDSR si PSD de Teleorman, absent 1996-2000, Nicolicea Eugen, deputat PDSR si PSD de Mehedinti, absent 1990-1992, Oltean Ioan, deputat FSN si PD de Bistrita-Nasaud, absent 1992-1996, Daniela Popa, deputat FSN, PDSR, ApR si PUR de Bucuresti, absenta 2000-2004, Calin Popescu-Tariceanu, deputat PNL de Bucuresti, absent 1992-1996, Cristian Radulescu, deputat FSN si PD de Vaslui, absent 2000-2004, Seres Denes, deputat si senator UDMR de Salaj, absent 1990-1992, Stanciu Anghel, deputat PRM de Iasi, absent 1990-1992, ßtefan Tcaciuc, deputat Uniunea Ucrainenilor din Romania, absent 1996-2000, Ioan Timis, deputat FSN, PD, PDSR si PSD de Hunedoara, absent 1996-2000.
Rodica Stanoiu, la polul negativ In afara de Rodica Stanoiu, alte femei din PSD criticate in presa au mai fost Daniela Bartos, care, desi nu mai era ministru al Sanatatii in 2004, de fiecare data in articole/stiri era mentionat modul defectuos in care a condus aceasta institutie.
La sedinta au participat Adriean Videanu si Cristian Radulescu (PD), Bogdan Olteanu (PNL), Daniela Popa (Partidul Conservator), Verestoy Attila (UDMR). „Probabil ca evaluarea nu va fi finalizata saptamana viitoare, dar este un inceput“, a spus deputatul Daniela Popa la sfarsitul reuniunii.
Vicepresedintele PC, Daniela Popa, a prezentat luni la Bruxelles activitatea partidului sau la nivel guvernamental, parlamentar si local.
Dupa demisia lui Adrian Nastase, in lupta pentru sefia Camerei Deputatilor, PSD a anuntat ca il vor sustine pe Valer Dorneanu, in aceeasi cursa inscriindu-se, din partea PC, Daniela Popa.
Secretarul Comisiei pentru Controlul SIE, Daniela Buruiana-Aprodu (PRM), s-a plans ieri conducerii Parlamentului pentru faptul ca actualul director al SIE, Claudiu Saftoiu, a solicitat ca membrii Comisiei, participanti la sedintele acesteia, sa detina certificat ORNISS de acces la documente secrete.
Sistemul Sadova - Corabia, reabilitat in doi ani Alimentarea cu apa a sistemelor de irigatii pentru beneficiarii care au incheiat contracte cu ANIF se va face, potrivit directorului ANIF Sucursala Dunare - Olt, Daniela Prodan, peste o luna.
Lia Olguta Vasilescu este cel de-al doilea deputat pe care il pierde PRM dupa ce Daniela Buruiana a demisionat imeidat dupa alegerile europarlamentare, la recomandarea liderului Corneliu Vadim Tudor.
In schimb, Daniela Popa si Sabin Cutas se alatura liderului judetean Florin Anghel in competitia pentru sefia partidului. ... Deputatul conservator Daniela Popa a precizat ca se va inscrie in cursa pentru sefia partidului, iar platforma sa vizeaza "continuarea conservatorismului modern".
Daniela Popa a fost huiduita, duminica, la Congres, dupa ce s-a anuntat ca ea a castigat presedintia PC.
Presedintele PC Prahova, Florin Anghel, care a pierdut functia de presedinte al partidului la Congresul extraordinar de duminica trecuta in fata deputatului Daniela Popa, contesta rezultatele alegerilor din PC.
Noul presedinte al PC, Daniela Popa, a declarat ca a fost sunata de mai multi lideri judeteni care au informat-o ca au primit telefoane de la persoane care au sustinut ca o reprezinta si care au incercat sa verifice modul in care au votat la congres.
Presedintele PC Daniela Popa solicita CSAT elaborarea unui plan clar al retragerii soldatilor romani din Irak, sustinand ca in cei cinci ani de prezenta pe teritoriul irakian Romania a dovedit loialitate si corectitudine si amintind ca multe state si-au retras deja trupele.
Dupa ce a fost adoptat si proiectul de hotarare privind declararea ca legal constituit a Consiliului Local, alesii municipali i-au ales pe cei cinci membri ai comisiei de numarare a voturilor, al carei presedinte a fost desemnat consilierul PSD Daniela Artimof, iar secretar general a fost ales consilierul PC Picu Apostol Roman.
Dupa ce a fost adoptat si proiectul de hotarare privind declararea ca legal constituit a Consiliului Local, alesii municipali i-au ales pe cei cinci membri ai comisiei de numarare a voturilor, al carei presedinte a fost desemnat consilierul PSD Daniela Artimof, iar secretar general a fost ales consilierul PC Picu Apostol Roman.
Liderul conservator Daniela Popa considera ca asumarea raspunderii Guvernului pentru majoritatea legilor care vizau reforma in Justitie, fara ca acestea sa fie dezbatute in plenul celor doua Camere ale Parlamentului, a dus la esecul de astazi.
Pe de alta parte, conservatorii, prin vocea presedintelui Daniela Popa, au spus ca e mai mult ca sigur ca vor avea un candidat pentru un colegiu de deputat la Constanta.
Geoana a fost propus drept candidat pentru functia de premier de catre liderul PC Daniela Popa si de presedintele Consiliului National al PSD Adrian Nastase.
La randul sau, Daniela Elena Dragomir, directorul executiv al Directiei de Munca si Protectie Sociala, a confirmat ca angajatii directiei resimt si ei lipsa spatiului. ... Lipsa spatiului nu ne permite sa lucram cu publicul si sa avem o arhiva bine structurata", a subliniat Daniela Dragomir.
In acelasi interval va fi organizat, conform Prefecturii Dolj, si concursul pentru sefia Finantelor Publice, insitutie in fruntea careia este nominalizat Eugen Calinoiu, adjunctul Directiei de Taxe si Impozite a Primariei Craiova.Daniela Dobrin este propusa de PD-L ca director coordonator al Directiei Judetene de Munca si Protectie Sociala, in timp ce la conducerea Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Dolj a fost propus Mohora Catalin Tiberius.
google-analytics.com