Cautare

408 de rezultate pentru "daniela raduicacom imagesstoriesimagesstoriesimagesstoriespetx gif" (3.29 secunde)
Deputatul PRM Daniela Buruiana a declarat ieri ca PRM nu va vota motiunea de cenzura pe care PSD intentioneaza sa o depuna in Parlament, daca nu va fi consultat referitor la tematica, problematica si consistenta motiunii.
Noul presedinte al Partidului Conservator, Daniela Popa, a fost prezenta, ieri, la Oradea, pentru a lua pulsul filialei si a vedea care este stadiul pregatirilor pentru alegerile locale.
Conducerea PC a fost mandatata de Consiliul National sa negocieze cu PSD o alianta preelectorala pentru alegerile parlamentare, optiunile in ceea ce priveste PNL ramanand deschise, a anuntat presedintele PC, Daniela Popa.
Deputatul Daniela Buruiana Aprodu, fost membru PRM, a declarat la Realitatea TV ca formatiunea din care a facut parte este "in disolutie", iar liderul C. ... Daniela Buruiana a precizat totodata ca cei peste 40 de parlamentari ce au parasit PRM-ul, nu au parasit partidul, ci pe C.
PC este in impas in a-si desemna candidatul ce va fi inclus pe lista pentru europarlamentare, deoarece pesedistii, in frunte cu Mircea Geoana, nu-l accepta pe Codrut Seres, ci pe Daniela Popa, iar Dan Voiculescu il sustine pe Seres, si nu pe presedintele PC, sustin surse din cele doua partide.
La examenul de saptamana trecuta, pentru sefia inspectoratului au participat Florian Constantin, sustinut de PD-L, in timp ce Marius Ciobanu si Daniela Neagu - pentru functiile de directori coordonatori adjuncti, la fel ca si Tiberiu Plesu si Marian Becheanu (foto), care au ocupat, pana in luna aprilie, posturile de adjuncti la ITM Constanta.
"Partidul Conservator ii cere Primului Ministru sa realizeze, prin Corpul de Control, verificari privind cheltuirea banului public la toate ministerele si publicarea rezultatelor obtinute", a declarat liderul conservator, Daniela Popa.
-ul de la Oil Terminal a luat in discutie sugestia ministerului de resort de a exclude din schema de conducere postul de director juridic, detinut de pedelista Daniela Dragomir.
Potrivit directorului-coordonator-adjunct al Inspectoratului Teritorial de Munca din Constanta, Daniela Neagu, cele mai multe reclamatii parvin de la angajatii nemultumiti ca nu si-au primit drepturile salariale. ... Desi reclamatiile sunt confidentiale, ei nu vin inainte, pentru ca le este frica", a precizat Daniela Neagu.
Potrivit directorului-coordonator-adjunct al Inspectoratului Teritorial de Munca din Constanta, Daniela Neagu (foto), cele mai multe reclamatii parvin de la angajatii nemultumiti ca nu si-au primit drepturile salariale. ... Desi reclamatiile sunt confidentiale, ei nu vin inainte, pentru ca le este frica", a precizat Daniela Neagu.
Femeia a spus ca se numeste Daniela Alexandra Zamfirescu, ca este verisoara presedintelui Traian Basescu si a venit sa ridice trofeul. ... Ma numesc Daniela Alexandra Zanfirescu si eu cred ca multa lume din aceasta sala ma cunoaste", a declarat Daniela Alexandru Zamfirescu.
In acest sens, ANOFM a incheiat cu Agentia Nationala de Consultanta Agricola un protocol de colaborare", a declarat Daniela Dobrin, directorul executiv al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
Evenimentul este organizat de AJOFM Dolj in cadrul manifestarilor prilejuite de a VII-a editie a Festivalului Sanselor Tale ce se defasoara in Craiova in perioada 15-18 noiembrie", a declarat Daniela Neagoe, directorul adjunct al AJOFM Dolj.
Astfel, apar diferente intre sumele angajate si cele solicitate", a declarat Daniela Neagoe, director executiv adjunct al AJOFM Dolj.
(...) Se poate depune si anual, cu posibilitatea platii anticipate in transe lunare sau trimestriale", a spus Daniela Gheorghe, purtator de cuvant al CAS Dolj.
Casa de Avocatura "Nemoianu", din Ramnicu Valcea, condusa de avocata Daniela Nemoianu, ofera servicii de consultanta juridica complexurilor energetice din Oltenia si Societatii Nationale a Lignitului, la preturi de lux.
Laurent si Daniela Chrzanovski, initiatorul proiectului. ... Daniela Chrzanovski, directorul Asociatiei Swiss WebAcademy, a afirmat ca "prin punerea noilor tehnologii in slujba civilizatiei", "portalul lansat marti incearca sa creioneze o imagine profunda si completa a Marginimii Sibiului":
Parca eram blestemata!" Daniela Gyorfi a trecut prin multe incercari pentru a avea un copil! ... Nu mai eram optimista deloc, imi pierdusem orice speranta", a povestit Daniela.
Daniela Crudu, Simona Trasca si Madalina Pamfile, saltate de Politie intr-un dosar de prostitutie De lux, chiar de mare lux, daca printre prestatoare se vor regasi si starletele care prin nuri si prostie fac deliciul noptilor albe ale telespectatorilor consumatori de entertaniment cu bulina rosie.
Anca Daniela Raiciu si Mihai Chirea sunt autorii unei lucrari exceptionale: ... Anca Daniela Raiciu este Director Marketing la S.C. ... Anca Daniela Raiciu, care explica ratiunea aparitiei acestei lucrari, problematica abordata, locul si rolul Societatii Hofigal in productia de medicamente romanesti.
google-analytics.com