Cautare

56221 de rezultate pentru "crima organizata care a lasat cateva zeci de familii fara case" (3.87 secunde)
CASE SI FANTANI LA RADOVANU, un reportaj din anul 1986, de Florian Popa Micsan Tema reportajului cu titlul de mai sus este aparent simpla: e vorba despre vocatia romanilor de a construi case si de a sapa fantani.
Analizand cu atentie numarul familiilor care beneficiaza de ajutor social din partea statului in urma Legii 416/2001 privind venitul minim garantat, se poate observa destul de usor care sunt cele mai sarace localitati de pe raza judetului Constanta.
Zeci de case din comunele doljene Carna si Rast, care au fost distruse de revarsarea Dunarii, nu vor fi reconstruite pentru ca proprietarii nu au domiciliul in localitate, iar aceste imobile sunt considerate case de vacanta.
Presedintele Traian Basescu a criticat dur, la sedinta de bilant a Ministerul Administratiei si Internelor, coruptia din institutie, a subliniat ca aceasta are nevoie de reforma reala si zonele in care politia este toleranta cu crima organizata sunt vizibile clar pe harta.
la targul din weekend fara a avea case de marcat. Seful Garzii Financiare Dolj spune ca a facut un control sambata si nu existau firme care sa vanda produse, ci doar producatori traditionali, care nu au nevoie de casele de marcat.
Inpolitics publica articolul lui Sorin Rosca Stanescu, postat pe siteul www.sroscas.ro - "O crima financiara. Facuta chiar de Guvern" -, pe care il puteti citi in continuare.
Moartea lui Razvan Ciobanu tine prima pagina a presei cu titluri incendiare in genul: Accident, crima sau sinucidere. Decesul lui Razvan Ciobanu a ridicat numeroase semne de intrebare. Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord?
Dezvoltatorii au pus frana brusc in cartierele care ar fi trebuit sa apara langa Craiova. Lipsa clientilor a creat mari probleme de finantare a constructiilor rezidentiale.
Zeci de locatari ai unui bloc din Bals au ramas de luni fara apa si fara caldura, din cauza datoriilor mari pe care asociatia le-a acumulat catre furnizorul de apa.
Un proiect referitor la stramutarea catorva zeci de case din zonele cu risc ale orasului Ocnele Mari in municipiul Ramnicu Valcea a starnit disensiuni intre autoritatile locale ale statiunii si Prefectura Valcea.
Cum se construiau casele traditionale romanesti S-a tot vorbit de multe tipuri de constructii si diferite materiale naturale : ba case din baloti de paie, ba case din cob, ba case din paianta, ba din chirpici sau mai mult, case din saci umpluti cu pamant si lista ar putea continua!
Galatenii vor putea plati taxele si impozitele locale pe anul 2006 incepind cu data de 9 ianuarie, a declarat primarul Dumitru Nicolae. Potrivit aceleiasi surse achitarea darilor locale a fost devansata cu citeva zile pentru evitarea producerii aglomeratiei la ghiseele Directiei de Fiscalitate.
In urma alunecarilor de teren din primavara anului 2006, Guvernul Romaniei a alocat fonduri pentru construirea a peste 100 de imobile destinate sinistratilor gorjeni din comunele Rosia de Amaradia si Albeni, ale caror locuinte fusesera inghite de pamant.
Ceea ce in vara parea imposibil de realizat, un nou Rast care sa stearga din amintiri dezastrul pe care l-a lasat Dunarea dupa ce a intrat noaptea, pe furis, in sat, se apropie de finalizare.
Cel mai important proprietar de imobile din Craiova este o femeie. Ea detine in urbe un numar record de 14 locuinte si plateste un impozit actualizat de 6.334 de lei pe 2010. Cel mai mare impozit pe proprietate il plateste insa un barbat care are "doar" zece case.
Cele mai scumpe locuinte sunt situate în comunele care au utilitati sau iesiri la drumuri intens circulate. O casa din mediul rural care în urma cu doi ani se vindea cu 15.000 de lei acum costa cel putin 45.000 de lei.
Cele mai scumpe locuinte sunt situate în comunele care au utilitati sau iesiri la drumuri intens circulate. O casa din mediul rural care în urma cu doi ani se vindea cu 15.000 de lei acum costa cel putin 45.000 de lei.
Asta ar trebui infiintata in Parlament, daca ea nu functioneaza deja, ezoteric, prin colturi intunecate de coridoare prin Casa Poporului. Ca doar parlamentari vizati in anchete "grele" sau parlamentari amici la catarama cu urmariti penal in dosare la fel de "grele" sunt cu duiumul.
Prima "mutare" pentru inlocuirea comisarului-sef Gheorghe Bica de la comanda politistilor doljeni s-a produs la sfarsitul saptamanii trecute, cand seful Politiei Municipiului Craiova si-a depus demisia.
Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat luni ca pe echipa numita la conducerea MAI nu pot fi suparati decat "unii colegi" care si-au dorit acest minister, pe de o parte, sau "grupurile generatoare de crima organizata", pe de alta parte.
google-analytics.com