Cautare

2550 de rezultate pentru "crima carcea dolj" (2.87 secunde)
Balci administrativ la Prefectura Dolj. Fostul subprefect de Dolj, Ionel Ciobotea, dat afara din post, a castigat procesul cu Ministerul Administratiei si Internelor si s-a reintors in functie. ... Deciziile pripite ale guvernului au creat o situatie comica si fara precedent la Prefectura Dolj.
Balci administrativ la Prefectura Dolj. Fostul subprefect de Dolj, Ionel Ciobotea, dat afara din post, a castigat procesul cu Ministerul Administratiei si Internelor si s-a reintors in functie. ... Deciziile pripite ale guvernului au creat o situatie comica si fara precedent la Prefectura Dolj.
Chiar daca la Dolj au fost mai multi bani decat pe august, sefii Fiscului nu au incasat nici un leu din aceste bonusuri. In doua luni, angajatii DGFP Dolj au incasat 1,2 milioane de lei sub forma de stimulente.
La Dolj, PNL l-a desemnat pe Pavel Badea care urma sa intre in cursa interna pentru desemnarea candidatului USL la Primaria Craiova. ... Motivul invocat de liderii PSD din Dolj a fost acela ca lista ramane deschisa.
Nici macar aceasta varianta nu convine insa unora dintre liderii PDL, cel mai fervent opozant aratandu-se presedintele PDL Dolj, senatorul Radu Berceanu.
Nici macar aceasta varianta nu convine insa unora dintre liderii PDL, cel mai fervent opozant aratandu-se presedintele PDL Dolj, senatorul Radu Berceanu.
Daca vreti sa aflati ce averi si ce interese au candidatii la alegerile locale din Dolj de peste doua saptamani, renuntati. ... Aceasta situatie este valabila cel putin la nivelul judetului Dolj.
Prima sedinta a noului Consiliu Judetean Dolj a debutat cu scandal.
Anul acesta, culturile agricole din Dolj au fost greu incercate de conditiile meteorologice. ... Mai putine precipitatii in urmatoarea perioada ar insemna sa intre in normal", a declarat Cornel Popa, directorul general al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj.
Nu cumparati miei "de la coltul blocului sau de pe strada!" Cum perioada sarbatorilor este extrem de profitabila pentru comerciantii care profita de aglomeratie, pentru a scoate la vanzare marfa de calitate mai slaba, reprezentantii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) Dolj impreuna cu inspectori ai Directiei Sanitar-Veterinare (DSV) Dolj au trecut la verificarea unitatilor agroalimentare din Craiova.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) cauta solutii pentru a scapa de pachetele minoritare de actiuni pe care le mai detine la societatile comerciale din Dolj. ... Societatile comerciale din Dolj, la care Autoritatea mai are actiuni, le poti numara pe degete.
O societate cu patroni straini a obtinut rambursarea de TVA de la DGFP Dolj in baza achizitiei fictive a unei linii tehnologice de produs ambalaje.
Astfel, in ultimele doua luni, la Biroul Judetean de Renta Viagera Dolj au fost depuse aproximativ 140 de dosare, adica 36% din totalul celor depuse de la inceperea programului. Batranii din Dolj care pot accesa acest program sunt insa extrem de legati de pamantul lor.
In acest sens, ANOFM a incheiat cu Agentia Nationala de Consultanta Agricola un protocol de colaborare", a declarat Daniela Dobrin, directorul executiv al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
Datele oferite de autoritati releva faptul ca din suprafata totala de 80.000 de hectare de padure existenta in Dolj, au fost retrocedate pana acum peste 20.000 de hectare.
In judetul Dolj, in ultimii cinci ani, propulsia multor automobile pe benzina sau motorina a fost schimbata pe gazul petrolier lichefiat (GPL).
In primele doua saptamani, de cand s-a dat "liber" la subventia pentru motorina, DADR Dolj a eliberat adeverinte pentru o cantitate de aproximativ 2,5 milioane de litri de motorina.
ITM si-a facut temele Silviu Cotiga, inspectorul-sef al Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Dolj, a marturisit ca institutia pe care o conduce s-a aliniat deja, atat in ceea ce priveste conditiile de sanatate in munca, cat si relatiile de munca, la cerintele UE, dar ca exista in continuare probleme, pe care incearca sa le stopeze.
Potrivit Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Dolj, in judet s-au angajat legal in acest an numai 22 de straini, majoritatea din tari arabe. ... Probabil ca altfel numarul lor ar fi mai mare", a precizat Silviu Cotiga, inspectorul-sef al ITM Dolj.
Desi pot primi bani frumosi pentru angajarea persoanelor marginalizate social, doar sase angajatori din Dolj au contracte cu AJOFM in acest sens, prin incadrarea in munca a 19 persoane. ... Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj subventioneaza agentii economici care incadreaza persoane marginalizate social.
google-analytics.com