Cautare

2550 de rezultate pentru "crima carcea dolj" (7.48 secunde)
Parlamentarilor PSD de Dolj nu le-a prea pasat de suferinta doljenilor loviti de ape. ... Pot sa spun ca toti parlamentarii PSD de Dolj au fost in teren pentru ca absolut toti au vrut sa ajute.
Isteria gripei aviare a cuprins si judetul Dolj. ... 47 din 2005, consiliile locale si medicii veterinari din judet trebuie sa se ocupe de neutralizarea cadavrelor, medicii veterinari ai DSVSA Dolj alearga in fiecare zi dintr-o parte in alta pentru fiecare sesizare venita din partea cetatenilor.
Cu toate ca guvernul a pus la dispozitia primariilor din zonele rurale suma de 10.000 de miliarde de lei vechi pentru urmatorii trei ani pentru proiecte de infrastructura, doar 12 primari din Dolj s-au aratat dispusi pana in prezent sa acceseze fondul.
Era tehnologiei informatiei si a comunicarii merge paralel cu administratia publica locala din Dolj. ... Pe principiul "pofta vine mancand", Consiliul Judetean Dolj a alocat in urma cu un an 23 de miliarde de lei vechi pentru conectarea la lumea virtuala a tuturor primariilor.
In total, din cei 74 de primari pe care i-a avut la alegerile locale din 2004, PSD a pierdut opt primari, proces care este pus de liderul PSD Dolj pe seama racolarilor facute de reprezentantii partidelor din Alianta DA PNL-PD.
Aproape doi ani au trecut de la declansarea scandalului rambursarilor ilegale de TVA de la Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, care au secatuit bugetul statului cu mii de miliarde de lei.
Asa se face ca, potrivit datelor furnizate de reprezentantii Consiliului Judetean Dolj in luna iulie a acestui an, doar trei primarii doljene aveau angajat un credit:
61 de medici de familie si stomatologi din Dolj asteapta si azi decizia de vanzare a cabinetelor medicale in care profeseaza si care se afla in domeniul privat al judetului Dolj.
Constantin Dascalu, vicepresedintele pe probleme economice al CJ Dolj, a declarat ca, pentru o impartire corecta a banilor, Directia Generala a Finantelor Publice Dolj va trebui sa colaboreze cu CJ Dolj, institutie care cunoaste mai bine problemele din judet.
In opinia conducerii Consiliului Judetean Dolj, institutia care a impartit banii pentru asistatii social pana anul acesta, primariile se vor afla in imposibilitatea de plata a tuturor drepturilor banesti catre persoanele care beneficiaza de venitul minim garantat din cauza criteriului ales de finantisti pentru acordarea banilor pentru comune in 2007.
Deputatul Horatiu Buzatu, presedintele PLD Dolj, a declarat ca are informatii privind negocierea unor posturi de prefecti care au fost desemnati in 2005 de Partidul Democrat, functii printre care se afla si cea din Dolj.
Acestia spera sa rezolve litigiul dintre Directia Judeteana de Cultura si PSD Dolj, care îsi disputa de doi ani în instanta o parte din suprafata ocupata de pesedisti.Directia Judeteana de Cultura a dat în judecata PSD în urma cu doi ani, la presiunea ministerului de resort, care i-a reprosat directorului Dan Lupescu ca nu a fost în stare sa ocupe cei 200 mp dati în administrare în 2001, prin hotarâre de guvern, la etajul Casei Plesia din strada Kogalniceanu, unde are sediul si PSD.
Liderul PSD Dolj, Ion Prioteasa, i-a transmis joi lui Mircea Geoana un mesaj din partea organizatiei judetene si a primarilor de a negocia intrarea la guvernare cu oricare dintre partide, pentru ca opozitia ar produce daune importante in randul "militantilor si soldatilor" partidului.
Democrat-liberalii s-au manifestat, in sedinta de joi a Consiliului Judetean Dolj, ca partid de opozitie, incercand sa blocheze hotararile promovate de alianta PSD-PNL.
30 de inspectori de specialitate din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Dolj au fost demisi ieri de inspectoarea generala Lelioara Nicola.
Directorii coordonatori si adjunctii Garzii Financiare, ai directiilor vamale judeteana si regionala si ai Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) din judetul Dolj au fost numiti oficial in functii ieri, in cadrul unor festivitati de investire la care a participat prefectul Florin Stancu.
Cat de avuti sunt parlamentarii care reprezinta judetul Dolj in legislativul roman? ... Dintre cei cinci senatori de Dolj, Radu Berceanu are cea mai mare avere, dar Mircea Geoana are investitii la societatea Morgan Stanley din Statele Unite.
Consiliul Judetean (CJ) Dolj a facut miercuri doua cadouri consistente Spitalului de Urgenta Craiova.
Dupa ce conducerea executiva a Consiliului Judetean (CJ) Dolj s-a bucurat ca economiseste bani pe seama preturilor mici cu care au fost castigate anumite licitatii de reabilitare a unor obiective, acum atribuie contracte pentru lucrari suplimentare "surpriza", de aproape 1,8 milioane de lei.
Reprezentantii Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj explica modul in care sunt selectate firmele controlate. ... Probabil ca sumele restante mari apar in urma controalelor noastre, care gasesc venituri nedeclarate", a declarat Mihai Antonescu, directorul coordonator al DGFP Dolj.
google-analytics.com