Cautare

2519 de rezultate pentru "crima carcea dolj" (2.59 secunde)
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Ca urmare a situatiei existente la nivel national, referitor la pericolul gripei aviare, Agentia Locala pentru Protectia Mediului Dolj impreuna cu Garda de Mediu au controlat toti cei patru agenti economici din judet care detin ferme si/sau abatoare (Bioferm - Bradesti, Felvio - Bucovat, Premix - Segarcea, Avicola Raggi - Carcea).
Zone cu potential turistic in Dolj Zonele cu potential turistic din Dolj, identificate cu ajutorul reprezentantului ANT din regiune, sunt Bechet, Calafat, Gighera (izvoare cu proprietati curative), localitatile in care exista podgorii (atractive prin organizarea de degustari de vinuri in crame proprii), lacurile din judet (Lacul Fantanele), Jiul (activitati de iahting, concursuri de caiac-canoe).
Mai avem evazionisti in Dolj? ... Cat reprezinta in PIB evaziunea fiscala din Dolj?
Mai avem evazionisti in Dolj? ... Cat reprezinta in PIB evaziunea fiscala din Dolj?
O prezentare intocmita de Biroul de audit public intern din cadrul Consiliului Judetean Dolj a aruncat ieri in aer activitatea angajatilor institutiei.
Pentru a pune mana pe banii guvernului, edilii doljeni sunt instruiti, in paralel, de Consiliul Judetean si Prefectura Dolj.
Miliardele de lei destinate finalizarii blocului 21A, situat vizavi de Universitate, zac in prezent in conturile Consiliului Judetean Dolj, pentru ca firma desemnata sa efectueze lucrarile nu are capacitatea de a-i cheltui.
In ceea ce priveste consilierii judeteni, numarul acestora a ramas constant in perioada de doi ani scursa de la inceputul mandatului, PNL intrand in mandatul 2004 - 2008 cu opt alesi in Consiliul Judetean Dolj.
Am primit o propunere perfectibila si tocmai de aceea am hotarat sa amanam sedinta.Trebuie sa ne uitam in cat mai multe localitati din Dolj, sa acordam sprijin mai multor tipuri de proiecte, pentru ca acesti bani sa fie repartizati intr-un mod cat mai echitabil", a spus consilierul democrat Gelu Visan.
Nici nu s-a uscat bine cerneala pe stirile care anuntau scoaterea de la guvernare a democratilor, ca zvonurile privind impartirea posturilor detinute in Dolj de PD au si inceput sa apara.
Pedistii din Dolj l-au lasat balta pe Traian Basescu.
Pedistii din Dolj l-au lasat balta pe Traian Basescu.
În plina criza imobiliara, Consi-liul Judetean Dolj a achizitionat doua case boieresti cu pretul unui bloc de apartamente. Consiliul Judetean Dolj crede ca a dat lovitura pe piata imobiliara.
Cei doi functionari publici craioveni care si-au recunoscut falsurile in fata procurorilor DNA si au fost suspendati de primarie au fost trimisi inapoi la serviciu de magistratii Tribunalului Dolj.
Mai multi sefi din DGFP Dolj si-au pierdut fotoliile tot incepand de ieri, cand a demarat reorganizarea interna a Fiscului.
Taberele lui Cornel Panait si Mircea Dinescu continua lupta pentru sefia AJVPS Dolj. ... Agentia Judeteana de Vanatoare si Pescuit Sportiv (AJVPS) Dolj are de vineri doi presedinti. ... Si in Dolj, oamenii de afaceri sau din politica ravnesc fondurile de vanatoare.
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj are, incepand de vineri, o noua echipa de conducere, la investirea careia a participat prefectul judetului, Florin Stancu, si subprefectul Cristian Sovaila.
La nivelul Doljului sunt putine persoanele care au doar venituri din chirii", a precizat directorul executiv adjunct al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, Mihai Antonescu. ... Nu comentez alte aspecte", a aratat directorul adjunct al DGFP Dolj.
Scandalul administrativ de la varful Prefecturii Dolj, care are doi subprefecti, dar un singur post liber, scoate la iveala o realitate cruda. ... Ionel Ciobotea, fost subprefect de Dolj, dat afara de doua ori, o data de guvernul Tariceanu, a doua oara de guvernul Boc.
google-analytics.com