Cautare

3213 de rezultate pentru "cadavrul+gasit+pe+valea+cisnadiei" (6.81 secunde)
Soia modificata genetic este detinuta de compania americana Monsanto si a fost creata sa fie rezistenta la erbicidul pe baza de glifosat, erbicid produs de Monsanto si vândut sub denumirea de Roundup.
Soia modificata genetic este detinuta de compania americana Monsanto si a fost creata sa fie rezistenta la erbicidul pe baza de glifosat, erbicid produs de Monsanto si vândut sub denumirea de Roundup.
Un macelar din Valea Jiului, cunoscut în breasla drept un iubitor de pasari si animale, si-a deschis o ferma exotica, în apropierea fostei mine Dâlja.
Acum, noile normative nu mai permit angajarea oricui fara diploma si patronii respectivi nu au fie capacitatea de a-si califica angajatii, fie încredere ca angajatul nu-si va cauta alt loc de munca dupa ce obtine calificarea“, spune Silvana Capris, directoarea firmei Socio Pro, unde vor avea loc cursurile.De la 1 aprilie sunt asteptati 20 de muncitori si 20 de someri, iar de la 1 august va fi posibila, pe acelasi principiu, calificarea zidarilor.
Sindicatele conduse de Condescu solicita organizarea producatorilor de carbune din Oltenia si Valea Jiului, în doua complexuri energetice:
Sindicatele conduse de Condescu solicita organizarea producatorilor de carbune din Oltenia si Valea Jiului, în doua complexuri energetice:
De asemenea, pentru destinatii interne precum Valea Prahovei sau Moeciu - Bran, se pot gasi foarte greu oferte, a spus Badulescu.Potrivit reprezentantului ANAT, oferte destul de atractive pentru destinatii externe se mai pot gasi în bazinul mediteranean.
Valea portului, zona extrem de sensibila, pe care autoritatile se straduiesc de mai multa vreme sa o consolideze, a primit un dram de speranta odata cu demararea lucrarilor pentru un nou mall - Constanta City Center Trident Plaza.
Cu ani in urma, in preajma lui se desfasurau horele satului, iar mai apoi a fost locul de joaca preferat de copiii de la unitatile scolare din apropiere. In comuna Dobrun, izvoarele naturale Valea Mica, Bibianu, Dobruneanu si Valea Mare au fost si ele declarate arii protejate.
"Apartamentele cu doua camere pornesc de la 29.000 de euro (in general in Valea Rosie, Craiovita, confort 2 si 3), iar cele cu trei, de la 40.000 de euro (in Valea Rosie, Craiovita, confort 2 si 3)", a adaugat Radut.
ONG-urile si firmele pot deveni administratoare ale acestor zone si pot accesa fonduri UE ne-rambursabile de pana la 25 de milioane de euro pe proiect.
Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca in judetul Brasov, incepand de duminica, ora 12.00, traficul rutier de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, a fost deviat pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, pentru evitarea ambuteiajelor pe raza statiunilor montane, informeaza NewsIn.
Acestia au spus ca sprijina mineritul si pastrarea locurilor de munca in Valea Jiului si ca Guvernul va oferi doua pachete pentru familiile minerilor morti in urma exploziei de la Mina Uricani, un pachet de ajutoare de urgenta si un pachet individualizat, acesta urmand sa se dea in functie de nevoile fiecarei familii.
Lucrarile la pasajul din Valea Vlaicii, programate sa dureze 14 luni, vor scurta traseul tramvaiului craiovean. Municipalitatea a decis vineri, dupa ce s-a consultat cu specialistii, sa inchida jumatate din linia de tramvai pe perioada lucrarilor din Valea Vlaicii.
De miercuri, 23 martie, se va inchide circulatia la kilometrul 0 al Craiovei, timp de 14 luni, cat vor dura lucrarile la pasajul peste Valea Vlaicii. Ca sa ocoleasca aceasta zona, masinile vor putea ocoli fie pe strazile Brestei, Unirii si A.I.
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
Constructorul a reusit sa devieze canalizarea care traversa kilometrul zero al orasului si va avea front de lucru la pasaj Lucrarile la pasajul suprateran care va traversa kilometrul zero al Craiovei se vor inteti incepand de astazi, dupa mai bine de trei luni in care constructorul, pe langa munca la obiectivul in sine, s-a "luptat"
In septembrie vor incepe sapaturile la metroul din Drumul Taberei Ministerul Transporturilor a primit confirmarea ca Metroul din Drumul Taberei a fost inclus in Programul Operational Sectorial pe Transport si va primi fonduri europene nerambursabile.
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata ,,Prima varianta a Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR) 2014-2020 exclude de la finantare zonele periurbane ale oraselor si municipiilor", pe care o puteti citi in continuare.
In declaratia mea de astazi, pornesc de la un exemplu poate nu atat de cunoscut pe cat ar trebui:
google-analytics.com