Cautare

3213 de rezultate pentru "cadavrul gasit pe valea cisnadiei" (5.73 secunde)
Tanarul doljean arestat preventiv saptamana trecuta pentru comiterea infractiunii de omor calificat a recunoscut ca, in seara de 27 octombrie, a ucis-o pe Maria Popescu. Mandatul de arestare pe numele lui Ginel Nicolae a fost prelungit cu 25 de zile la cererea procurorilor.
Trupul neinsufletit al unei fetite de doar cateva luni a fost gasit intr-o punga, la groapa de gunoi a orasului Oravita din Caras-Severin.
FARCAS) (Continuare) In vara anului 2012, John Le Masters, un arhitect din New Mexico, aflat in excursie in zona, a gasit sub o tufa de ienupar o bara cu profil I (sau H), lunga de 34 cm, avand niste gauri forate grosolan la fiecare capat si un logo triunghiular, cu un cerc si cu alte marcaje aproape de unul dintre capete.
Umorul fin sau acid, figurile de stil, umorul involuntar, ironia, autopersiflarea, bancurile, jocurile de cuvinte, comicul de situatie, asocieri ilare si impunsaturi colegiale au fost stranse de Mediafax, din mii de stenograme publicate de Senat si Camera Deputatilor, pentru a arata si cealalta fata celor pe care ii alegem o data la patru ani.
Daca anul trecut craiovenii nu erau incantati de ideea achizitionarii unui teren in zonele turistice, pe care sa-si construiasca o casa de vacanta, se pare ca in timp acestia si-au schimbat parerea.
Dupa ce toata familia i-a plecat in Italia, la munca, Adina Visterineanu, fosta sotie a lui Marcel Prodan, impresarul care a snopit-o in bataie pe Alexandra Stan, si-a gasit sprijin in fostii socri, cu care se intelege foarte bine.
Parea clar mintii ei ca doar destinul de femeie cu rolul de doamna si sotie, la conducerea unei curti domnitoare si chiar daca nu se gandea sa-i judece pe a-i sai, deci sa-i condamne, acei Borgia de acelasi sange cu ea si de aceeasi rasa, pentru prima data cu constiinta sa de femeie accepta necesitatea de a-i abandona:
Radu Tudor publica in Jurnalul National articolul intitulat "Opozitia, gata sa-l resusciteze pe presedintele Traian Basescu", pe care il puteti citi in continuare. Pe fondul unor prognoze din ce in ce mai proaste pentru starea economica a Romaniei, nu se stie cine a inventat un non-subiect:
Cadillacul Sedan de Ville din fotografie, fabricat in 1956, si-a petrecut viata pe drumurile americane, in lungi calatorii de vacanta in Mexic, Alaska sau excursii anuale pana in Florida, ruland in total peste 100.000 de mile.
Politia anunta ca a fost identificata femeia gasita moarta pe marginea drumului, la Popesti Leordeni.
Mama lui Bogdan Mitu, baiatul dat disparut dupa ce s-a aruncat in apele inghetate ale Dunarii, le-a povestit anchetatorilor ca in ziua in care a avut loc asasinatul din casa familei Garoafa, ea a fost in locuinta de la Cernavoda si l-a gasit pe criminal inauntru.
Se adanceste tot mai mult misterul crimei din cartierul Berceni din Bucuresti, acolo unde, in apartamentul aflat la parterul unui bloc, a fost gasit cadavrul unei femei ascuns intr-o canapea.
De ce nu am gasit inca civilizatiile extraterestre (Autor: ... FARCAS) Se spune ca, prin 1950, Enrico Fermi, descoperitorul fisiunii nucleare si laureat al Premiului Nobel pentru Fizica pe anul 1938, stand la o masa cu colegii sai si urmarind niste caricaturi cu extraterestri, ar fi intrebat:
Cu ajutorul unor proprietari din Corbu, dar si cu acte normative contrafacute, mai multi afaceristi constanteni au reusit sa puna mana pe mai multe hectare de terenuri intr-o zona strict protejata de lege - cel putin asta a concluzionat, la prima "strigare", noul prefect al judetului Constanta, Liviu Brailoiu.
Temperaturile ridicate i-au facut pe inspectori sa verifice pana acum 48 de operatori economici, atat din municipiu, cat si din judet. ... "Aceste controale vor continua pe intreaga perioada a anotimpului calduros.
Un adolescent a fost gasit carbonizat in curtea Gr. Scolar Electronica, din Capitala Un tanar a fost gasit carbonizat, in aceasta dimineata, in jurul orei 7:00, in curtea Gr. ... Corpul unui adolescent a fost gasit, in aceasta dimineata, in curtea Gr.
pasajul rutier subteran de la Piata Presei Libere, cel de la Piata Sudului si vor continua lucrarile la pasajul suprateran de pe Mihai Bravu, peste Dambovita.
Din delegatie va face parte si primarul democrat al comunei Valea Crisului, Silviu Ioachim, care intentioneaza sa-i prezinte presedintelui problemele cu care se confrunta de mai multi ani.
Studentii de la Universitatea din Petrosani vor sa fie recunoscuti la nivel national si, pentru ca acum au si membri in Uniunea Studentilor din Romania, toate proiectele nationale vor trece prin Valea Jiului.
google-analytics.com