Cautare

3118 de rezultate pentru "cadavrul gasit pe valea cisnadiei" (3.32 secunde)
"Nu puteam ignora ca oamenii aveau nevoie sa decolmatam, sa continuam reteaua de apa si canalizare", sustine Florin Mitroi, primarul care, pe data 17 mai a.c., incepand cu orele 18.00, le da intalnire locuitorilor comunei la Valea Seaca, pe deal, pentru a le spune ca el este omul pe care pot conta si dupa data de 1 iunie 2008.
Presedintele PSD Bistrita-Nasaud, deputatul Emil Radu Moldovan, a declarat miercuri ca deputatul PD-L Ioan Oltean le ofera saci cu faina si tarate locuitorilor de pe Valea Somesului Mare, in speranta ca va mai reusi sa adune voturi.
Indiferent de zona pe care s-ar afla pe harta seismica, un imobil ridicat inainte de anii ’70 nu va rezista unui cutremur de 7 grade pe scara Richter.
Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Dolj a anuntat ca duminica, in jurul orei 17.00, politistii au fost sesizati ca in comuna Scaesti - sat Valea lui Patru, in apropierea sectiei de votare, au oprit trei autoturisme ai caror pasageri erau suspectati de turism electoral.
Acestea sunt produsele pe care Fiscul trebuie sa le valorifice prin magazinul propriu sau la licitatii si au fost confiscate de organele abilitate in acest sens sau au intrat in proprietatea privata a statului.
Presedintele Traian Basescu a plecat de pe Valea Prahovei, catre Bucuresti, la bordul unui elicopter, evitand astfel traficul infernal de pe DN 1. Aglomeratia de pe DN 1 nu a fost o problema pentru seful statului.
Pe de alta parte, Basescu a subliniat ca Romania sustine in continuare aprofundarea cooperarii NATO-Serbia. Mult mai concilianta a fost atitudinea sefului statului in cadrul vizitei pe care a intreprins-o la Negotin.
Si Asociatia ‘Microregiunea Valea Nirajului’ a fost premiata pentru proiectul sau de protejare a patrimoniului arhitectural taranesc din aceasta regiune, precum si pentru conservarea biosferei.
"1 an de mandat, 1 an de reusite", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Gheorghe POP, Presedintele PSD Zalau, a transmis un comunicat de presa pe care il puteti citi in continuare.
Prima etapa cuprinde statiunile de pe Valea Prahovei, Poiana Brasov, zona Valea superioara a Teleajanului-statiunea Cheia, zona Bran-Moeciu. Cea de-a doua etapa cuprinde 27 de locatii, printre care Stana de Vale, Arieseni, Borsa, Lacul Rosu, Vatra Dornei, Paltinis, Parang, Izvorul Muresului, Balea Lac.
Astfel, piata romaneasca a fost invadata cu tigari de contrabanda marca Doina, Plugaru, Saint George si altele, aduse clandestin pe filiera estica dinspre Ucraina si Republica Moldova. ... Acest tip de concurenta elimina practic de pe piata brandurile populare si extinde piata neagra a tigarilor de contrabanda.
O data revenita vremea frumoasa bucurestenii si nu numai dau fuga la sfarsit de saptamana pe Valea Prahovei. ... Scapati mai ieftin daca va incumetati sa traversati muntele, mai precis sa faceti, pe jos, traseul Busteni - Babele.
Cererile pentru pachetele turistice de Paste vor fi mai mari cu aproximativ 8% decat anul trecut, turistii romani fiind tentati sa aleaga pensiunile agroturistice si hotelurile de pe Valea Prahovei, ne-a declarat ieri Daniel Vasilescu, presedintele Federatiei Patronatelor din Turism (FPTR).
Din partea minerilor au participat la masa tratativelor reprezentantii Ligii Sindicatelor Miniere Valea Jiului (LSMVL). "Majorarea salariilor va incepe cu luna august, iar tichetele de masa vor inlocui mesele calde acordate la intrarea in subteran", a declarat Zoltan Lacatas, presedintele Ligii Sindicatelor Miniere.
In timp ce strainii cumpara din prima suprafete mari, oltenii cumpara periodic suprafete mici pe care ulterior incearca sa le comaseze. Supranumite "vedetele" pietei imobiliare, terenurile continua sa fie cel mai atractiv segment pentru investitori, atat de pe plan local, cat si pentru straini.
Pentru ca numarul restantierilor la intretinere este din ce in ce mai mare (in Valea Rosie, de exemplu, exista o familie cu restante de aproximativ 25.000 RON), pentru a-i convinge pe locatari sa ajunga la zi cu plata utilitatilor, "sefii" blocurilor se vad nevoiti sa fie tot mai inventivi.
Accesul in statiunea turistica de munte din Parang ar putea fi facut prin intermediul unei telecabine, dupa ce programul guvernamental "Schi in Carpati" va deveni viabil si in Valea Jiului.
Autoritatile din orasul Aninoasa, din Valea Jiului, vor sa puna in practica un proiect inedit de turism subteran. ... Pe langa aceasta parte a proiectului, este vizata transformarea unei parti a orasului Aninoasa intr-un parc de distractii, gen Disneyland.
Masura de concediere colectiva a fost luata, la fel ca si in cazul altor societati de acest fel din Valea Jiului, din cauza datoriilor pe care beneficiarii nu le-au achitat in ultimii ani, dar si pentru reorganizarea firmei pe criterii de competenta.
google-analytics.com