Cautare

625 de rezultate pentru "bucharest+food+festival" (2.66 secunde)
• iMapp Bucharest 555 Tot sambata, de la ora 23,00, Palatul Parlamentului va deveni un ecran gigant, pe care se va proiecta iMapp Bucharest 555, un spectacol multimedia unic in Europa, urmat de "DJ Open Air Party"care va transforma Piata Constitutiei intr-un club in aer liber.
La a 7-a editie a Bucharest Jazz Festival, intre 2 si 8 iulie, sunt fi 7 zile de festival, 5 zile de concerte in Piata George Enescu, evenimente conexe zilnice la ARCUB si un nou concurs de jazz.
Gusto este primul fast-food de marca in Romania cu investitie sub 10.000 Euro. Piadina este un produs fast-food format dintr-un aluat inconfundabil. Piadina este un produs fast-food format dintr-un aluat inconfundabil: ... Mai mult, in Italia exista si Sarbatoarea Piadina Romagnola, festival care are loc anual la Milano Marittima.
TOAMNA BUCURESTEANA 2018, IN PARCUL HERASTRAU-REGELE MIHAI I Si in acest weekend, ca la fiecare sfarsit de saptamana din luna noiembrie, in Parcul Herastrau - Regele Mihai I, la Intrarea Charles de Gaulle, zeci de producarori, mesteri, artizani si colectionari va asteapta cu bucate fel de fel, ateliere, obiecte mestesugite si de colectie la cel mai frumos festival bucurestean al toamnei:
Duminica seara a fost ultima zi din fastuosul festival de moda de la Mamaia, "Fashion Summer Festival". ... Festivalul "Fashion Summer Festival" a gazduit prezentari importante de moda ale unora dintre cei mai consacrati designeri romani, precum Catalin Botezatu.
150 de minute Productie noua a Festival d‘Aix-en-Provence In coproductie cu Opera national du Rhin, La Monnaie / De Munt de Bruxelles, Teatrul Bolsoi din Moscova si Grand Theatre de Genčve.
China planuieste un oras al filmului in stil frantuzesc si un festival similar cu cel de la Cannes China investeste un miliard de dolari pentru constructia unui oras al filmului in stil frantuzesc si organizarea unui festival de film similar celui desfasurat la Cannes, centrul urmand sa fie situat in districtul Anji, situat la trei ore de Shanghai, informeaza theguardian.com.
METALHEAD Meeting 2015 isi deschide portile pe 13 iunie 2015 si le promite fanilor un festival de doua zile cu peste 30 de trupe, dintre care 6 headlineri de talie internationala, o parte in premiera in Romania!
VICTORIA JAZZ FESTIVAL este dovada ca stradania, efortul si dragostea pentru muzica buna reuseste sa tina in viata un festival de muzica buna intr-un orasel din Tara Fagarasului, numit VICTORIA si aparut in anii '50, ca urmare a dezvoltarii industriei chimice.
Organizatorii PROCULT FILM FESTIVAL:
Cea de-a 6-a editie a Balkanik Festival are loc de vineri pana duminica, in Gradina Uranus din Capitala. ... Balkanik Festival isi deschide portile vineri, la Gradina Uranus din Bucuresti (str.
ZAIAFEST, primul festival dedicat cramelor mici romanesti se tine la finele acestei saptamani, pe 1 si 2 iulie, la Verde Stop (pe strada Barbu Vacarescu nr.
ABRC construieste o comunitate de oameni sanatosi, pozitivi, responsabili, cu spirit civic, care fac sport in aer liber si voluntariat", a declarat Valeria Van Groningen, presedintele Asociatiei Bucharest Running Club (ABRC), organizatorul celor mai mari competitii de alergare stradala din Romania.
In acest week-end, in Piata Constitutiei, are loc o noua editie Bucharest Marathon. ... Editia din 2018 a Bucharest Marathon a inceput ieri in Piata Constitutiei sau in Parcul Izvor, in functie de cursa.
Bucharest Running Club anunta ca aproximativ 7000 de participanti au luat startul la cea de-a patra editie a UNIQA Asigurari.
Bucharest Gaming Week 2019, unul dintre cele mai importante si emblematice festivaluri de gaming din Romania si Europa de Sud-Est, este programat sa aiba loc in perioada 4 - 10 noiembrie 2019 in diferite locuri din Capitala, evenimentul central urmand sa se desfasoare la Palatul Parlamentului, pe 9 si 10 noiembrie, in trei sali - Unirii, Take Ionescu si I.I.C.Bratianu.
Stransa colaborare dintre psihiatru si medicul de familie nu este o idee noua, dar nu au fost intreprinse eforturi reale ca ea sa fie si pusa in aplicare, astfel incat WPA 2013 Bucharest Congress este un prilej cu totul remarcabil pentru a stabili un inceput in dezvoltarea acestei abordari.
Bucharest Christmas Market, targul traditional organizat la Universitate, continua pana pe 27 decembrie, in fiecare zi pana la ora 22:00.
Bucharest Running Club a anuntat ieri, la Hotel Hilton, faptul ca peste 5.000 de participanti vor lua startul la prima editie a UNIQA Asigurari Bucharest 10 k@Family Run, la care se ofera premii in valoare de peste 15.000 de euro si care se va desfasura duminica, 3 aprilie, incepand cu ora 9.00, in Piata Constitutiei.
Emil Florescu participa in aceasta perioada (pana pe 30 decembrie inclusiv) la Bucharest Christmas Market organizat in Piata Constitutiei.
google-analytics.com